>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

Dwie promocje Bwin naraz

W 0

wiktor93

Użytkownik
Witam,
mam 3 pytania.
Pierwsze, dotyczące tej promocji. Czy 150% do 25 euro oznacza, że maksymalnie dostać mogę 100zł, czyli wpłacając 100zł otrzymuję 100+promocyjne 100?
Drugie, czy mogę skorzystać jednocześnie z powyższej promocji oraz z bonusu przyjaźni?
Trzecie, czy nie ma przeciwwskazań abym zrobił drugie konto na konto bankowe, które należy już do innego użytkownika?
Pozdrawiam

al_capone 29K

al_capone

Gangster
1. Tak, maksymalnie otrzymasz 100zł bonusu.
2. Nie pamiętam, ale wydaje mi się że nie można tego łączyć
3. Wpłacać do bwin możesz od osób trzecich, ale wypłacać tylko na konto bankowe zarejestrowanej osoby w bwin.

W 0

wiktor93

Użytkownik
Co do 1,2- dzięki. Co do 3, dobrze się zrozumieliśmy? Chodzi mi o to, czy dwie osoby mogą korzystać z jednego konta, np. użytkownik abc wypłaca pieniądze na konto 123 i użytkownik xyz wypłaca pieniądze na konto 123.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Dobrze się zrozumieliśmy.
Gracz a i b mogą wpłacać do bwin z tego samego konta bankowego (np. od osoby b, a nawet i c)
Wypłacać z bwin gracz A musi na swoje konto bankowe (tak aby imię i nazwisko się pokrywało z kontem w bwin), a gracz b tak samo (na dane osobowe gracza b, czyli konto bankowe osoby b)

Do góry Bottom