>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Dubeltówka

oskarox 1,2K

oskarox

Użytkownik
Witam ;)

Część z was może kojarzyć moją osobę z naszego słynnego konkursu, zwanego ,,Typami Dnia&quot;. Raz na jakiś czas postanawiam wyrzucić tam swoje przemyślenia odnośnie konkretnego spotkania. Nadszedł jednak czas, abym zaczął rozliczać się z własnych słów... a może raczej z własnych typów :grin:

Co mogę powiedzieć o sobie. Interesuję się tematyką zakładów bukmacherskich od ponad roku, co pewnie nie jest jakimś wybitnym stażem. Zakładam temat ponieważ chcę stworzyć rzetelny obraz swoich osiągów, który pozwoli mi na ewentualne zmiany oraz refleksje.

Gdyby ktokolwiek miał jakiekolwiek pytania odnośnie mojego dziennika, może znaleźć odpowiedź w moim autorskim FAQ :razz:

1. U jakiego bukmachera gram?
Od początku mojej przygody z zakładami, korzystam z usług firmy Fortuna. Gram tylko za pośrednictwem ich serwisu internetowego.

2. Jaki system gry będzie stosowany?
Nawiązując do tytułu mojego dziennika, skupię się na tzw. doublach, a może raczej ,,dublach&quot;. Zasada jest prosta - jeden dzień, dwa spotkania. Kursy wybieranych przeze mnie wydarzeń będą oscylować w przedziale od 1.4 - 2.5.

3. Jakie dyscypliny będę obstawiał?
Wyznaję odwieczną zasadę, że nie należy wypowiadać się na tematy, o których się nie ma pojęcia. Dlatego też, w moim dzienniku będą pojawiać się tylko trzy sporty, które leżą w kręgu mojego zainteresowania. Będą to: piłka nożna, tenis oraz siatkówka.

4. Czy od reguły ,,dubeltówki&quot; będą wyjątki?
Nie ukrywam, że często zdarza mi się grać na zakładach LIVE. Czasem jest to spowodowane nagłą okazją, a czasami ma związek z nieudanym typem (gra na kontrę). O takich zakładach będę również informować.

5. Jak często będą pojawiać się typy?
Moim celem jest stworzenie rzeczowego sprawozdania, które ma uwzględniać jeden zakład dziennie. Niestety, niekiedy oferta piłki nożnej bywa uboga, zatem taki dzień może zostać przeze mnie pominięty.

6. Czy analizuję wszystkie spotkania?
Najczęściej stosowanym przeze mnie sposobem jest dogłębna analiza konkretnego meczu (taki typ najczęściej umieszczam w ,,Typach Dnia&quot;. Drugie zdarzenie jest analizowane mniej skrupulatnie.

Myślę, że czas skończyć tą teorię i przejść do sedna - czyli praktyki.

#Dzień 1

Beroe Stara Zagora - Montana / typ 1 (kurs 1.47) // WYNIK 0:0 ⛔
Palmeiras - Santos / typ 1 (kurs 1.85) (Spotkanie analizowane w Typach Dnia). // WYNIK 1:0 ✅

Ako: 2.72
Wynik - PRZEGRANA ⛔

oskarox 1,2K

oskarox

Użytkownik
Kontra LIVE - Dzień 1

Beroe Stara Zagora - Montana / 0 - kurs 3.00 // WYNIK 0:0 ✅
Palmeiras - Santos / 1 - kurs 1.24 // WYNIK 1:0 ✅

AKO: 3.72
Rezultat: WYGRANA ✅

Krótkie podsumowanie dnia. No cóż, Palmeiras zwyciężyli zgodnie z moim typem, a odpowiednio wcześnie zagrana kontra uratowała mecz Starej Zagory. Dzisiejszy dzień mogę uznać za udany.

Dzień 1 - ZYSK ✅

oskarox 1,2K

oskarox

Użytkownik
#Dzień 2
Gimnasia Plata - Godoy Cruz / typ 1 (kurs 1.75) // WYNIK: 2-0 ✅
Vasa IFK - JJK Jyväskylä/ analiza spotkania: http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-20-07-2015-poniedzialek-123107.html#post5507182 / typ 2 (kurs 1.5) //WYNIK: 1:2 ✅
Ako: 2.63
Rezulat: WYGRANA ✅

Podsumowanie dnia: Nie ukrywam, że obydwa mecze dostarczyły mi sporo emocji. JJK w pięknym stylu wyrwało zwycięstwo w II połowie, a Gimnasia po czerwonej kartce dla rywali udowodniła swoją wyższość. Tak więc, dzień mogę zdecydowanie zaliczyć do udanych.
Dzień 2 - ZYSK ✅

Niestety, jutrzejszy dzień stoi pod szyldem eliminacji do LM. Dlaczego niestety? Takie spotkania często zaskakują rezultatem, a co gorsza, mają bardzo niskie kursy. Dlatego też, jutro dubeltówka pozostaje w kaburze, a następny typ pojawi się w środę.

oskarox 1,2K

oskarox

Użytkownik
#Dzień 3

Brøndby IF - Beroe Stara Zagora / typ 1 (kurs 1.44) // WYNIK - 0:0 ⛔
Dinamo Mińsk - Cherno More Varna / analiza spotkania: http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-23-07-2015-czwartek-123173.html#post5511913 / typ 1 (kurs 1.53) // WYNIK - 4:0 ✅

Ako: 2.17
Rezultat: PRZEGRANA ⛔

Dzień 3 - Strata ⛔

Podsumowanie Dnia: Niestety, moje uprzedzenie do spotkań pucharowych okazało się być zasadne. Brondby mimo kilku niezłych akcji grało bardzo defensywnie, co pozwoliło im na awans do kolejnej rundy. Co prawda, w czasie ich spotkania byłem poza domem, jednak po pierwszej połowie mogłem zagrać na kontrę typując remis, czego niestety nie zrobiłem. Mam nadzieję, że dzisiejszy dzień będzie dla mnie nauką, przypominającą iż żadnego spotkania nie należy lekceważyć i traktować na zasadzie ,,a nuż się uda&quot;.

oskarox 1,2K

oskarox

Użytkownik
#Dzień 4

Targu Mures - CS Concordia Chiajna / typ 1 (kurs 1.6) // WYNIK: 1-0 ✅
Tianjin Teda - Shandong Luneng / analiza spotkania: http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-24-07-2015-piatek-123197.html#post5512877 / typ 2 (kurs 1.77) // WYNIK: 1-3 ✅

Ako: 2.83

Dzień 4 - ZYSK ✅

Podsumowanie Dnia: Chińskie szaleństwo! Mecz Tianjin - Shandong był doprawdy szalony, a wynikiem mogło być zarówno 4-1 dla gospodarzy, jak i 1-6 dla gości. Na szczęście, mecz ułożył się po mojej myśli (ukłon dla Barcosa za strzał z karnego prosto w bramkarza :cool: ) Mecz Targu to dla mnie dominacja gospodarzy i zasłużone zwycięstwo. Dzień 4 zdecydowanie zaliczam do udanych!

oskarox 1,2K

oskarox

Użytkownik
#Dzień 5

Rapid Wiedeń - SV Ried / typ 1 (kurs 1.4) // WYNIK: 3-0 ✅
Vasas SC - Újpest FC / analiza spotkania: http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-25-07-2015-sobota-123221.html#post5514439 / typ 2 (kurs 2.35) // WYNIK 1-3 ✅

Jutro nieco bardziej ryzykowne typy, zobaczymy czy ryzyko w tym przypadku się opłaci ;)

Ako: 3.29

DZIEŃ 5 - ZYSK ✅

Podsumowanie Dnia: Dwa mecze, dwie czerwone kartki dla rywali obstawionych przeze mnie drużyn (odcinam się od spekulacji co do moich konszachtów z FIFA :roll ???? . Dwa pewne zwycięstwa oraz jeden zdecydowanie udany dzień!

oskarox 1,2K

oskarox

Użytkownik
#Dzień 6

VSC Debrecen - Puskas Academy / typ 1 (kurs 1.46) // WYNIK: 1-1 ⛔
FC Inter Turku - FC Lahti / analiza spotkania: http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-26-07-2015-niedziela-123249.html#post5515952 / typ 1 (kurs 2.3) // WYNIK: 0-2 ⛔

Ryzyka ciąg dalszy...

Rezultat: PRZEGRANA ⛔

Bilans Dnia - STRATA ⛔

Podsumowanie Dnia: Kryzys kiedyś musiał nadejść, choć zawsze jego przyjście jest smutne. Niestety, Inter Turku zawiedli na całej linii, a zachowanie ich obrońcy, który wybił piłkę podczas wykonywania autu przez rywali było naprawdę szczeniackie. Nie znoszę takich zachowań, szczególnie w tak wysokich ligach rozgrywkowych. Tak czy tak, dzisiejszy dzień jest szczególnie nieudany... ????

oskarox 1,2K

oskarox

Użytkownik
#Dzień 7
Örebro SK - Djurgårdens IF / typ X2 (kurs: 1.35) (wiem, że kurs jest wyjątkowo niski, ale potrzebuje takiego bardziej ,,asekuracyjnego&quot; kuponu) // WYNIK: 0-1 ✅
IF Brommapojkarna - IK Sirius Fotboll / analiza spotkania: http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-27-07-2015-poniedzialek-123270.html#post5517447 / typ 2 (kurs: 1.68) // WYNIK: 1-0⛔

Ako: 2.25
Rezultat: PRZEGANA ⛔
Bilans Dnia: Strata ⛔
Podsumowanie Dnia: Będąc poza domem otrzymałem wiadomość o golu dla Siriusa. Ucieszyłem się, ale kiedy chciałem sprawdzić stan meczu, moim oczom ukazał się wynik 1:0 dla Brommapojkarny oraz napis ,,Korekta&quot; co do bramki Siriusa. Co prawda, Djurgårdens zagrali dobre spotkanie i zwyciężyli, ale nie uratowało to mojej sytuacji. Niestety, moja ,,Skandynawska klątwa&quot; trwa w najlepsze. Wyznaję zasadę, że jeśli człowiek robi coś źle, powinien dać sobie czas na przemyślenia. Dlatego też, jeśli następny kupon będzie chybiony, dubeltówka na tydzień trafia do kabury.
Jutrzejszy dzień to kwalifikacje do LM, przez co typ pojawi się dopiero w środę.

oskarox 1,2K

oskarox

Użytkownik
#Dzień 8

Finn Harps-Athlone/ typ 1 (kurs: 1.67) // WYNIK: 0-0 ⛔
CFR Cluj - FC Voluntari / analiza spotkania: http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-31-07-2015-piatek-123444.html#post5524187 / typ 1 (kurs 1.75) // WYNIK: 2-0 ✅

Wracam z nowymi siłami i (oby) ze szczęściem...

Rezultat: PRZEGRANA⛔

Bilans Dnia: STRATA ⛔

Podsumowanie Dnia: Pewna wygrana CFR Cluj nie pomogła mi w przezwyciężeniu złej passy, ponieważ czerwona kartka dla obrońcy Finn Harps praktycznie zakończyła mecz. Zgodnie z moją obietnicą, trzy nieskuteczne typy pod rząd skutkują wstrzymanie dziennika na tydzień. Mam nadzieję, że za tydzień wrócimy do walki o zwycięstwo i ,,zielone kupony&quot;. Tak więc, do zobaczenia ;)

Do góry Bottom