>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Duża prowizja przy wypłacie

R 0

raz0r

Użytkownik
Witam!

Zmuszony byłem założyc sobie konto na MB, wpłacic przez niego pieniądze do buka i wypłacic... Mam na MB aktualnie kilka stówek i chciałbym to sobie przelac na konto bankowe, ale MB przy przelewie żąda sporej prowizji. Czy jest możliwe obejście tego? Zastanawiałem się nad wpłatą tych pieniędzy do jakiegoś buka a poźniej odrazu u buka zlecic wypłate przez przelew... Aby zminimalizowac koszty prowizji. Czy jest takie coś możliwe...?

mag84 1,7K

mag84

Użytkownik
oni pobierają sobie około 8 pln ???? u buka też masz prowizję za przelew na rachunek bankowy, ale pamiętaj że przy MB bank nie widzi skąd jest kaska, a tak ujawniasz swoje źródło dochodu i fakt nieodprowadzenia podatku - ustawa hazardowa zakazuje gry w necie ????

kondor 28

kondor

Użytkownik
Nie całe 8pln!! to przy kilku stówkach to 8pln możesz sobie darować chyba ???? ???? chociaz 300gr to ciężko ????

R 0

raz0r

Użytkownik
to sa 2 browary... szkoda troche... dzięki za odp, ale mam jeszcze jedno pytanie, nie bede zakladal nowego topicu...
Przy wypłacie na konto bankowe mam taka informacje:
Wymagana jest weryfikacja tożsamości!
Niestety nie możemy zweryfikować danych tego profilu z niezależnym źródlem informacji. W świetle brytyjskich przepisów przeciwdziałajacym praniu brudnych pieniędzy jesteśmy zobowiązani do zażadania dodatkowego dowodu tożsamości przed przystąpieniem do realizacji Państwa pierwszej wypłaty.
Oferujemy nastepujące szybkie i łatwe opcje:
Opcja 1: Obciążyć kwotą wypłaty Pana/Pani kartę kredytową/debetową (natychmiast)
Państwa karta zostanie obciążona opłatą za wypłatę.
Opcja 2: Weryfikacja Pana/Pani konta bankowego (w ciagu 3 dni roboczych)
Platność zostanie zrealizowana poprzez Państwa konto bankowe. W polu adnotacji tej płatności znajdzie Pan/i kod weryfikacyjny, który należy wprowadzić na naszej stronie internetowej.
Opcja 3: Zweryfikuj swój adres (wciągu 2-5 dni roboczych)
Po otrzymaniu Twojego polecenia wyślemy Ci list na adres zarejestrowany na Twoim koncie. List ten będzie zawierał kod weryfikacyjny, który należy wprowadzić na naszej stronie. Jeśli wybierzesz tę opcję, zostaniesz przekierowany do sekcji weryfikacji adresu.
Przepraszamy za zaistniale niedogodności. Mamy nadzieję na zrozumienie, ale są to środki nadrzedne i zgodne z przepisami prawa przeciwdziałającego praniu brudnych pieniędzy. W ten sposób chcemy zapewnić bezpieczeństwo Pana/i konta Moneybookers.

3 sposob odpada... Nie do końca rozumiem 2 poprzednie... O co kaman z kodem weryfikacyjnym w opcji drugiej.

Opcja 1: Obciążyć kwotą wypłaty Pana/Pani kartę kredytową/debetową (natychmiast)

Czy to chodzi o te 7zł prowizji przy wypłacie czy o jakąś inna prowizje?

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
to sa 2 browary... szkoda troche... dzięki za odp, ale mam jeszcze jedno pytanie, nie bede zakladal nowego topicu...
Przy wypłacie na konto bankowe mam taka informacje:
Wymagana jest weryfikacja tożsamości!
Niestety nie możemy zweryfikować danych tego profilu z niezależnym źródlem informacji. W świetle brytyjskich przepisów przeciwdziałajacym praniu brudnych pieniędzy jesteśmy zobowiązani do zażadania dodatkowego dowodu tożsamości przed przystąpieniem do realizacji Państwa pierwszej wypłaty.
Oferujemy nastepujące szybkie i łatwe opcje:
Opcja 2: Weryfikacja Pana/Pani konta bankowego (w ciagu 3 dni roboczych)
Platność zostanie zrealizowana poprzez Państwa konto bankowe. W polu adnotacji tej płatności znajdzie Pan/i kod weryfikacyjny, który należy wprowadzić na naszej stronie internetowej.

Czy to chodzi o te 7zł prowizji przy wypłacie czy o jakąś inna prowizje?
AD 2
Jeżeli wpłacisz chociaż 1 grosz na MB ze swojego konta, to wtedy zweryfikujesz konto ;)
No i nie wygłupiaj się i nie rób z siebie trolla (przepraszam jak Cię uraziłem)- masz kilka stówek i dla Ciebie duża prowizja to 7zł?

A 0

andrewxxx

Użytkownik
Można ominąć sposób wypłaty z moneybookers. Wpłacasz całą kasę do bukmachera. Później robisz jeszcze depozyt z konta bankowego, przez przelewy24.pl. Kasę wpłacasz do sports.williamhill.com. Później wysyłasz im skan dowodu i możesz wypłacić.
Z tego co rozmawiałem przez support nie ma obrotu. Wcześniej najlepiej zablokować bonusy. Sam dokonałem takiej opcji i nie było problemu. Tylko ja obstawiałem mecze, więc nie wiem jak to jest z obrotem. Istnieją jednak mecze, które można obstawić przy stanie 2:0 do ostatnich 5 minut. Więc spokojnie można postawić i być spokojnym. Ewentualnie postawić kilka stawek na więcej meczy.

kondor 28

kondor

Użytkownik
Spoko, że z kombinowaniem do bukmachera, weryfikacja u bukmachera, wyslanie, zaakceptowanie, walka z supportem może potrwać nawet dobry tydzień u bukmachera, ale czego się nie robi, żeby zaoszczedzić 7pln ???? Już nie mówie, że kasa z moneybookers dochodzi góra do 48h, ale co tam ????

K 65

konji

Użytkownik
Rozumiem, że wypłata pieniędzy z MB na konto buka także wiąże się z koniecznością uiszczenia prowizji?

jarosh 0

jarosh

Użytkownik
Rozumiem, że wypłata pieniędzy z MB na konto buka także wiąże się z koniecznością uiszczenia prowizji?
nie ma żadnej prowizji przy wpłacie do buka. Jest tylko przy np. wpłacie do moneybookers przez przelewy24, ale juz same przelewy do i z buków są darmowe.

K 65

konji

Użytkownik
Ufff, to kamień z serca. Wpłaciłem na MB dokładnie tyle za ile chciałem grać i po czasie zorientowałem się, że może być jakaś prowizja. A drugi raz wpłacać i czekać, to by mi się nie chciało. ???? Dzięki bardzo za odpowiedź!
Pozdro.

Do góry Bottom