>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Dziennik pokładowy by daCity

dacity 15

dacity

Użytkownik
Witam. Niedawno poleciała kaska do Betsson i zaczynamy zabawę. Wcześniej pisałem na forum, jednak zawsze grałem w jakimś naziemnym, lecz przyszedł czas na jakieś zmiany i może troszkę poważniejsze granie. Głównie będziecie mogli tu znaleźć piłkę kopaną, oczywiście z innych sportów też zdarzy mi się coś zagrać. Zaczynamy ostrożnie ;)
Stan konta: 100.00 PLN
Betsson

dacity 15

dacity

Użytkownik
Kupon #1
⚽
Bayer Leverkusen - FC Barcelona @ ilość rzutów rożnych w pierwszej połowie - under 4.5 @ 1.93 ✅
Kurs całkowity: 1.93
Stawka: 10.00 PLN
Zakładana wygrana: 19.30 PLN ✅
Analiza:
Bayer Leverkusen - FC Barcelona
vs.

Typ: Ilość rzutów rożnych w pierwszej połowie - under 4.5
Kurs: @1.93 (Betsson)​

Ja nie zaryzykuje grania zwycięzców, ponieważ gdy patrzę na ostatnie mecze tak jednych jak i drugich mam zupełną pustkę w głowię. Wiadomo, Liga Mistrzów to zupełnie inna stawka niż Primera Division czy Bundesliga. Co prawda nie widzę w Barcelonie wielkiego faworyta i spodziewam się dosyć wyrównanego pojedynku w tym spotkaniu, uważam że będzie ono mimo wszystko pod dyktando Blaugrany. A zwłaszcza w pierwszej połowie gdzie mam nadzieję będzie raczej wzajemne badanie przeciwnika. Warto dodać też że Barcelona w Lidze Mistrzów pierwsze mecze wyjazdowe zawsze grała asekuracyjnie. Atutem gości są na pewno absencje w drużynie Aptekarzy (zabraknie Sama, Derdiyoka, Adlera, Barnetty a także Ballacka). U Katalończyków sprawy mają się zupełnie inaczej. Do dyspozycji Pepa będą praktycznie wszyscy oprócz, rzecz jasna Villi i Affellaya. Spodziewam się przewagi wizualnej gości co sprawi że Bayer nie zdoła w pierwszej połowie zdobyć żadnego rzutu rożnego, tak to widzę.

Otrzymane punkty reputacji: +4
dacity 15

dacity

Użytkownik
Wczoraj wszystko po myśli i dobry start ;)
Kupon #2
⚽
AC Milan - Arsenal Londyn @ więcej żółtych kartek - AC Milan @ 2.70 ✅
⚽ Zenit St.Petersburg - Benfica Lizbona @ więcej rzutów rożnych - Benfica Lizbona (+1) @ 1.83 ⛔
Kurs całkowity: 4.94
Stawka: 4.30 PLN
Zakładana wygrana: 21.25 PLN ⛔
Zdziwił mnie strasznie kurs na żółte kartki Milanu. Jeśli mecz nie potoczy się po ich myśli jestem pewny tego typu. Dzisiaj troszkę bardziej dla zabawy, co pokazuje też stawka ;)

dacity 15

dacity

Użytkownik
Kupon #3
????
Boston Celtics - Detroit Pistons @ Rondo - over 10.5 asyst @ 1.70 ⛔
???? LA Clippers - Washington Wizards @ Griffin - over 22.5 punktów @ 1.83 ✅
Kurs całkowity: 3.23
Stawka: 5.00 PLN
Zakładana wygrana: 16.15 PLN ⛔

dacity 15

dacity

Użytkownik
Wczoraj troszkę pechowo i nie ma śladu po wypracowanej zaliczce. Dzisiaj LE ;)
Kupon #4
⚽
Legia Warszawa - Sporting Lizbona @ over 1.5 @ 1.40
⚽ Porto - Manchester City @ over 1.5 @ 1.27
⚽ Steaua Bucharest - FC Twente Enschede @ over 1.5 @ 1.33

Kurs całkowity: 2.36
Stawka: 20.00 PLN
Zakładana wygrana: 47.20 PLN

dacity 15

dacity

Użytkownik
Kupon #5