>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Dylemat co do wyboru bukmachera.

X 0

xvid034

Użytkownik
Witam. Przeczytałem masę opini na temat różnych bukmacherów. Może nawet za dużo i mam dylemt z wyborem bukmachera. Aktualnie gram na BAH-u. Na ✅ należy zaliczyć min. wpłaty przez przelewy24 ale kursy i różnorodność zakładów w sensie zakłady na kartki itp. są na ⛔

Pod uwagę biorę 2 bukmacherów:
-Expekt
-Bet365

No i właśnie nie wiem. Kusy wydaje mi się, że są podobne oferta również. Najbardziej interesuje mnie piłka nożna oraz siatkówka. Chciałbym jeszcze poznać wasze zdanie na temat tych dwóch bukmacherów ( część postów jest już stara a od tamtego czasu pewnie wiele się zmieniło ). Przypadki ze złymi rozliczeniami kuponów, problemy z wypłata, oszustwa na LIVE zdarzały się i tu i tu. Nadal nie mogę się zdecydować...

Gdzie jest korzystniej grać ? Posiadam konto w mbanku.

Proszę o wypowiadanie się z sensem oraz udzielać konstruktywnych opini a nie typu: &quot;Graj na Expekcie bo ja gram i jest ok&quot;.

Pozdrawiam ????

P.S. Myślę, że kapitał początkowy wyniesie 50zł, jakieś doświadczenia już posiadam :p

dawciox15 0

dawciox15

Użytkownik
Osobiście jeżeli piszesz że interesuje Cię piłka nożna i siatkówka szczególnie polecam bet365 jak dla mnie najlepszy internetowy bukmacher na jakim grał a grałem na 7.
Live bardzo duży kursy przeciętne
Niewiem jak z wypłatami w czwartek wypłaciłem 300 zł napisali mi że od 6-10 dni roboczych.
Z wpłatami mały minus ponieważ niema opcji przelewy24 ale jest za to super pomysł z paysafe card kupujesz taki paragonik jak nabijesz karty simplus,play,era itp i podajesz kod bukmacherowi (mieszkam w mały mieście 25 00 tyś i posiadam 4 sklepy z tymi kartami)

X 0

xvid034

Użytkownik
Aha rozumiem ;) Myślałem żeby skorzystać z opcji ukash lub paysafe. Mam tylko pytanie co do takiej karty czy jeśli kupujesz za 50zł i podajesz kod otrzymujesz 50zł czy są jakieś stary na tym, prowizje etc. ? I mam nadzieję, że przez taki sposób wpłaty również można otrzymać bonus ?

@edit

Znalazłem w pobliżu punkt sprzedaży ????

Do góry Bottom