????rzeklina:
dokładnie,dobrz powiedzianeCzłowieku, własnie smiejesz sie z ludzi biednych.....tyle to ktos zarabia miesiecznie na swoja rodzinę.....dla kogos 100zł na bukmacherce to majatek....a ty smiejesz sie z 1500zl....sam przyznam, ze dla mnie to duza kwota
ghmm moim zdaniem niema, miałem tam 1500zł i nic, a przeciez wiadomo ze nie zagra va bankTed ,Słyszałem żę są tam jakieś limity
I jajco.dokładnie,dobrz powiedziane
Każdy gra za tyle,za ile uważa.Dla mnie te 1500zł to jest dużo pieniędzy i co???!!
DO toto-mixa wplaci 1500 PLN? przeczytaj temat dokładnie chodzi o buka internetowego nie naziemnego. Grałem na gamebookers, ideał jak dla mnie pod względem bukmacherka i była opcja handicapów na gemy w tenisie na czym zarobiłem niezłą kasę. Wypłaty do 6h na moneybookers a z moneybookers juz na konto 1,5 dnia więc całkiem elegancko Jeśli chodzi o oferte to dla mnie bet365 ma najlepszą, polecam również expekt. Decyzja należy do Ciebie ????Według mnie najlepszy bukmacher to Bet at home.Może oferta jest uboga i w 100% się z tym zgodzę ale jest zero problemów pod względem przelewów.I zawieranie zakładów jest wręcz banalne.Rozliczanie przy wygranych następuje także bardzo szybko.Co do ubogiej oferty to mnie za bardzo to nie przeszkadza bo sam gram tylko małe kursy za grubo.Jedynie wyższe kursy ryzykuję w Polskiej lidze w kosza.A ,że BAH ma słabszą ofertę to toto-mix pod względem naszej ligi ma chyba mega super ofertę :spokodfhgfh: Począwszy od handicapów po przez under/over i zdobyczach punktowych zawodników.
Także przede wszystkim polecam BAH.Jeśli natomiast ktoś tak jak ja lubi obstawiac zakłady na Polską Ligę w kosza to w 100% powinien wybrac toto-mix.
swoją drogą w bet365 też są limity, ale obracając taką kwotą jak 1500 zł nie powinien się o nie zaczepićghs ma racje, przeciez 1500zl to nie jest duzo, a tym bardziej dla buka, nie wiem jaki jest sens w polecaniu bah, gdzie na łącznym ako mozesz stracic bardzo duzo bo nigdzie nie ma takiej dużej marży jak u nich,mi w betgun dali limity, najmniej jakies 50zł, dlatego najlepszym wyborem jest bet365 gdzie masz wysokie kursy, szeroką oferte i jest to solidny buk