gemsetmecz
Użytkownik
Jako, że zaczyna się najlepsza liga świata, czyt. liga angielska to spróbuję swoich sił w piłce nożnej ???? Jak większość facetów interesuję się tym sportem od dziecka, jednak nigdy nie sprawdzałem swoich umiejętności typerskich na dłuższą metę. Nadarza się więc okazja do testu i dobrej zabawy. Być może do niektórych typów pojawią się także analizy, chociaż nie spodziewałbym się ich tutaj zbyt dużo z powodu braku czasu. Więcej poświęcam na tenisa, tutaj ma być 4fun.
Stawka wirtualna do każdego zdarzenia 1j. Wszystkie kursy podobnie jak w moim temacie dotyczącym tenisa będą z Bet365. Podsumowania typów ze statystykami będą raz w miesiącu.
Prywatnie jestem fanem Arsenalu, więc mogę być przy tej drużynie mało obiektywny ???? Liga angielska czas start!
P.S.
Zakaz komentarzy także obowiązuje w tym temacie. Mam nadzieję, że modzi zastosują odpowiednie metody ????
Stawka wirtualna do każdego zdarzenia 1j. Wszystkie kursy podobnie jak w moim temacie dotyczącym tenisa będą z Bet365. Podsumowania typów ze statystykami będą raz w miesiącu.
Prywatnie jestem fanem Arsenalu, więc mogę być przy tej drużynie mało obiektywny ???? Liga angielska czas start!
P.S.
Zakaz komentarzy także obowiązuje w tym temacie. Mam nadzieję, że modzi zastosują odpowiednie metody ????