>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dużo podpórek w dużym kuponie -dobry pomysł?

pentagramsss 0

pentagramsss

Użytkownik
Witam
Tak właśnie sobie myślę ???? jeśli dać same pewniaki z podpórka remisu ^^ np 25 w BAH można max zdarzeń w kuponie,.. wyjdzie duży kurs mnożąc 1,07, 1,13 itd...co myślicie?::&gt; a jak to się będzie miało do hokeja? :spokodfhgfh:

buk-katowice 59

buk-katowice

Użytkownik
i liczysz że w 25 meczach pewniakach tak zwanych nie będzie żadnej niespodzianki na odwrót?:-D proszę cię... to takie samo ryzyko a nawet może i większe niż dać 8 meczy pewniejszych bez podpórek

kurus-i 0

kurus-i

Użytkownik
Licząc,że postawisz 25 meczy z kursem 1,10 Twoje AKO wyniesie 10,83.Jak miałbym być szczery to jestem pwien,że na 25 meczy Ci któryś zawali....aa i nie ma pewniaków ;)

kamelo 20

kamelo

Użytkownik
dokladnie nie baw sie w to.. no chyba ze chcesz widziec kupon gdzie na 25 meczow weszlo np 24 :p

unique- 32

unique-

Użytkownik
np w betsafe nie będzie karnego kurs 1,20
dać 7 takich zdarzeń stawka 10 zł i się ładnie mnoży
rzut karny to tak losowa sytuacja, że aż żal dupę ściska. radzę w takim sposób nie sponsorować bukmachera...

kurus-i 0

kurus-i

Użytkownik
Dokładnie...wystarczy symulacja jakiegos piłkarza,sędzia zobaczy,że sie przewrócił to zaraz gwizdnie i ko kuponie ;)

B 4

bongo84

Użytkownik
a cos sie tak uparł na granie tasiemców. Lepiej puścic 1 mecz z wiekszym kursem za grupszą kase niż granie za drobne tasiemców

P 0

prytosan

Użytkownik
Skoro przybierasz strategię opartą ta &quot;DZIŚ WYGRAM&quot; to powiesz proszę jak dla ciebie wygląda pewnak i jak go typujesz ?? Czy jest to Skra z Jadarem czy jak ?? Ostatnio Barca zremisowała 3:3 z Villarreal a gdyby było jeszcze kilka min postawiłbym na porażkę, a kilka spotkań wcześniej Via przegrało u siebie 0:2 prawie na stojąco.
Graj dla sportu a nie ponieważ chcesz szybko zarobić kasę ???? wybacz ale to dla mnie &quot;dziecinne&quot; podejście ...

Do góry Bottom