>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

-=DUO BET=-

Status
Zamknięty.
duo 303

duo

Użytkownik
Kupon #1

Horacio Zeballos - Joao Souza ▶ Horacio Zeballos @1.36
Tobias Kamke - Flavio Cipolla ▶ Tobias Kamke @1.44
Roberto Bautista-Agut - Ivo Minar ▶ Roberto Bautista-Agut @1.66
Kenny de Schepper - Alexandre Sidorenko ▶ Kenny de Schepper @1.36

AKO @4.26
Stawka 41.25 PLN

Roberto Bautista-Agut

Trochę zaskoczył mnie kurs na Hiszpana. Spodziewałbym się bardziej czegoś w okolicach 1.5 ale nie będę narzekać. Bautista-Agut pokazał się ostatnio z dobrej strony w Braunschweig eliminując gładko w dwóch setach wyżej notowanych Delbonisa i Ramireza Hidalgo, więc dlaczego dziś miałby odpaść z Minarem, który nie prezentuje nic specjalnego? Jego ostatnie turnieje na clay&#39;u to druga runda w Koszycach i porażka z Bedene, krecz w pierwszej rundzie w Furth i porażka w drugiej rundzie kwalifikacji do French Open z Joao Sousą (0-6 3-6). Jakoś nie widzę, żeby jutro Czech miał pokonać dobrze dysponowanego Bautistę-Aguta.

Tobias Kamke

Tutaj bez specjalnego kombinowania, prosty typ na faworyta. Jak już wspominałem Niemcy w Niemczech spisują się bardzo dobrze. Już w zeszłym tygodniu grając w Braunschweig Kamke doszedł do finału gdzie przegrał z bardzo dobrze grającym w tamtym turnieju Belluccim. Teraz czas na imprezę wyższej rangi. Rywal jak najbardziej w zasięgu. Cipolla ostatnio jakby bez formy odpada z turniejów w pierwszych/drugich rundach. Kamke przed Braunschweigiem także miał parę nieciekawych meczy, ale były one grane na trawie. Na clay&#39;u Niemiec prezentuje się ostatnio dużo lepiej. Poza tym dwa ostatnie mecze (2012 rok i listopad 2011 roku) między panami wygrywał właśnie Kamke co prawda na hardzie ale myślę, że i na clay&#39;u da sobie radę (raz wygrał Cipolla ale było to w 2009 roku, we Włoszech i Kamke był wtedy 301 w rankingu, a nie 98 jak​

O(M); 3.temat w KzS, więc zamykam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom