>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dziennie dychu prosze daaaj^.-

labelizer 0

labelizer

Użytkownik
Witam ;) W szybki sposób zakończyłem poprzedni a zarazem pierwszy swój temat ;D przez ost tydz z 20zl zrobiłem 180 no i przez ten week to roztwoniłem;p Zakładam nowy i zarazem ost swój temat tutaj ..mam nadzieje ze na + Moje założenie jest takie żeby dziennie byc 10zł+ na plus co w rozliczeniu miesiecznym daje 300zł do wypłaty..wiem ze to bedzie cieżkie z tak malym budżetem no ale cóż spróbujemy ..;]Juz raz tak grałem ze skutkiem dobrym lecz po drodze wzieła mnie zachłannosc no i po udamym kuponie stawiałem znów...i znów...az zostałem z niczym :p Jutro beda pierwsze moje typy w nowym swoim projekcie ...soorka za poprzedni temat troszke mnie poniosły tamtejsze typy i zabardzo chyba chciałem...chodz jak widac po tym weekendzie prawie wieksza ilosc typow poszła w piach;p No cóż to jedziemy z tematem byle z fartem ;)Sugieruje sie typami ktore ludzie tutaj stawiaja ..lecz niezawsze .Lubie grać na zdarzenia bardzo mało gram na wygrana ktorekolwiek druzyny..może i to jest moim błedem no ale cóz..Prosze o porady /krytyke..
:!:Moj buk to Ónibet
:!:Moj budzet:55zł ktore mi zostało z poprzedniej gry
:!:Cel:Minimum 10zł/dzien

labelizer 0

labelizer

Użytkownik
#1⛔
⚽ Cracovia Kraków - Korona Kielce --&gt; 1poł/1 {2.20}
Stawka: 13zł
Ew:28.60
#2⛔
⚽