Pora zakasać rękawy. Temat ma głównie służyć mi, ale jeśli ktoś chce korzystać - proszę bardzo.
Gram na wirtualne stawki, z góry zaznaczam - przerwa do października. Może podczas MŚ kilka razy coś puszczę, ale tak na marginesie.
Chcę uporządkować swoją grę, bo wiem, że gram za dużo, za lekkomyślnie i zbyt naiwnie.
Statystyki do 20 typów.
Przy każdym zakładzie będę pisał stawkę w złotówkach - nie będzie to jednak kwota galaktyczna, tylko taka na którą w rzeczywistości mogę sobie pozwolić.
Na razie czas na naukę. Nauczyłem się już jednego - NIE dla tenisa.
Typy na żywo również będę dodawał, ale to raczej dla siebie, aby mieć materiał do analiz i zobaczyć jak to naprawdę będzie wyglądało.
Osasuna @1.85
100zł
100
Kansas City Royals - Toronto Blue Jays poniżej 8.5 @1.83
100zł
100
Almeria powyżej 1.5 gola @1.61
100zł
61
Gram na wirtualne stawki, z góry zaznaczam - przerwa do października. Może podczas MŚ kilka razy coś puszczę, ale tak na marginesie.
Chcę uporządkować swoją grę, bo wiem, że gram za dużo, za lekkomyślnie i zbyt naiwnie.
Statystyki do 20 typów.
Przy każdym zakładzie będę pisał stawkę w złotówkach - nie będzie to jednak kwota galaktyczna, tylko taka na którą w rzeczywistości mogę sobie pozwolić.
Na razie czas na naukę. Nauczyłem się już jednego - NIE dla tenisa.
Typy na żywo również będę dodawał, ale to raczej dla siebie, aby mieć materiał do analiz i zobaczyć jak to naprawdę będzie wyglądało.
Osasuna @1.85
100zł
100
Kansas City Royals - Toronto Blue Jays poniżej 8.5 @1.83
100zł
100
Almeria powyżej 1.5 gola @1.61
100zł
61