>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dvd

remik47 0

remik47

Użytkownik
zamierzam kupić sobie w końcu odtwarzacz DVD, ale nie jestem zupełnie w tym temacie. mozecie mi powiedzieć jakimi kryteriami sie kierować w wyborze? wiem że trzeba zwrocic uwagą na formaty filmow jakie mozna odpalić ale nie chce kierować się wylacznie iloscia ofert na auckajch allegro:p z tego co widze najwięcej sprzedaje się odtwarzaczy MANTA ale czy to aby na pewno taki dobry sprzet?
z tego co widze to ceny odtawarzaczy dosyc mocno spadły wiec mam nadzieje ze do 300zł uda mi się wybrać juz coś co by smigało jak nalezy ;)

matex 0

matex

Użytkownik
odnośnie Manty to powiem Ci, ze mam jakis starszy odtwarzacz tej firmy chyba juz z 4 czy 5 lat i trzeba powiedzieć, ze malo filmów ogladam ale przez ten czas sprawował sie bardzo dobrze, odtwarza wszystkie popularne formaty łącznie z Dvix i Xvid. ale musze przyznac ze był raz na gwarancji, zaraz po tym jak przyniosłem go do domu i moja siostra uparła się ze zamknię wejscie na płyty nie przyciskiem, a na siłę paluchem :p

pzdr

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
odnośnie Manty to powiem Ci, ze mam jakis starszy odtwarzacz tej firmy chyba juz z 4 czy 5 lat i trzeba powiedzieć, ze malo filmów ogladam ale przez ten czas sprawował sie bardzo dobrze, odtwarza wszystkie popularne formaty łącznie z Dvix i Xvid. ale musze przyznac ze był raz na gwarancji, zaraz po tym jak przyniosłem go do domu i moja siostra uparła się ze zamknię wejscie na płyty nie przyciskiem, a na siłę paluchem :p

pzdr
myslala ze to dziala jak w komputerze ;) , co do tematu DvD Player to nie jest na dzis dzien skomplikowana technologia i nawet sprzet smiesznych firm z mediamarktow i innych marketow potrafi smigac ladnych pare lat (ja mam 4 lata jakiegos emax&#39;a i zero problemow) tak jak pisales zwracaj uwage na formaty obslugiwane, no i moze na to czy &#39;czyta&#39; pliki tekstowe (napisy do filmow) jesli sporo sciagasz nowosci z neta (bo one z regoly sa bez lektora)

radek03 90

radek03

Forum VIP
Manta dlatego się tak dobrze sprzedaje bo ich produkty są po prostu tanie (wyrobili sobie pozycje na arenie średniej klasy sprzętu). I sprzęt takiej firmy do &quot;zwykłego&quot; użytkowania spokojnie wystarcza, ich wady widać dopiero jeśli mamy świetny telewizor, supernagłośnienie itp, wtedy trzeba oczywiście szukać czegoś z górnej półki. Ale z tego co rozumiem to tobie chodzi o podstawowe użytkowanie, więc tutaj w zupełności wystarczy np. wspomniana manta. Podstawą są oczywiście formaty plików, ale teraz dvix i xvid to już standard, do tego oczywiście formaty obsługiwanych plików tekstowych i polskich znaków i tyle wystarcz.

Do góry Bottom