>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Działa wam expekt ?

K 54

korn85

Użytkownik
Witajcie. Od wczoraj wieczora nie umie sie dostać na strone expekta? Jednak widzę ze juz nie którzy typowali dzisiaj na expekcie na forum... I teraz nie wiem co jest nie tak. Działa wam expekt? Prosze o odpowiedz

K 54

korn85

Użytkownik
To jaki moze byc powod niedziałania??? Probuje prze IE oraz Mozille i nic... :/ Wczoraj logowałem sie na expekt z innego komputera poprzez Mozille. To moze byc powodem czy jak? Bo nigdy nie mialem czegos takiego....

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Wyłączanie neta i PC nic nie da.
Spróbuj odpalić prze Opere. Możliwe że w FF masz jakiś błąd a jego odinstalowanie i ponowne zainstalowanie pomoże, jednakże najpierw sprawdź przez Opere.

K 54

korn85

Użytkownik
Nic z tego...dalej tak samo.. Nie uzyskano połaczenia z serwerem... Jeszcze wczoraj sie logowałem u siebie z IE oraz z komputera dziewczyny na Mozilli. Odkad wrocilem od dziewczyny nie umie sie zalogowac na expekt... Nigdy takiego czegos nie mialem , nic przy kompie nie robilem... Nie wlaczalem zadnych zapor itp.

K 54

korn85

Użytkownik
I co teraz? Moze napisac do supportu? Moze oni jak widzieli ze sie loguje z innego kompa zablokowali mi IP czy cos? Moge prosic o maila do nich ?? Bo jakos nie moge wejsc i sprawdzic :/

dark1976 22,3K

dark1976

Użytkownik
masz ccleaner aby usunąć zbętne cookies ?miałem zbliżony klopot i pomogło ale , to było z tego samego kompa , spróbuj poczyścić kompa ..

K 54

korn85

Użytkownik
Zrobiłem i nic... Kontaktowałem sie z supportem i nie chca wierzyć chyba w problem... Wszystko juz próbowałem co napisali i stwierdzili ze mam sie skontaktowac z providerem mojego łącza .. No nic .. Pozostaje mi chyba wyplacic pieniadze lub grac u znajomych ???? Trudno sie mówi..

hawok 6

hawok

Netflix Bets Original
Zrobiłem i nic... Kontaktowałem sie z supportem i nie chca wierzyć chyba w problem... Wszystko juz próbowałem co napisali i stwierdzili ze mam sie skontaktowac z providerem mojego łącza .. No nic .. Pozostaje mi chyba wyplacic pieniadze lub grac u znajomych ???? Trudno sie mówi..

no i dobrze Ci powiedzieli ... wina leży po stronie providera który jak widać jest beznadziejny bo blokuje strony które zawierają dużo danych a co w związku z tym wiąze się to że jest na serwerze za dużo przeładowań ;) ... poczekasz do wieczora lub jutra rano to powinno być ok

wielki_szlem 4

wielki_szlem

Użytkownik
Witajcie. Od wczoraj wieczora nie umie sie dostać na strone expekta? Jednak widzę ze juz nie którzy typowali dzisiaj na expekcie na forum... I teraz nie wiem co jest nie tak. Działa wam expekt? Prosze o odpowiedz
Kto nie umie? Rozumiem że ty? Jak nic ci nie pomaga, zrób reinstall systemu. To ostatnie wyjście, bo możesz miec wirusa. Dopiero potem działaj u providera.

K 54

korn85

Użytkownik
Wszystko juz chodzi. Wina lezala po stronie łącza internetowego . Wiedziałem to już gdy weszłem do znajomych ze swojego bloku i zobaczyłem ze im rowniez stronka nie chodzi ???? Zadzwoniłem i usunęli usterke , która najprawdopodobniej wynikła z braku prądu dzien wczesniej. Pozdrawiam i dziekuje za pomoc.

Do góry Bottom