Myślę że limit niespodzianek się już chyba wyczerpał przy Orlando i raczej powinni już wygrywać raczej faworyci. Niestety handicapy na faworytów są dzisiaj strasznie koszmarne - ale nic lekko sprobojemy. Analizy nie podaję bo szkoda czasu - w skrócie później może dodam krótkie komentarze:
Washington Wizards vs Houston Rockets (-9.5) for Game. 1.952 100.00
Wizzards dno na wyjeździe jak w zeszłym sezonie - Rockets w tym sezonie u siebie lubi robić rzeźnie.
San Antonio Spurs (+0) vs Minnesota Timberwolves for Game. 1.901 100.00
Nie lubię grać przeciwko Minnesocie w tym sezonie, wierzę jednak że San Antonio zrewanżuje się za porażkę jeszcze z tego miesiąca.Był to ostatni mecz w którym wystąpił częsciowo Ginobili. San Antonio powinno w końcu pokazać że jednak umie coś grać na wyjeździe - bilans 2-6 im nie przystoi, nawet pomimo kontuzji lidera.
Oklahoma City Thunder (-4) vs Golden State Warriors for Game. 1.943 100.00
Ciężko przeprawa przed OKC - ale jak chcą coś osiągnąć w tym sezonie to muszą sobie radzić z takimi drużynami. Przeraża tylko bilans OKC - jest on troche za dobry nawet jak na tą drużynę (15-3). Typ również bardziej na wyczucie niż logikę.
Charlotte Bobcats vs Philadelphia 76ers (-16) for Game. 1.952 100.00
Szpital w Charlotte
Indiana Pacers (-3) vs Boston Celtics 1.909 100.00
Boston b2b zawsze słaby, podjarani i podmęczeni meczem z Orlando, bez Rondo i Allena a Indiana w tym sezonie robi masakrę raczej.
Milwaukee Bucks vs Chicago Bulls (-11) 1.893 100.00
Milwaukee bez Boguta, chociaż Chicago bez Denga ale powinni sobie poradzić. Milwaukee od poprzedniego sezonu bardzo słabe na wyjazdach.
Toronto Raptors vs Denver Nuggets (-12) 1.870 100.00
Toronto bez Bargnianiego, Denver bez Lawsona i Mozgova, ale i tak powinni dać radę
EDIT
Niestety dowiedziałem się że nie zagra Martin w Houston, w takiej sytuacji postanowiłem skontrować i zagrać przeciwny typ, myślę że nawet Washington ma szanse dziś na pierwsze zwycięstwo wyjazdowe w tym sezonie - ale starczy już tego typowania niespodzianek. Gram więc handicap:
Washington +9 1,965 200
EDIT
Rada dla wszystkich - za długie siedzenie przy kompie nie jest zdrowe - gdybym sie nie dowiedział że Martin nie zagra to bym nie kontrował i nocka byłaby na + a tak mamy minus :/