>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

DwarfLife(500+)

dwarflife 0

dwarflife

Użytkownik
Witam, to beda male kursy, wieksze stawki . Kupon/typ raz dwa na miesiac. Stawka: 500f kurs ktory musze upulowac to 1.20 tak aby uzyskac profit 100f czyli okolo 500zl. Miedzy czasie postaram sie dodac wiekszosc informacji na temat mojego wyzwania.

Styczen mamy zaliczony.
luty:
Mallorca - Vallecano
over 0.5
1.10
bet 365
Stawka: 500f

dwarflife 0

dwarflife

Użytkownik
Luty ladnie : 577,5 , brakuje jeszcze kolo 35f wiec stawiamy za polowe stawki i wyplacamy na ten miesiac.
Academica - Covilha
stawka:250
over 0.5
1.13
bet.365​

dwarflife 0

dwarflife

Użytkownik
Powitac podaje co zagralem na ten miesiac zaczynaja sie niebawem wiec podaje i zaraz zrobie edit.
MARZEC MARZEC.

Hamburger SV - Monchengladbach
over 0.5 1.07
Olympiakos - Atromitos
over 0.5 1.05
łaczny kurs: 1.12
stawka ta sama : 500f

witam was w marcu ???? jak w garncu, dzis postanowiłem zagrac na lige niemiecka hamburger zawsze punktował u siebie olimpiakos podobnie, poprostu ???? Czego chciał bym was przestrzec panowie, od obstawiania na gry online typu counter strike czy leage of legends. Moj znajomy którego znam osobiście 2 tyg. temu wtopił 6tyś. funtów czyli jakieś 30tyś zł, obstawiając mecz counter strike mistrzostwa wejście do grup, postawił na VirtusPro... jak potem się doczytaliśmy jak i w ameryce czy powoli i europie jak w futbollu czy jakim kolwiek obstawianiu mecze były poprostu ustawiane... więc przed tym was chciałem ostrzec???????????? Nie grajcie tego chyba ze macie znajomego znajomych co grają w druynach ;) szybki zarobek wiekszą kasą... szczerze tylko powolne i przemyślane inwestycje ???? pozdrawiam ????​

dwarflife 0

dwarflife

Użytkownik
Powitac podaje co zagralem na ten miesiac zaczynaja sie niebawem wiec podaje i zaraz zrobie edit.
MARZEC MARZEC.

Hamburger SV - Monchengladbach
over 0.5 1.07
Olympiakos - Atromitos
over 0.5 1.05
łaczny kurs: 1.12
stawka ta sama : 500f
✅✅✅✅✅✅ + 61f

i na dzis dzień i miesiac brakuje 40f wiec lecimy:
Real madryt - Betis
over 1.5
1.07 bet365 1.10 unibet
stawka : 400f

Niech bedzie dane i do Kwietnia . Wygranych Panowie.

dwarflife 0

dwarflife

Użytkownik
✅✅✅✅✅✅ + 61f

i na dzis dzień i miesiac brakuje 40f wiec lecimy:
Real madryt - Betis
over 1.5
1.07 bet365 1.10 unibet
stawka : 400f

Niech bedzie dane i do Kwietnia . Wygranych Panowie.

✅✅✅✅✅✅✅
Powitać, kwiecień kończymy na ✅ . ale... Wczoraj po malym grillu postanowilem przelać 100f na konto bet365. i udało sie do dziś uzbierać 191.77 , dziś rano miałem 155 , zagrałem Niemców i Anglie over 1.5 . Ładnie poszło czy uda się i tym razem, stawiamy na polske over 0.5 w meczu kurs 1.08. stawka 191.77f do wygrania 207f. Jak wejdzie pochwalę się jaki rowerek sobie kupie za te 100f ???? ( taki był cel, oby oby ???? , miłego oglądania panowie ) pozdrawiam i DO BOJU NASI!!​

dwarflife 0

dwarflife

Użytkownik
Powitać, kwiecień kończymy na ✅
Marzec miało być. Polacy co prawda wygrali ✅✅✅ mialem juz pieniażki zaksięgowane na kącie i tam pozostaną bo rower okazał sie sprzedany... no ale, dodaje mecze bo za chwilkę się zaczynają a za momęt coś dopiszę.

Motherwell - Inverness over 0.05 1.05
Rangers - Patrick over 0.5 1.06
łaczny kurs na kuponie :1.11
Stawka ta sama co miesiąc 500f.

Wesołych Świąt, pełnych radości i uśmiechu. mam nadzieje że każdy juz poświęcił koszyczek. Do jutra ????

dwarflife 0

dwarflife

Użytkownik
Motherwell - Inverness over 0.05 1.05
Rangers - Patrick over 0.5 1.06
łaczny kurs na kuponie :1.11
Stawka ta sama co miesiąc 500f.
✅✅✅✅ 55f+
I idąc tropem postanowie zaryzykować ALL-IN i damy:
Atl.Madryt - Osasuna. over 0.5 1.04
Ayr - Dundee Untd. over 0.5 1.03
1.07 x 550f = ?
Niech bedzie pograne, zastanawiałem sie jeszcze nad Luksemburg - Bayern. over 1.5 1.22 bet365 Ale nie graja Boateng i Lewandowski pauzuje za kartki. Panowie lece świetować i oglądać , a wam jeszcze raz wesołych i smacznych świąt i WYSOKICH ugranych! pozdrawiam.

Do góry Bottom