>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Dwunasta Armata

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
Jako, że zaczyna się najlepsza liga świata, czyt. liga angielska to spróbuję swoich sił w piłce nożnej ???? Jak większość facetów interesuję się tym sportem od dziecka, jednak nigdy nie sprawdzałem swoich umiejętności typerskich na dłuższą metę. Nadarza się więc okazja do testu i dobrej zabawy. Być może do niektórych typów pojawią się także analizy, chociaż nie spodziewałbym się ich tutaj zbyt dużo z powodu braku czasu. Więcej poświęcam na tenisa, tutaj ma być 4fun.
Stawka wirtualna do każdego zdarzenia 1j. Wszystkie kursy podobnie jak w moim temacie dotyczącym tenisa będą z Bet365. Podsumowania typów ze statystykami będą raz w miesiącu.
Prywatnie jestem fanem Arsenalu, więc mogę być przy tej drużynie mało obiektywny ???? Liga angielska czas start!
P.S.
Zakaz komentarzy także obowiązuje w tym temacie. Mam nadzieję, że modzi zastosują odpowiednie metody ????

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
#1#
Spotkanie: Man Utd vs. Swansea ⛔
Typ: Man Utd Over 1.5 gola
Kurs: 1.50
#2#
Spotkanie: QPR vs. Hull ⛔
Typ: Remis
Kurs: 3.30
#3#
Spotkanie: Newcastle vs. Man City ✅
Typ: Man City Over 1.5 gola
Kurs: 1.61
Na początek sezonu coś luźnego bez większych przemyśleń. Utd po zmianie trenera w spotkaniach towarzyskich spisuje się świetnie i u siebie na pewno będą chcieli pokazać siłę. Sądzę, że może skończyć się pogromem, więc over 1.5 gola jak najbardziej na miejscu. Zastanawiałem się także nad HT/FT na Utd, ale tutaj jest większe ryzyko. Mogą się rozkręcić dopiero w drugiej połowie i napukać bramek.
Co do drugiego meczu to drużyny za dużo nie strzelają. Ostatnie trzy bezpośrednie mecze kończyły się remisem, więc dlaczego na początku sezonu ma być inaczej? Wiadomo, że niektórzy zawodnicy będą jeszcze myślami na wakacjach, więc mecz może być pasywny. Drużyny przewiduję, że będą grać defensywnie, byleby nie stracić bramki. Kurs bardzo ładny, więc może warto skorzystać lekko.
Trzecie, ostatnie spotkanie na tę kolejkę to podobnie jak Utd. Za $ejkami nie przepadam, ale trzeba przyznać, że mają kim postraszyć. Wbiją przynajmniej dwie bramki Newcastle, które tamtego sezonu na pewno nie wspominają dobrze. Jeśli tylko napastnicy się skoncentrują na swojej robocie to powinno być izi.
Jak pewnie zauważyliście brak informacji u mnie o kontuzjach, ew. zawieszeniach, transferach. Na razie się z tym powstrzymam, bo nie za bardzo się orientuję w tych aspektach co do wszystkich drużyn. Od następnego weekendu postaram się już te najważniejsze informacje przytaczać.​

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
Po pierwszym weekendzie nie jest ciekawie. Typ na plus wszedł w &#39;92, Utd zawiodło strasznie, ale to mnie akurat bardzo nie martwi ;) QPR słabo ze skutecznością, mieli swoje okazje, nie udało się i przegrali jedną bramką.
Cóż teraz trzeba się przyłożyć bardziej i szukać więcej informacji, a nie na ostatnią chwilę jak z tą kolejką. Pomysł na temat w piątek, od razu typy, polegałem na swojej skromnej wiedzy, bez większego zagłębiania. Zobaczymy jak będzie w kolejnych kolejkach BPL.

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
#4#
Spotkanie: Swansea vs. Burnley ⛔ 3 kartki :cool:
Typ: Powyżej 3.5 kartki
Kurs: 2.00
#5#
Spotkanie: Everton vs. Arsenal ✅
Typ: BTS - TAK
Kurs: 1.67
#6#
Spotkanie: Hull vs. Stoke ✅
Typ: Remis lub Stoke
Kurs: 1.55​

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
Druga kolejka lepsza, a do pełni szczęścia zabrakło jednej kartki ???? Krótkie podsumowanie będzie po czwartej kolejce BPL. Jak na razie lekki minus, ale zobaczymy jak to będzie później. Do następnej kolejeczki ????

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
#7#
Spotkanie: Burnley vs. Man Utd ⛔ Gorszy sezon niż poprzedni? Challenge accepted :cool:
Typ: Man Utd
Kurs: 1.57
#8#
Spotkanie: Man City vs. Stoke ✅
Typ: BTS - Nie
Kurs: 1.57
#9#
Spotkanie: Everton vs. Chelsea ⛔ To się rozstrzelali :O
Typ: BTS - Nie
Kurs: 1.90
#10#
Spotkanie: Leicester vs. Arsenal ⛔