>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dział VIP.

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Postanowiłem napisać o tym tutaj, ponieważ osoba, która jest za to odpowiedzialna nie była w stanie odpowiedzieć na moją prywatną wiadomość.
Chciałem się po prostu zapytać ludzi &quot;odpowiedzialnych&quot; na jakiej zasadzie konkretnie funkcjonuje działalność danego użytkownika w temacie VIPów?
Na początku zeszłego miesiąca zostałem zrekrutowany do wspominanego &quot;działu&quot; , po czym w zaledwie miesiąc usunięty - dodatkowo bez podania jakiegokolwiek powodu lub przyczyny, a na proste zapytanie nie uzyskałem odpowiedzi.
Podejrzewam, że stało się tak z powodu słabego miesiąca, w którym wyszedłem na minus, ale czy jeden słaby miesiąc to od razu powód, by usuwać konkretny temat, tym bardziej że zostałem tam przyjęty po dobrym styczniu oraz lutym (2 miesiące na plus) ? Z resztą, nie byłem jedynym który zanotował minus w marcu i śmiało mogę naliczyć kilka tematów, nie mówiąc że znajdują się tam tematy, które nawet nie mają podanych statystyk za marzec , chyba że istnieją taryfy ulgowe dla moderatorów, to wtedy zmienia postać rzeczy.
Jeśli w taki sposób mają wyglądać sprawy zarządu forum, to na prawdę proszę nie przenosić w przyszłości po raz CZWARTY mojego topicu do działu &quot;najlepszych&quot; , bo wychodzę tylko na idiotę.

Otrzymane punkty reputacji: +20
obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
bo wychodzę tylko na idiotę
Raczej nie Ty a osoby głosujące na Cb ???? w jedną bądź w 2.stronę rzecz jasna...
a funkcjonuje na zasadzie głosowania zarówno w przypadku awansu jak i spadku. Wszyscy modzi i Admini mają prawo do głosu wśród podanych/zgłoszonych tematów do awansu i wszystkich aktywnych tematu do spadku

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Lutek tak jak Ci kiedyś pisałem to ja byłem inicjatorem Twojego powrotu do działu ViP w zeszłym miesiącu. Zaproponowałem Cie, i po głosowaniu wszystkich i pozytywnym ocenieniu dwóch miesięcy zostałeś awansowany.
Słaby marzec nie zweryfikował jednak pozytywnie tego awansu i również drogą głosowania odpadłeś.
Nie wiem co w tym sensacyjnego bądź złego albo jeszcze lepiej &quot;robiącego z Ciebie idiotę&quot; w Vip powinny być osoby z możliwie jak najstabilniejszą formą a Twój yield zaraz po dodaniu do tego grona -30 % (z pamięci piszę) daje do myślenia że na stabilność tych typów jeszcze nie można liczyć.
Jeśli nie chcesz już być awansowany w przyszłości napisz do mnie PW będę o tym pamiętał.

Do góry Bottom