>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dziwne

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/attachment.php?attachmentid=7838&amp;amp;stc=1&amp;amp;d=1329933499 takie coś zdarzyło mi się dzisiaj podczas obstawiania.Wysłałem jeden zakład a poszły trzy w 2-3 sekundowych odstępach.Pani na czacie powiedziała że musiałem odświeżyć stronę i zatwierdzić zakład powtórnie.I co ciekawe powiedziała że jest możliwe wysłanie zakładu co 2 sekundy.Uważam że to szczyt niekompetencji.Czekam na odpowiedź z działu technicznego bo tam miała przekazać sprawę.

paint12 130

paint12

Użytkownik
No dość dziwna sytuacjia ... no i szczerze mówiąc odświeżając stronę miałbyś nikłe szanse żeby w 2-3 sekundy zawrzeć zakład. Wyjaśniaj ale jeśli powiedzą że to Twoja wina to raczej masz nikłe szanse na odzyskanie kaski. Powodzenia ; D

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik

Informuję, iż nie może skontaktować się nikt z naszego działu technicznego bezpośrednio, ponieważ zawsze kontaktuje się Pan w pierwszej kolejności z działem obsługi klienta.

Ponadto potwierdzam jeszcze raz, po kolejnym zbadaniu sprawy, iż nie było żadnych problemów technicznych z naszej strony przy stawianiu wspomnainych zakładów.

Proszę tę odpowiedz traktować jako ostateczną.
W przypadku dalszych pytań lub wątpliwości, prosimy o kontakt z naszym polskim Biurem Obsługi Klienta, które dostępne jest 24 godziny na dobę poprzez Czat na żywo, e-mail [email protected] lub prosimy zadzwonić na bezpłatny numer telefonu +800 12 365 365 lub ewentualnie na numer +44 1782 684632. Nasi doradcy z przyjemnością udzielą Panu/Pani dalszej pomocy.

Z poważaniem,

Kamil W I to by było na tyle mojego wyjaśniania.Chciałem żeby ktoś z Działu Technicznego się ze mną skontaktował żeby z nim porozmawiać co się mogło stać i taką otrzymałem odpowiedź.Machnąłem ręką bo to ostatecznie tylko 20zł ale czasem gram takie końcówki meczy zdecydowanie grubiej i chciałem się ustrzec przed ponowną taką sytuacją.

Do góry Bottom