>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Duży Kurs

Status
Zamknięty.
kurus-i 0

kurus-i

Użytkownik
Czy którykolwiek z bukmacherów może dobrac sie do tego,iż np: trafiłem kurs HT/FT np: 25.00 za 100 zł albo coś takiego? ;&gt;

1234tm 4

1234tm

Użytkownik
No ja to słyszałem, że jak trafisz taki kurs to potrafią ci na chate wjechać razem z psiarnią żeby sprawdzić czy nie jesteś w azjatyckiej mafii ustawiającej mecze...
więc lepiej nie typuj takich dużych kursów bo można mieć przechlapane normalnie,,,

G 46

ghs

Użytkownik
Czy którykolwiek z bukmacherów może dobrac sie do tego,iż np: trafiłem kurs HT/FT np: 25.00 za 100 zł albo coś takiego? ;&gt;
Codziennie setki osób trafia takie kursy u jednego buka.

djkg6 0

djkg6

Użytkownik
No ja to słyszałem, że jak trafisz taki kurs to potrafią ci na chate wjechać razem z psiarnią żeby sprawdzić czy nie jesteś w azjatyckiej mafii ustawiającej mecze...
więc lepiej nie typuj takich dużych kursów bo można mieć przechlapane normalnie,,,

właśnie przez takich ludzi forum schodzi na psy

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Odpowiedział głupią odpowiedzią na jeszcze głupsze pytanie.
I to forum jak to ująłeś &quot;schodzi na psy&quot; dlatego, że o każdy głupi szczegół się ludzie pytają.
Jeśli za trafienie wysokiego kursu buk miałby nas ścigać to po kiego miałby wystawiać w ogóle w ofercie takie kursy? Głupie pytanie, więc kolo odpowiedział tym samym.
Pozdro dla MYŚLĄCYCH

magiki 42

magiki

Użytkownik
Codziennie setki osób trafia takie kursy u jednego buka.
dokładnie. Nie wiem czego się obawiasz? Uwierz, że naprawdę jest sztuką trafić taki kurs, ale jak już trafisz to się ciesz, odbieraj siano i się baw ;) Nie masz się czego obawiać.

Pozdro.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom