>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

duB-C vol.1

dub-c 0

dub-c

Użytkownik
Witam! Nie obstawiałem od już od dłuższego czasu, a od kilku dni myślę o powrocie. Wpadłem na pomysł żeby narazie zacząć odkładać jakąś kaskę, którą wpłacę za kilka miesięcy (planuję w urodzinki ???? ), a do tego czasu stawiać typy na sucho, modyfikować swoją strategię tak aby przez te niecałe 3 miesiące &quot;wejść do gry w gazie&quot; ???? . Także jeszcze raz zaznaczam: TYPY PODAWANE NIE SĄ PRZEZE MNIE GRANE. Chcę zobaczyć czy w ogóle zobaczyć czy byłby sens wracać i co ew. zmienić w swojej grze.

KUPON#1
???? Dallas Mavericks
@ San Antonio Spurs [2.41]
Stawka: 1u

Wiadomo preseason preseason&#39;em ale Spursi nie grali jak ekipa, która zdobyła mistrzostwo w tym sezonie. Fatalny Manu, coraz starszy Tim (zaznaczam, żenie wszystkie mecze obejrzałem), piłka stała, naprawdę nieciekawie to wyglądało. Do tego brak Leonarda + Splittera. Ciekawie zapowiada się Dallas w tym sezonie, pozyskany Chandler Parsons który jak narazie wykonuje znakomicie swoją robotę, poza nim dobra ofensywa ogólnie zespołu. Do tego ciekawie będzie wyglądał pojedynek wcześniej wymienionego Duncana z byłym DPOY Chandlerem. Mimo, że nie można skazywać na pożarcie tak doświadczonej i wręcz genialnej w swojej grze drużyny jaką jest San Antonio, to myślę, że mimo wszystko to Dallas będzie dzisiaj zwycięskie w tym starciu ????

Do góry Bottom