>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Działalność gospodarcza a Blogabet

Y 0

younggun

Użytkownik
Witam typerską brać!

Czy ktoś zna odpowiedź na pytanie czy w świetle polskich przepisów hazardowych można prowadzić sprzedaż typów bukmacherskich poprzez portal Blogabet w ramach działalności gospodarczej typu JDG?

Baxton 1,8K

Baxton

Użytkownik
Witam typerską brać!

Czy ktoś zna odpowiedź na pytanie czy w świetle polskich przepisów hazardowych można prowadzić sprzedaż typów bukmacherskich poprzez portal Blogabet w ramach działalności gospodarczej typu JDG?
W gruncie rzeczy spełniając kryteria tak, wcześniej także się tym interesowałem, tylko chciałem znaleźć jedno z potwierdzeń, tylko tutaj już kwestia JDG czy spółek to kwestia różnicy w podatku ale jak wpiszesz sobie w google, to pojawią się serwisy, które legalnie są zarejestrowane, nie będę reklamował :)

Otrzymane punkty reputacji: +130
Y 0

younggun

Użytkownik
W gruncie rzeczy spełniając kryteria tak, wcześniej także się tym interesowałem, tylko chciałem znaleźć jedno z potwierdzeń, tylko tutaj już kwestia JDG czy spółek to kwestia różnicy w podatku ale jak wpiszesz sobie w google, to pojawią się serwisy, które legalnie są zarejestrowane, nie będę reklamował :)
Dzięki, widziałem ten artykuł. Kwestie czy jest to JDG czy Sp. z.o.o to już kwestia dla mnie poboczna. Sprawy fiskalne można ogarnąć bardziej chodzi o kwestie prawne.
Różne państwa mają różne regulacje i pytanie jest czy przez takiego pośrednika można sprzedawać takie usługi. Czy Blogabet można traktować jak amazon, ebay?

Do góry Bottom