>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dziennik typera

zi3lony 13K

zi3lony

Użytkownik
Serdecznie zapraszam do śledzenia tematu. Zachęcam do interakcji i życzę wszystkim i każdemu z osobna samych zielonych kuponów.

Na pierwszy ogień ruszamy z trebelkiem na dzisiejszy wieczór. Jeżeli chodzi o stawkowanie to zamierzam prowadzić temat trzymając się 0-100 j

Lyon - Strasbourg
Typ: 1 @1,42
Słowacja - Łotwa Typ: 1 @1,47
Kanada - Szwajcaria Typ: over 4,5 @1,47

Ako: 3,07 Stawka: 20j Ewk: 54,03j STS

LYON zdecydowanym faworytem starcia, ostatnio świetna dyspozycja i wciąż realne szanse na szóstą lokatę. Mocno przekonuje mnie forma i seria trzech wtgrbaych z rzędu.
Słowacja wydaje się być murowanym "pewniakiem". Kurs 1,40 kusi mnie konkretnie. Overek w meczu Szwajcarii i Kanady wydaje się być formalnością. Kanada ewidentnie poluzowała defensywę z Austrią co zle się dla nich skończyło. Finowie trafili trzy razy więc tak samo mocno ofensywnie nastawieni Szwajcarzy mogą dziś parę razy trafić.

Zachęcam gorąco do takiego trebelka. Powodzonka.

zi3lony 13K

zi3lony

Użytkownik
Kanada - Szwajcaria Typ:
Powyżej 4,5 @1,53
Lyon - PSG Typ: Powyżej 2,5 spalonego @1,57
Ako: 2,40 etoto 100j

Dubelek z dużą szansą na powodzenie. Lecimy nie śpimy 🔥

zi3lony 13K

zi3lony

Użytkownik
Euro 2024 🔥 🍀

Już za niespełna 45 minut reprezentacja Angli przystąpi do swojego pierwszego spotkania. Przez wielu stawiana jest w roli faworyta do zgarnięcia tytułu. Przed nimi jednak długa i pracowita droga. Czy już dziś rozpoczną z przytupem i pokażą swoją siłę ofensywną ? Ja zdecydowanie mam taką nadzieję

21:00 Serbia - Anglia
➡ obie połowy powyżej 1,5 gola @5.00 etoto 50j
➡ Harry Kane strzeli gola @1.95 etoto 100j
➡ Anglia wygra @1.47 etoto 100j

Do góry Bottom