B
0
bocianek1977
Użytkownik
Witam
To mój pierwszy post na tym forum chociaż śledzę już sporoczasu.
Przy pomocy arkusza kalkulacyjnego zrobiłem sobie sam mechanizm do spotkań w piłce nożnej w których buki nie oferują zakładów 1X lub X2
odpowiednio mieszając kombinacje można wyciągnąć 30% do przodu przy kursach słabszych drużyn około 5 za 1
Zaczynam testować ten sposób aby zobaczyć do którego kroku progresji dojdę.
Zdaję sobie sprawę że nie jest to 100% system ale wiadomo 100% nie ma.
Rzuciłem na sucho na razie dwa kupony.
zobaczymy jak wejdą.
Belgrano - Club Ferro Carril Oeste (1X2) Belgrano- drużyna słabsza kurs 6 (szok :-( przy pierwszej próbie taki strzał)
Instituto AC Cordoba - Ben Hur Rafaela (1X2) Instituto AC Cordoba-drużyna słabsza kurs 4,75
Woodlands Wellington - Tampines Rovers (1X2) Tampines Rovers - słabsza drużyna kurs 5,5
i
Al Garrafa - Al Rayyan (1X2) Al Garrafa- słabsza 5
Groclin Grodzisk - Ruch Chorzów (1X2) Groclin Grodzisk- słabsza 7
Kolejna ważna wiadomość nie znam się na sporcie
Mam jeszcze jedno dziwadło które zaczynam testować - jest to kombinacja 12 spotkań kosz albo hokej.
Typy oczywiście zwycięzcy faworyzowani przez buki. można stracić całą stawkę albo ugrać 300 %
Lub coś pomiędzy.
Tutaj wyszło minus 35% więc nieciekawie - ale to nic dzisiaj kolejna próba.
Zobaczymy co i z tego wyjdzie
W razie pytań jestem do Waszej dyspozycji.
I równie chętnie przyjmę krytykę - ale konstruktywną i od osób które wiedzą że nie ma 100%
To mój pierwszy post na tym forum chociaż śledzę już sporoczasu.
Przy pomocy arkusza kalkulacyjnego zrobiłem sobie sam mechanizm do spotkań w piłce nożnej w których buki nie oferują zakładów 1X lub X2
odpowiednio mieszając kombinacje można wyciągnąć 30% do przodu przy kursach słabszych drużyn około 5 za 1
Zaczynam testować ten sposób aby zobaczyć do którego kroku progresji dojdę.
Zdaję sobie sprawę że nie jest to 100% system ale wiadomo 100% nie ma.
Rzuciłem na sucho na razie dwa kupony.
zobaczymy jak wejdą.
Belgrano - Club Ferro Carril Oeste (1X2) Belgrano- drużyna słabsza kurs 6 (szok :-( przy pierwszej próbie taki strzał)
Instituto AC Cordoba - Ben Hur Rafaela (1X2) Instituto AC Cordoba-drużyna słabsza kurs 4,75
Woodlands Wellington - Tampines Rovers (1X2) Tampines Rovers - słabsza drużyna kurs 5,5
i
Al Garrafa - Al Rayyan (1X2) Al Garrafa- słabsza 5
Groclin Grodzisk - Ruch Chorzów (1X2) Groclin Grodzisk- słabsza 7
Kolejna ważna wiadomość nie znam się na sporcie
Mam jeszcze jedno dziwadło które zaczynam testować - jest to kombinacja 12 spotkań kosz albo hokej.
Typy oczywiście zwycięzcy faworyzowani przez buki. można stracić całą stawkę albo ugrać 300 %
Lub coś pomiędzy.
Tutaj wyszło minus 35% więc nieciekawie - ale to nic dzisiaj kolejna próba.
Zobaczymy co i z tego wyjdzie
W razie pytań jestem do Waszej dyspozycji.
I równie chętnie przyjmę krytykę - ale konstruktywną i od osób które wiedzą że nie ma 100%