>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dwa pytania - Expekt

P 0

patrykfp

Użytkownik
Witam, chciałbym założyć konto na expekt lecz chciałbym również poznać dwie odpowiedzi na moje pytania ????
1. Czy po przez przelewy24 z banku mogę przelać np 10zł?
2. Czy przy wypłacie jest jakaś prowizja?
Liczę na Was i z góry dziękuje za odpowiedzi

P 0

patrykfp

Użytkownik
a no właśnie bo w sieci spotkałem się obrazkiem, na którym pokazane jest, że przez przelewy24 mozna minimalnie wpłacić 5zł, niestety nie mogę wstawić tutaj obrazka bo nie mam jeszcze 10 postów

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
a no właśnie bo w sieci spotkałem się obrazkiem, na którym pokazane jest, że przez przelewy24 mozna minimalnie wpłacić 5zł, niestety nie mogę wstawić tutaj obrazka bo nie mam jeszcze 10 postów
Oczywiście,że można od 5 zł,niektórzy po prostu piszą rzeczy o których nie mają pojęcia.

P 0

patrykfp

Użytkownik
pete1989, dzięki, a mam takie pytanko z ciekawości bo nie rozumiem sam tego ;)
Dlaczego np przez przlewy24 można te 5-10zł a przez inne sposoby płatności minimum to 40zł?

P 0

patrykfp

Użytkownik
Dzięki wielkie ???? Tego potrzebowalem ;) Raczej zdecyduję się tutaj na założenie konta bo chyba ciekawy buk...
A może jeszcze orietnujesz się w ciągu ilu godzin/dni będzie kwota na koncie gracza przez przelewy24?

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Dzięki wielkie ???? Tego potrzebowalem ;) Raczej zdecyduję się tutaj na założenie konta bo chyba ciekawy buk...
A może jeszcze orietnujesz się w ciągu ilu godzin/dni będzie kwota na koncie gracza przez przelewy24?
Od kilku sekund do kilkunastu minut.

P 0

patrykfp

Użytkownik
heh, sorry, że może spamuje czy coś w tym stylu, ale przypomniało mi się jedno. Spotkałem się w sieci z czymś takim jak
(Rodzaje wypłaty:
• przelew bankowy (1 wypłata w danym miesiącu ok 4zł, kolejna ok 20zł - realizacja 2-3 dni)
dotyczy to buka Gamebookers czy w expekcie za wypłaty też się coś potrąca?

Od razu z góry dziękuje za odpowiedź

expekt-betclic 293

expekt-betclic

Użytkownik
(Rodzaje wypłaty: • przelew bankowy (1 wypłata w danym miesiącu ok 4zł, kolejna ok 20zł - realizacja 2-3 dni) dotyczy to buka Gamebookers czy w Expekcie za wypłaty też się coś potrąca?
Mocno nieaktualne dane. Moja rada, opieraj się na informacjach z sprawdzonych i renomowanych serwisów/for bukmacherskich (m.in to forum). Na bieżąco dane są aktualizowane oraz zawsze możesz zadać pytanie i otrzymać szybko odpowiedź.
Zaletą tego forum jest to, że ma dużą bazę danych, poprzez wyszukiwarkę szybko znajdziesz odpowiedź na nurtujące pytanie.
Expekt ma darmowe wypłaty.

Do góry Bottom