>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dutching - gdzie i jak używać?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Tę technikę, którą dość szeroko tu opisywałem na tym forum, podając także linki do kakulatorów, które wyliczają stawkę wg wprowadzonych kursów granych zdarzeń i naszego budżetu - stosuję do gry na HT/FT oraz dokładne wyniki ( jako typy z tego samego meczu lub kilku różnych ) w meczach piłki nożnej.
Wobec zróżnicowania wysokości kursów, różne są także stawki - i stąd te typy grane są jako single.
Przypominam jedak, że dutching to nie jest surebet - i aby być wygranym przy stosowaniu dutchingu, musi nam wejść minimum jeden z granych typów...bo nie należą do rzadkosci sytuacje, że nawet typując 6 różnych wyników correct scores - i tak wynik końcowy bywa inny, niż objęty naszym typowaniem...

D 77

dalik

Użytkownik
Ja grałem w tenisie live na serwującego faworyta, że wygra do 0, 15 lub 30. Wtedy uzyskuję realny kurs około 1.30.
Można się pokusić na grę na 2 możliwości (np 15 i 30) al to wszystko zależy od meczu jaki wybierzemy.

D 77

dalik

Użytkownik
Nie, nie
Dobrze napisałem.
Chyba nie użyłem w mojej wypowiedzi słowa Dutching ale oczywiście chodziło mi o grę tenisa live na punkty rozbijając możliwe wyniki w Dutchingu ????
Moja poprzednia wypowiedź jak najbardziej odpowiada na pytanie autora tematu ????
Dodam jeszcze, że na dutching dobra jest gra &quot;dokładny wynik&quot; w piłkę nożną ale u wielu bukmacherów.
Teraz już nie pamiętam , ale chyba Expekt + Bet365 najlepiej wychodził

zacierr 25

zacierr

Użytkownik
stosujac Dutching
13:10 Ascot
Tigre Daron 3.80
Balbriggan 4.30
Full Of Joy 4.10
Lord Tomnoddy 8.20
Emperors Choice 9.20

Granie tym sposobem stosuje do wyciagnia Free betow u bukow
lub tylko dla obrotu kwota by dosactac cashback do 5%

C 92

cebulka

Użytkownik
Jedynymi limitami stawki są stawka minimalna za jaką bukmacher przyjmie zakład najczęściej jest to 1 zł, 2 euro zależy od bukmachera druga to stawka maksymalna która zależy od dyscypliny, popularności ligi w BPL postawisz sume o kilka zer większą niż na 4 ligę polską. Nikt się nie doczepi, że grasz za 6,66 czy 7,77 i za takie coś na pewno Ciebie nie zlimituje

Do góry Bottom