>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dutching na CS

dancooper 498

dancooper

Użytkownik
Witam, w tym temacie postaram się coś ugrać z dutchingu na CS w Betfair.

Technika gry będzie polegała na wybraniu poniższych wyników :

1. 1-1
2. 1-0
3. 0-1
4. 2-1
5. 1-2
6. 2-0
7. 0-2
8. 3-1
9. 1-3

Dlaczego ? Dlatego, że po dość długich testach te wyniki okazały się &quot;najbardziej prawdopodobne&quot;.

Zaczynamy :

1. Anzhi Makhachkala vs AZ Alkmaar | @1.44 | 10 EUR

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
kapitalny kurs, u innych buków pewnie byś wyrwał co najwyżej 1,25!
ryzyko kryje się tylko w 0:0 i 3:0, ale czy któraś ekipa jest w stanie tak wygrać?

dancooper 498

dancooper

Użytkownik
kapitalny kurs, u innych buków pewnie byś wyrwał co najwyżej 1,25!

ryzyko kryje się tylko w 0:0 i 3:0, ale czy któraś ekipa jest w stanie tak wygrać?
Oczywiście, że wynik 3:0 / 0:3 nie jest trudny do znalezienia, ale sęk w tym, że przed postawieniem na dany mecz należy go przeanalizować (spojrzeć chociaż w historie meczy między danymi drużynami lub sprawdzić ilość strzelanych bramek). Aktualnie jest dobrze bo Anzi wygrywa 1-0 ????

dancooper 498

dancooper

Użytkownik
jestem przekonanay do midtjyland, hehe za te typy dostałes kurst taki jak w niejednym buku za DNB dla gospodarzy!
Dlatego do moja przygoda z bukmacherką opiera się wyłącznie o Betfair. Nie widzę sensu typowania w innym buku.

Zobaczymy co z tego będzie w dłuższej perspektywie czasu. Moim zdaniem takie kursy są bardzo dobre (o ile będą &quot;wchodzić&quot;). Mimo wszystko uważam, że na pewno jest łatwiej trafić w ten sposób niż grając jakiekolwiek single po tym kursie ;) Zapraszam do wspólnego typowania, możesz dodać coś od siebie ????

D 77

dalik

Użytkownik
jestem przekonanay do midtjyland, hehe za te typy dostałes kurst taki jak w niejednym buku za DNB dla gospodarzy!
Mnie to nie dziwi.
Jakbym miał stawiać to bym postawił X2
Co do sposobu. W tym kryje się potencjał.
Jak się odpala to narzędzie na betfair ?

dancooper 498

dancooper

Użytkownik
Mnie to nie dziwi.
Jakbym miał stawiać to bym postawił X2
Co do sposobu. W tym kryje się potencjał.
Jak się odpala to narzędzie na betfair ?
Narzędzie nazywa się GeeksToy. Aktualnie wyszła nowa beta, która (wg. zapewnień twórców programu) będzie darmowa przez najbliższe kilka tygodni. Po odpaleniu programu wybieramy interesujący nas mecz a następnie wybieramy opcję dutchingu. Wpisując na Youtube &quot;geekstoy dutching&quot; powinieneś znaleźć jakieś video.
P.S. bez instalacji tego programu również możesz to wykonać, korzystając np. z tego kalkulatora :
http://www.oddschecker.com/betting-tools/dutching-calculator.html

dancooper 498

dancooper

Użytkownik
2. FC Midtjylland vs Young Boys | @1.47 | 14,40 EUR
Niestety minus. Gospodarze dostali czerwoną kartkę po czym stracili 2 gole i mecz skończył się wynikiem 0-3. Trzeba dokładniej dobierać mecze. Zapraszam resztę do zabawy !

D 77

dalik

Użytkownik
U mnie PSV strzeliło 2 bramki, a miałem under2.5 i też -5E
Po raz kolejny stwierdzam, że Betfair nie jest dla mnie.
Co do tematu....
Oczywiście. Mecz dobrany na pałę jak sadzę.
Widzę, że grasz poniżej wyniku 3:0 tak więc proponuję takie kryteria:
- brak PUCHARÓW (w ogóle uważam, że pucharów nie powinno się grać)
- może jakoś underowa liga ? - tutaj chyba incubus7 coś podrzucił http://www.eprogresja.pl/statystyki/pilkarskie/ligi_under_over/
- zaglądnąc na poprzednie wyniki danej druzyny i jezeli zakończyli mecz wynikiem 3:0 to właśnie ich grac (że następnym razem tak nie zagrają)
Poleciłbym ci jeszcze granie dutchingiem na różnicę bramek (1 brami i 2 bramek) ale to tylko w Bet365 (od wczoraj tak zacząłem i na razie tylko 1 mecz wszedł więc za dużo nie potrafię o tym powiedzieć)

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
TEST NA BTS
Być może doszedłem do fajnego odkrycia.
W Jupiler Liga, czyli zapleczu holenderskiej Eredivisie w sezonie:
2011/12 było 90 meczów BTS gdy przynajmniej jeden z zespołów miał poprzednio mecz bez strzelonego gola. I doszło do 30 serii kolejnych gdzie znów przynajmniej jedna ze stron nie strzeliła gola. Być może mecze się na siebie nakładały, bo sprawdzałem kazdy mecz z osobna, ale jeśli miałoby to coś oznaczać, to raczej tylko z pozytywnym wynikiem. Nie biorąc jednak tego czynnnika to wchodzą nam średnio 2 mecze na 3, a kurs niemal zawsze jest większy od 1,50 dla BTS!
2010/11 było 87 meczów BTS gdzy przynajmniej jeden zespół miał poprzednio mecz bez strzelonego gola. Natomiast serię przedłużyło kolejne 23 zdarzenia. Czyli nawet więcej niż 2/3 były trafne!
Ligi holenderskie wykazują wysoki współczynnik meczów over w skali całego sezonu i dzieje się tak regularnie. Wg http://www.eprogresja.pl/statystyki/pilkarskie/ligi_under_over/ bardzo overowe ligi to również niższe norweskie, walijska, niższe szkockie, fińskie Kakkonen, a nawet niektóre szwedzkie, ale niestety strona http://www.soccerstats.com/team.asp?league=holland2_2011&amp;amp;teamid=15 nie udostepnia mi podglądu do większosci z nich. Potrzebuję stron, które pokażą mi kolejne &quot;serie&quot; bez strzelonego gola.
Zastanawiam się, czu podobny manewr można dokonać w ligach underowych, gdy jeden lub dwa poprzednie mecze zakończyły się overowym wynikiem i własna zdobyczą bramkową...

dancooper 498

dancooper

Użytkownik
Być może doszedłem do fajnego odkrycia.

W Jupiler Liga, czyli zapleczu holenderskiej Eredivisie w sezonie:

2011/12 było 90 meczów BTS gdy przynajmniej jeden z zespołów miał poprzednio mecz bez strzelonego gola. I doszło do 30 serii kolejnych gdzie znów przynajmniej jedna ze stron nie strzeliła gola. Być może mecze się na siebie nakładały, bo sprawdzałem kazdy mecz z osobna, ale jeśli miałoby to coś oznaczać, to raczej tylko z pozytywnym wynikiem. Nie biorąc jednak tego czynnnika to wchodzą nam średnio 2 mecze na 3, a kurs niemal zawsze jest większy od 1,50 dla BTS!

2010/11 było 87 meczów BTS gdzy przynajmniej jeden zespół miał poprzednio mecz bez strzelonego gola. Natomiast serię przedłużyło kolejne 23 zdarzenia. Czyli nawet więcej niż 2/3 były trafne!

Ligi holenderskie wykazują wysoki współczynnik meczów over w skali całego sezonu i dzieje się tak regularnie. Wg http://www.eprogresja.pl/statystyki/pilkarskie/ligi_under_over/ bardzo overowe ligi to również niższe norweskie, walijska, niższe szkockie, fińskie Kakkonen, a nawet niektóre szwedzkie, ale niestety strona http://www.soccerstats.com/team.asp?league=holland2_2011&amp;amp;teamid=15 nie udostepnia mi podglądu do większosci z nich. Potrzebuję stron, które pokażą mi kolejne &quot;serie&quot; bez strzelonego gola.

Zastanawiam się, czu podobny manewr można dokonać w ligach underowych, gdy jeden lub dwa poprzednie mecze zakończyły się overowym wynikiem i własna zdobyczą bramkową...
Możesz mi wyjaśnić co BTS ma wspólnego z tym tematem ?

D 77

dalik

Użytkownik
Proponuję olać Betfair i pomyśleć nad dutchingiem u kilku buków.
Zdecydowanie można wyrwać lepsze kursy.

W załączniku dla przykładu małe porównanie kursów w jednym spotkaniu.

W 272

wesolutki

Użytkownik
Dalik dobrze pisze. Do limitów i regularnego wygrywania tysięcy tym sposobem jeszcze daleko więc póki co smiało można grać u buka wyższe kursy.

D 77

dalik

Użytkownik
????
W takim razie życzę powodzenia w olaniu Betfair bo w danym meczu kurs był np. o &quot;1&quot; niższy i czekaniu na limity u tradycyjnego buka ;)
limity...
Jak napotkam to dam znać.
Dawaj jakiś typ na jutro, rozpisz stawki i daj znać jaki kurs otrzymałeś.
Ja to samo zrobię u różnych buków i porównamy.
Zobaczymy jak to wyjdzie.
Edit.
W meczu którym podałem padł wynik 1:0, a więc jakby się tylko obstawiło to 1:0 to byłoby fajnie (zamiast 7 było 17).
Ja miałem wyniki:
1:0
2:0
3:0
3:1
4:0
4:1
Więc tylko ✅ 6.5j

Do góry Bottom