>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dwa konta na Bwin

L 0

luleky

Użytkownik
Po kilku dniach gry na Betssonie doszedłem do wniosku że się tam nie dorobie, zauważyłem że najbliższy zakład jest o 14,a na bukach typu Bwin, Bet365 od samego rana są zakłady live. Chciałbym się przenieść na Bwin`a ale problem jest następujący, czy mogę założyć drugie konto jeżeli pierwsze było zablokowane? (za dużo wygrywałem). Czy mi je po prostu też zablokują?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Prawdopodobnie Ci zablokują, z firma taką jak Bwin nie ma żartów. Na twoim miejscu pomyślałbym o bet365 bądź Unibet, który też ma dobra ofertę.

A 0

adamek1232

Użytkownik
czy mogę założyć drugie konto jeżeli pierwsze było zablokowane? (za dużo wygrywałem). Czy mi je po prostu też zablokują?[/quote]
hahaha trzymajcie mnie bo pierdzielne;d;d;d;d;d a tak serio to zaloz sobie na innego czlonka rodziny i bedziesz mial bez przypalu i nie piszcie tutaj glupot ze 1 konto na rodzine bo to jest teoria a w praktyce wyglada to zupelnie inaczej.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
głupotą to jest zakladać po 10 kont z jednego kompa , raz ci się uda , drugi raz ci sie uda a za 3 jak będziesz miał pare klocków na koncie i Cie zablokują i kasa pójdzie to co ? dalej bys twierdził że to teoria ? na pewno by doszli , choć by przy wypłacie że coś jest nie tak.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Po pierwsze dziw mnie że komuś mogą zamknąć konto z powodu za dużych wygranych (wiadomo mogą zlimitować ale zablokować - to już w skrajnych przypadkach )
Po drugie dziwi mnie fakt że ktoś dużo wygrywał w bwin ,a nie może wygrywać Betssonie.
Po trzecie ,co do zakładów live to tak czy inaczej lepsze zakłady są po 14 no chyba że kogoś interesują Azjatyckie rozgrywki.
Po czwarte, za dużo jest nie jasnych spraw żeby uznać problem za autentyczny.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
darius to mnie chyba nie zrozumiałeś bo chodziło mi o to że jak ma się dwa konta u jednego buka i w przypadku większej wypłaty mogą być problemy. no chyba że to nie do mnie było

A 0

adamek1232

Użytkownik
konrad jeśli ktoś ma głowe na karku to moze meic i 100 kont z jednego komputera i nie zablokują mu.TO forum jest niby najwiekszxe w polsce tylko ze z 80% stanowią ludzie ponizej 18lat.Szkoda bo z tego forum zadnych ciekawych rzeczy nie mozna sie dowiedziec

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Chyba rejestrując się tu nie spodziewałeś się że znajdziesz informacje: jak zakładać multikonta (co jest banalne i myślę że większość osób wie jak to zrobić), ani ogólnie jak wykorzystywać bukmachera i czerpać z tego korzyść. Forum chyba głównie służy do wymiany typów i poglądów oraz do pomocy innym graczom. Jeśli interesuje cię co innego to chyba źle trafiłeś.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
No jak zarejestrujesz drugie konto na siebie to ci je zamkną, nie po to ci dali limit
Z kontem na innego członka rodziny o tym samym zameldowaniu to już chyba inna sprawa, na 1 ip adres itp to można mieć bonus nie ma to związku z tym że jego ojciec czy brat też chcą tam grać jedynie nie przysługuj im premia od 1 depozytu..
Możesz napisać do nich że ktoś tam z rodziny grał na zakładach i czy możesz zarejestrować rachunek bo taka ciuciubabka może nie wyjść na twoją korzyść

Do góry Bottom