>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

drugie konto w innej walucie

B 4

bongo84

Użytkownik
Witam mam pytanie. Obecnie mam konto w MB w PLN ale chcialbym zalozyc teraz w euro. Chcialbym zamowic karte MB a tam sa wyplaty w euro to po pierwsze. Po drugie wyplaty z betfair tez przychodza w euro. Wiec jesli np chcialbym kase z MB wyplacic w bankomacie to musi byc 2 razy przewalutowana. Jesli nie ma mozliwosci zalozenie konta w euro to czy istnieje chociaz mozliwosc zmiany waluty na tym koncie ktore mam? Chociaz nie ukrywam ze i w PLNach tez sie konto czasem przyda :-D

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Witam mam pytanie. Obecnie mam konto w MB w PLN ale chcialbym zalozyc teraz w euro. Chcialbym zamowic karte MB a tam sa wyplaty w euro to po pierwsze. Po drugie wyplaty z betfair tez przychodza w euro. Wiec jesli np chcialbym kase z MB wyplacic w bankomacie to musi byc 2 razy przewalutowana. Jesli nie ma mozliwosci zalozenie konta w euro to czy istnieje chociaz mozliwosc zmiany waluty na tym koncie ktore mam? Chociaz nie ukrywam ze i w PLNach tez sie konto czasem przyda :-D
nie ma takiej możliwości założenia drugiego konta w MB.

Z 10

zbiniu30

Użytkownik
no to trudno trzeba bedzie netellera zalozyc w euro chociaz nie przypadl mi cos do gustu ten neteller ale moze sie przyzwyczaje
Napisz do mb ze chcesz zmienic walute konta i poprostu zamkna stare i za ich zgoda otworzysz nastepne w interesujacej Cie walucie .Ja tak juz kiedys zrobiłem i nawet mb nierobiło zadnych klopotów

Do góry Bottom