>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

duze stawki

Status
Zamknięty.
larkspur 578,1K

larkspur

Użytkownik
witam
jak myslicie czy warto zagrac cos takiego:
w dany weekend psotawic na
-bayern (zawsze wygrywa moze oprocz w meczu z dortmundem)
-barcelona (tez bardzo czesto)
sa kursy miedzy 1.10 a 1,25
postawic np 100zl
malymi kroczkami wygrana ok 20zl ale jest
co radzicie

Otrzymane punkty reputacji: +2
frem 59

frem

Użytkownik
Dołączam się do pytania.
Zastanawiam się nad grą pod najlepsze zespoły, tam gdzie prawdopodobieństwo wygrania przez nich meczy jest duże.
Legia Warszawa - ten zespół wygrywa polskie mecze w dużej wiekszości a kursy są od 1.50, stawiając 1000 zł to całkiem spory zarobek.
Bayern - wygrywa zdecydowanie zdecydowanie i to już w pierwszych połowach
Barcelona - hiszpańska liga jest dla niej zdecydowanie średnim wyzwaniem
Borussia D - ta drużyna gra różnie, ale można ją obstawić jak gra u siebie ze słabym zespołem - czysty win
Athletico Madryt - ten zespół nie gra bez goli - w ich meczach można stawiać zawsze over 0,5
Bayern Leverkusen - lubie ten zespół, w niemieckiej lidze nie ma meczy bez bramek, czysty over 0.5
Stawiając na te zespoły 1000 zł oczywiście nie zawsze i nigdy kombinacje wydaje się być sporą szansą na zarabanie. Oczywiście mecze z czołówki można poprostu przeczekać i zagrać w nastepny weekend. Przy jednym meczu Średnio 200-600 zł można wygrać. Np na live po 20 minutach na bayern kurs całkiem ładnie rośnie. Co o tym sądzicie?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@frem&gt;&gt;&gt; bzdury piszesz , gdyż Bayern w tym sezonie miał juz 3 remisy w HT:

24.08.2013 B. Munich - Nuremberg +2:0 (0:0)

14.09.2013 B. Munich - Hannover +2:0 (0:0)

28.09.2013 B. Munich - Wolfsburg +1:0 (0:0)

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Proszę o odpowiedzi na moje pytanie
Tu nie ma na co odpowiadać. Chesz to graj, chyba widzisz jak grają te drużyny więc nie wiem na jakie odpowiedzi liczysz?
Temat zamykam bo zaraz poleci lawina szydery.
malymi kroczkami wygrana ok 20zl ale jest
na dłuższą metę i tak polegniesz. Jakiś słabszy okres jednej czy drugiej drużyny i bankrut. Poprzeglądaj KzS czy Kupony, tam już były setki podobnych &quot;genialnych systemów&quot;

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom