kosa248
Użytkownik
Witam,
w tym temacie postanawiam dzielić się moimi przemyśleniami, spostrzeżeniami, przewidywaniami na temat rozgrywek tenisa ziemnego. Będą to suche typy, to znaczy nie zamierzam prowadzić tutaj historii mojej gry. Zajmuję się tradingiem na betfair, docelowo będzie to trading pre-play. Podawał będę niekoniecznie konkretne typy (jak na przykład "zawodnik X +3,5 gemów"
, ale czasem będę ogólnie pisał, że tutaj underdog według mnie ma szanse powalczyć, a tam kursy powinny być wg mnie bardziej wyrównane itp. Jeżeli natomiast zdarzy się jakiś konkretny typ, to będę go podliczał i co jakiś czas zamieszczał statystyki. Kursy, jakie będę podawał, będą kursami w danym momencie z betfair. Niektóre z zamieszczonych przemyśleń wykorzystam w trakcie tradingu, ale nie będzie reguły, czy ostatecznie coś zagram czy nie. Czasem będę zwracał uwagę na wahania podanych przeze mnie kursów i dopisywał potem, jaki był kurs chwilę przed rozpoczęciem meczu, ale z drugiej strony nie zamierzam tego cały czas monitorować.
Mówiąc w skrócie, będzie to temat zawierający luźne przemyślenia.
Uwaga: nie siedzę w tenisie zbyt długo. Widziałem może 30% zawodników z pierwszej setki ATP w meczach live, u kobiet nawet mniej. Chcę czynić postępy w rozumieniu tenisa.
Komentarze mile widziane. Liczę na to, że będę miał okazję wymienić z kimś parę zdań co jakiś czas i że z każdej takiej dyskusji coś wyniosę.
w tym temacie postanawiam dzielić się moimi przemyśleniami, spostrzeżeniami, przewidywaniami na temat rozgrywek tenisa ziemnego. Będą to suche typy, to znaczy nie zamierzam prowadzić tutaj historii mojej gry. Zajmuję się tradingiem na betfair, docelowo będzie to trading pre-play. Podawał będę niekoniecznie konkretne typy (jak na przykład "zawodnik X +3,5 gemów"
Mówiąc w skrócie, będzie to temat zawierający luźne przemyślenia.
Uwaga: nie siedzę w tenisie zbyt długo. Widziałem może 30% zawodników z pierwszej setki ATP w meczach live, u kobiet nawet mniej. Chcę czynić postępy w rozumieniu tenisa.
Komentarze mile widziane. Liczę na to, że będę miał okazję wymienić z kimś parę zdań co jakiś czas i że z każdej takiej dyskusji coś wyniosę.