>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dziwne i ciekawe - typowanie Insanera

I 6

insaner

Użytkownik
Witam

W tymże temacie będę sobie prowadził typowanie wg pewnych sobie znanych i nowo testowanych metod ;) Zobaczymy co z tego wyjdzie. Typuje głównie (a właściwie prawie wyłącznie) NBA, może MLB i ostatecznie NHL (chociaż mam z NHL traumatyczne doświadczenia) czasem może się też przytrafi coś z innej beczki.
Budżet 2000j
Target - byle na +
(ustalanie stałego targetu uważam za bezsensowne bo raz idzie lepiej - raz gorzej)

Jak zbankrutuje to zamykam temat.

I 6

insaner

Użytkownik
Zaczynamy
Kupon 1
New Jersey Nets @ Philadelphia 76ers
76ers -4,5 ⛔ Heh noc niespodzianek ale to to juz przegięcie :]
Kurs 1.30 (Bet365)
Stawka 50 PLN
PW +15 PLN
Spodziewam się jakiejś grubej niespodzianki w NBA - a może i dwóch ;&gt;
Kupon 2
Toronto @ Utah
Toronto 5,75 Bet 365 ✅
Stawka 10
PW +47,5
Bargniani wrócił wypoczęty po kilku tygodniach przerwy i eksplodował 36 pkt. Utah miało 3 dni przerwy - po takiej przerwie lubią być ospali i mimo iż h2h zdecydowanie dla Utah to jednak zwycięstwa Toronto nie można wykluczyć w tym meczu. Value bet i kropka.
Kupon 3
Minnesota @ Dallas ✅
Minnesota -1 3,40 Bet 365
Stawka 10
PW +24
Minnesota zdziesiątkowana wprawdzie kontuzjami ale i tak grają kapitalnie - lubie oglądać ich grę, Dallas bez Nowitzkiego, Love + trójki i słabszy dzień Dallas - wystarczy by Minnesota wygrała.
Kupon 4
Indiana @ Chicago ✅
Indiana 4,46 Pinnacle
Stawka 10
PW +34
Chicago jeszcze nie przegrało u siebie w tym sezonie, ostatnich dwóch rywali słabych, Indiana mimo iż b2b ma bilans 11-5 kiedyś muszą przegrać - może dziś?
Kupon 5
Hornets @ Oklahoma ⛔
Hornets 10.00 Bet365
Stawka 10
PW +90
Uzasadnienie prawie odwrotne do powyższego - NOH ma bilans 3-14 ale za to 3 zwycięstwa z Denver (!?), Bostonem i Phoenix. Może by tak dzisiaj znów niespodzianka.Nie grają aż tak źle jak widać po wynikach.
EDIT
Faktycznie noc niespodzianek i to grubych - ale z tą Philadelphią to masakra. Dobrze że plus jakiśtam jest.

--------------------
Bilans:
Postawione 90j
Win: 105,5j
--------------------
Bilans ✅15,5
Stan konta 2015,5

I 6

insaner

Użytkownik
Rekreacyjne:
Kupon 6
Boston 5,54 Pinnacle ✅ :]
Stawka 10
Orlando prowadziło już 27 pkt... by przegrać 8. To dopiero jazda :grin: Tylko szkoda że tak rekreacyjnie pograne...
Bilans
--------------------
Postawione 100j
Win: 160,4j
--------------------
Bilans ✅60,4
Stan konta 2060,4
Yield: 60%

Otrzymane punkty reputacji: +4
I 6

insaner

Użytkownik
Myślę że limit niespodzianek się już chyba wyczerpał przy Orlando i raczej powinni już wygrywać raczej faworyci. Niestety handicapy na faworytów są dzisiaj strasznie koszmarne - ale nic lekko sprobojemy. Analizy nie podaję bo szkoda czasu - w skrócie później może dodam krótkie komentarze:

Washington Wizards vs Houston Rockets (-9.5) for Game. 1.952 100.00 ✅
Wizzards dno na wyjeździe jak w zeszłym sezonie - Rockets w tym sezonie u siebie lubi robić rzeźnie.

San Antonio Spurs (+0) vs Minnesota Timberwolves for Game. 1.901 100.00 ⛔
Nie lubię grać przeciwko Minnesocie w tym sezonie, wierzę jednak że San Antonio zrewanżuje się za porażkę jeszcze z tego miesiąca.Był to ostatni mecz w którym wystąpił częsciowo Ginobili. San Antonio powinno w końcu pokazać że jednak umie coś grać na wyjeździe - bilans 2-6 im nie przystoi, nawet pomimo kontuzji lidera.

Oklahoma City Thunder (-4) vs Golden State Warriors for Game. 1.943 100.00 ✅
Ciężko przeprawa przed OKC - ale jak chcą coś osiągnąć w tym sezonie to muszą sobie radzić z takimi drużynami. Przeraża tylko bilans OKC - jest on troche za dobry nawet jak na tą drużynę (15-3). Typ również bardziej na wyczucie niż logikę.

Charlotte Bobcats vs Philadelphia 76ers (-16) for Game. 1.952 100.00 ✅
Szpital w Charlotte

Indiana Pacers (-3) vs Boston Celtics 1.909 100.00⛔
Boston b2b zawsze słaby, podjarani i podmęczeni meczem z Orlando, bez Rondo i Allena a Indiana w tym sezonie robi masakrę raczej.

Milwaukee Bucks vs Chicago Bulls (-11) 1.893 100.00 ⛔
Milwaukee bez Boguta, chociaż Chicago bez Denga ale powinni sobie poradzić. Milwaukee od poprzedniego sezonu bardzo słabe na wyjazdach.

Toronto Raptors vs Denver Nuggets (-12) 1.870 100.00✅
Toronto bez Bargnianiego, Denver bez Lawsona i Mozgova, ale i tak powinni dać radę

EDIT
Niestety dowiedziałem się że nie zagra Martin w Houston, w takiej sytuacji postanowiłem skontrować i zagrać przeciwny typ, myślę że nawet Washington ma szanse dziś na pierwsze zwycięstwo wyjazdowe w tym sezonie - ale starczy już tego typowania niespodzianek. Gram więc handicap:
Washington +9 1,965 200 ⛔⛔

EDIT
Rada dla wszystkich - za długie siedzenie przy kompie nie jest zdrowe - gdybym sie nie dowiedział że Martin nie zagra to bym nie kontrował i nocka byłaby na + a tak mamy minus :/

I 6

insaner

Użytkownik
Pechowe typowanie wczoraj przez Houston. Może dzisiaj będzie lepiej. Na dzisiaj też kursy nas nie rozpieszczają - trudno coś wybrać - ale nic konsekwentnie spróbuję zagrać na Wizzards, przeciwko Milwaukee i na Philadelphię:

Handicap Washington Wizards (-1.5) vs Charlotte Bobcats 1.952 100.00 ✅
Wprawdzie wczoraj dostali ostre wnyki od Houston ale jak już dzisiaj Washington nie wygra na wyjeździe to już chyba w tym sezonie chyba nie wygra. Parę dni temu u siebie z nimi zwyciężyli kilkunastoma punktami, może dzisiaj jakoś wymęczą pierwsze wyjazdowe zwycięstwo.

Handicap Los Angeles Lakers (-5) vs Milwaukee Buck 1.909 100⛔
Milwaukee are 0-7 ATS in last 7 b2b games. Mam nadzieję że będą 0-8.

Handicap Detroit Pistons vs Philadelphia 76ers (-12) 1.885 100.00 ✅
6 stycznia Detroit przegrało 23 pkt, wczoraj Phila sie nie namęczyła zbytnio z Charlotte, dużo grały rezerwy, obie drużyny b2b, jak im się tylko będzie chciało to handicap pokonają. Detroit po dogrywce z Atlantą, generalnie cudów nie grają (najgorsza drużyna w lidze pod względem ataku), jak tylko Philadelphia ich nie zignoruje to mają wnyki jak ostatnio albo i lepiej.

Ciekawie również wygląda typ na Jazz - ale grają b2b i z Sacramento są 2-6 ATS w H2H. Ogólnie powinno wejść ale coś mam złe przeczucie do tego meczu. Szukam sposobu żeby jakoś ugryźć ten wysoki handicap ale coś nie mogę i chyba sobie odpuszcze ten mecz dzisiaj.

Ostatecznie jednak po zastanowieniu się zdecydowałem się pocisnąć Utah:
Sacramento Kings vs Utah Jazz (-9) 1.935 100.00⛔
Ciężko to jednak uzasadnić - brak Thortona w Sacramento, brak kontuzji w Utah, wczoraj dostali od Dallas, może dzisiaj wyzwolą swoją złość i pojadą Sacramento. No i Utah is 8-3 ATS at home podczas gdy Kings are 8-21-1 ATS in their last 30 games playing on 2 days rest oraz Kings are 3-10 ATS in their last 13 games vs. a team with a winning record - chociaż takie statsy za dużego znaczenia raczej nie mają, ale jakoś musiałem się przekonać do tego typu :]

EDIT
Moje obawy co do Jazz w pełni się niestety potwierdziły. Tak samo jak potwierdziło że nie warto grać przeciwko Minnesocie w tym sezonie.

I 6

insaner

Użytkownik
Na dzisiaj konsekwentnie probojemy na Lakersow i na San Antonio plus dwa typy na nosa:

Handicap Chicago Bulls (+4.5) vs Miami Heat for Game. 1.971 100.00 ✅

Handicap Indiana Pacers vs Orlando Magic (-3) for Game. 1.952 100.00 ⛔
Jakby nie brak Andersona to byłby to typ tygodnia - a tak to do końca nie wiadomo co z tego wyjdzie.

Handicap San Antonio Spurs (+5.5) vs Dallas Mavericks for Game. 1.971 100.00 ✅
Wprawdzie wraca Nowitzki ale SAS ma wyjątkowy dobry bilans h2h z Dallas więc może tym razem sie uda?
Handicap Los Angeles Lakers (+2) vs Minnesota Timberwolves for Game. 1.952 100.00 ✅
Edit
Wreszcie coś do przodu

I 6

insaner

Użytkownik
Dzisiaj raczej będzie przerwa w typowaniu - czas zrobić bilans:
Postawione 1800
Zwrot: 1903
Stan Konta 2103
Typy trafione/podane: 13/22 (59%)
Bilans ✅103
Yield:✅5,7%
Uff ciężko idzie. Ale nie ma tragedii.
Dodam tylko że jak kursy mam z 3 miejscami po przecinku to grane na Pinnacle, a jak jest znacznie obniżany handicap lub kurs z 2 miejscami po przecinku to grane na bet365, bo nie chce mi sie za każdym razem wypisywać buka.

I 6

insaner

Użytkownik
Ostatecznie jednak duch hazardzisty wygrał i pograłem:

Handicap Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets (-6.5) for Game. 1.971 100.00 ⛔
Męczę dalej przeciwko Minnesocie.Grają b2b chociaż wrócił Beasley, niedawno dostali od Rakiet, wraca chyba Martin może i tym razem przegrają wyraźnie.

Handicap Portland Trail Blazers (-1) vs Utah Jazz for Game. 1.901 100.00⛔
Ciężki typ, ale ma nie zagrać Jefferson. Może wreszcie Portland poprawi swój bilans wyjazdowy?

Handicap Dallas Mavericks (-2.5) vs Phoenix Suns for Game. 1.917 150.00 ✅✅
Wrócił Nowitzki i jeśli faktycznie ma nie zagrać Nash to to będzie masówka - chociaż nienawidzę masówek to bym sobie w brodę płuł że tego nie pograłem.

Dorzucam jeszcze:
San Antonio Spurs vs Memphis Grizzlies (-5.5) for Game. 1.885 100.00 ⛔

Detroit Pistons vs Milwaukee Bucks (-7) for Game. 1.943 100.00✅

Reszta meczów też wygląda strasznie ciekawie - ale dla mnie nie są to mecze do typowania. Dla zabawy postawię sobie więc na niespodzianki (wszystko pinnacle):

Washington Wizards 5.080 Stawka 10⛔
Wprawdzie Chicago może być rozdrażnione porażką w Miami, ale Handicap -9 na Chicago jest niezbyt do ugryzienia bo Washington przegrał w tym sezonie tylko dwukrotnie u siebie dwucyfrówką - generalnie jest value na handicap na washington chyba ale wole zagrać rekreacyjnie na full niespodziankę.

New Orleans Hornets 9.500 Stawka 10⛔
Miami gra b2b i jak na taką silną drużynę lubią sobie wziąść wolne po wygranej z największym rywalem do tytułu.

Detroit Pistons 3.640 Stawka 10⛔
Milwaukee zawsze było chimeryczną drużyną - Detroit też - dziś również mogą swoją chimeryczność pokazać.

Minnesota Timberwolves 3.310 Stawka 10✅
Nie skomentuje nawet bo gry Minnesoty w tym sezonie nie warto nawet komentować.Wygrać potrafią z każdym.

Orlando Magic 3.810 Stawka 10⛔
Orlando gra padake od czasów wpadki z Bostonem, może by tak cudowne przebudzenie? Najlepsza okazja na to z szalejącą od samego początku Philadelphią z którą to wygrali... ostatnie 9 meczy z 10 !!!

I 6

insaner

Użytkownik
Ciężki sezon - znów minus.

Probojemy dalej:

New Orleans Hornets +9 1.943
Stawka 150

Chicago Bulls -3.5 1.971
Stawka 150

I 6

insaner

Użytkownik
DETROIT +5 1,909 x 400 ✅363

Poprzednio (parę dni temu) Detroit wygrało 10 pkt na wyjeździe w Bostonie - nie grał jedynie Garnett, pomimo iż Detroit cudów nie gra, to jednak Boston także gra tak sobie i nie widzę powodu dla którego mieliby u siebie dostać ponad 5 punktowe lanie - powinien być wyrównany mecz.

NJN +2 1,909 x 400 ⛔400

Milwaukee bez Goodena... i tradycyjnie już bez Boguta. Ten pierwszy zaś w prawie każdym z wygranych meczy notował ok 20 pkt plus sporo zbiórek... ale go nie ma... Milwaukee gra słabo wyjazdy już 2 sezon... a NJN na prostej wznoszącej... Humpries i Williams ostatnio w formie. Do tego Lopez wraca - ale to akurat chyba nic nie znaczy (po operacji, nie grał jeszcze w tym sezonie). Forma NJN powinna i tak wystarczyć

I 6

insaner

Użytkownik
Nadeszła przykra chwila podsumowania - bardzo ciężki sezon NBA, praktycznie granie singlami to loteria. No więc jest tak:

Postawione 3500
Zwrot: 3180
Stan Konta 1680
Typy trafione/podane: 17/36 (47%)
Bilans ⛔320
Yield:⛔9,1% (rewelacja :;/ ????

I 6

insaner

Użytkownik
Dzisiaj gramy hardcore na inaugaracje 2 części sezonu:

Handicap Golden State Warriors vs Indiana Pacers (-5) for Game. 1.952 400.00 380.95✅
Bo ma braknąć Currego

Handicap Philadelphia 76ers (-3.5) vs Detroit Pistons for Game. 1.885 400.00 353.98✅
Wraca Brand - poza tym liczę że Phila wróci do formy z początku sezonu

Handicap Minnesota Timberwolves (+6.5) vs Los Angeles Clippers for Game. 1.952 400.00 380.95✅
Bo... Minnesota ma Love, Rubio i... TRENERA

Handicap Toronto Raptors vs Houston Rockets (-9) for Game. 1.893 400.00 357.14⛔
Bo - Raptors bez Bargnianiego a Houston w tym sezonie generalnie gromi u siebie.

Handicap Boston Celtics (-3.5) vs Cleveland Cavaliers for Game. 1.952 400.00 380.95⛔ TRAGEDIA!????:;/:
Cóż - kolejny test logiki w NBA - niestety nie sprawdzającej się jak dotąd za bardzo w tym sezonie - ale cóż trzeba próbować. Nie będzie Varejao, za to będą Garnett i Rondo. Poprzednie dwa mecze sprzed miesiąca były na styku... ale Varejao rzucił w obu meczach w sumie 38 pkt i miał... 29 zbiórek (!) no i nie grał Rondo. Wiadomo że brak Varejao + powrót Rondo w Bostonie to znacznie więcej niż 4 pkt różnicy. Powinna być spokojnie dwucyfrówka - tylko niech się ten Boston pozbiera w końcu do kupy.

Do góry Bottom