>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dwa kupony

F 0

ferris

Użytkownik
Witam !
Otóż miałem dziś zamiar puścić kupon na expekcie, z dwoma meczami z drugiej ligi holenderskiej. Niestety, gdy już miałem wcisnąć &quot;ok&quot; by zaakceptować kupon, strona się zawiesiła. Wszedłem więc na nią ponownie, patrząc na stan konta nic mi nie ubyło, w zakładce &quot;w trakcie&quot; także było pusto. Pomyślałem, że kupon nie został zaakceptowany. Więc puściłem go znów, tym razem bez problemów. I co się okazało ? Nagle w zakładce &quot;w trakcie&quot; mam dwa razy identyczny kupon ten który rzekomo postawiłem przed zawieszeniem się strony i ten postawiony po tym. Pieniądze też mi oczywiście zeżarło podwójnie. Napisałem już do polskiego supporta w tej sprawie. Ale pytam was, czy w takiej sytuacji anulują jeden z kuponów i zwrócą mi włożoną w niego kwotę ?

misiu 193

misiu

Użytkownik
Miałem to samo tylko,że na live. Oczywiście kuponu jak i pieniędzy mi nie zwrócili.:] Pewno jak wygrasz to jeden Ci anulują w Expekcie juz mnie nic nie zdziwi:razz:

pekepeke 0

pekepeke

Użytkownik
Tak ja też miałem nie raz na live taki kupon który nagle ożywa gdy jest przegrany lista tricków stosowanych przez przez wiadomego bukmachera jest bardzo długa może powinnismy na tym forum opublikowac spis takich sztuczek.

F 0

ferris

Użytkownik
No dochodzę do wniosku, że mają też problem z czytaniem ze zrozumieniem. Odpisali mi, że JEDNEGO kuponu nie można edytować, więc zostanie w niezmienionej formie na moim koncie, a wyraźnie w mailu napisałem o dwóch identycznych. A jak wygram to tak jak kolega Misiu wspomniał, nagle jeden z nich mi anulują, w razie przegranej będę 2 kupony w plecy. Parodia....

Do góry Bottom