>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dziwna sprawa

M 10

meec

Użytkownik
Szanowna/y Pani/e, w zwiazku z faktem korzystania z tego samego adresu IP komputera co inny gracz naszego serwisu prosimy o wyjasnienia i przeslanie skanu dowodu osobistego, paszportu lub prawa jazdy (strony z danymi personalnymi i adresem zamieszkania) na adres [email protected] , prosimy o wpisanie w tytule wiadomosci &quot;SAME IP&quot; oraz numer ID gracza. Prosimy rowniez o przeslanie w tej samej korespondencji jakiegokolwiek rachunku za gaz czy telefon potwierdzajacego adres zamieszkania.

Kopie moze Pan/i wyslac na adres email: [email protected] lub faxem na numer +356 25401255 dbajac aby byly one czytelne. Jezeli przesle nam Pan/i kopie swoich dokumentow mailem, moze Pan/i uzyc programu winzip lub jakiegokolwiek innego programu, aby przeslane dokumenty zostaly skompresowane i aby mogl Pan/i uzyc hasla jako zabezpieczenia. Haslo to jakie zostanie uzyte dla skompresowania danych, powninno byc loginem/nickname do konta gracza, tak aby tylko autoryzowany personel expekt.com mogl je odczytac. Prosimy o zalaczenie do wiadomosci Pani/Pana numeru ID gracza.
.
Wszelkie przeslane przez Pania/a dokumenty beda zabezpieczone i przechowywane zgodnie z Ustawa O Ochronie Danych Osobowych.

Dziekujemy za wspolprace i sluzymy pomocą w razie ewentualnych pytan.

Dodam, ze nikt nie korzystał z ich strony na innym ip z mojego konta :/

bludek 367

bludek

Użytkownik
Same problemy z Tobą :p.

Chodzi im o to, że z Twojego IP korzystały inne konta.

Jeśli masz internet ze zmiennym IP to zapewne trafiłeś akurat na IP, którego ktoś wcześniej używał już w expekcie.

Jeśli masz internet przez jakąś sieć osiedlową / miejską to masz zapewne takie samo IP zewnętrzne jak pozostałe osoby w tej sieci.

Niewielu dostawców internetu oferuje osobne i stałe IP dla swoich klientów (lub trzeba za to dodatkowo zapłacić), więc zbadaj jak ta sytuacja wygląda u Twojego dostawcy lub napisz skąd masz ten internet i razem coś wymyślimy.

Nie masz się co martwić na zapas.

M 10

meec

Użytkownik
Mam stałe IP z formy Czajen i na pewno że nikt nie korzystał z Expektu oprócz mnie z tego komputera tym bardziej że tylko ja się zajmuję bukmacherką. Więc nie wiem jak mogę im to wyjaśnić a z tego co wiem Czajen nie przypisuję takiego samego IP komuś innemu poza tym nie mam sieci osiedlowej tylko indywidualny net więc nie wiem skąd u nich takie IP. Zaczyna mnie wkurzać ta przygoda z bukiem internetowym. Same problemy robią ! IP mam stałe i mi się nie zmienia chyba że o tym nie wiem ale to nierealne...

M 10

meec

Użytkownik
Wysłałem to pokaże Ci co odp.
Szanowny Panie,
Dziekujemy za e-mail.
Dziekujemy za wczesniej przeslane kopie oraz okazana wspolprace.
Niemniej, prosze jeszcze o dostarczenie wyjasnien w zwiazku z posiadaniem tego samego adresu IP, co inni gracze naszego serwisu.
Czy posiada Pan lokalna siec internetowa z tym samym zewnetrznym adresem IP przyznawanym wszystkim jego uzytkownikom, badz tez gra z innymi osobami bedacymi takze klientami expekt.com?.
Dziekuje raz jeszcze za wspolprace.

W razie jakichkolwiek pytan badz watpliwosci, prosimy o ponowny kontakt.

zakladowa 825

zakladowa

Użytkownik
opisz im jak wyglada sytuacja, jesli napewno jest tak jak mowisz, czyli nie masz multiacc, i nikt nigdy nie rejestrowal sie z Twojego stalego IP to nie masz co sie martwic..

M 10

meec

Użytkownik
Nie mam żadnych multikont bo było by to bez sensu. Jednak w moim mieście po prostu CZajen przypisuję wszystkim użytkownikom to samo IP i stąd ten problem.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
U nas są 4 konta pod Twoim IP. Nie chce wiedzieć ile jest ich w Expekt, który chyba jest bardziej znany niż forum ;)

M 10

meec

Użytkownik
Marcin-Odra od razu 10 może ;) używam jednego i to jest najważniejsze a co do reszty sprawa wyjaśniona a Free Bet zwrócony. Oby nie było więcej tego typu problemów.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Marcin-Odra od razu 10 może ;) używam jednego i to jest najważniejsze
W regulaminie jest, że promocja przysługuje jednej osobie na jedno IP.
2.4 - Tylko jedne zwrot jest możliwy na jedną osobę/domostwo/ adres IP.
Jeśli z jednego IP korzysta np. pół osiedla to masz problem...
To tak na przyszłość.

M 10

meec

Użytkownik
Nie mam problemu gdyż po prostu mój dostawca świadczy taką usuluge Interentu, ze przypisuję w danym mieście wszystkim to samo IP. Wyjaśniłem sprawę z supportem także myślę że będzie ok.

Do góry Bottom