Witam wszystkich,
grałem u naziemnych buków i udawało mi się wygrać najdłuższa sera to 12 kuponów weszło za 2-3zł a zysk powyżej 15zł, niedawno spróbowałem grać na internetowym ale w ogóle 1 zakład na 4 wchodzi. Wychodzi na to że musiałem mieć niezłego farta wtedy
Proszę doradźcie jakim systemem grać? (gram na bet-at-home) na razie 55groszy na koncie ;/ miejmy nadzieję że Nigeria utrzyma wynik do końca(3-4 min ) jakim systemem grać aby odrobić? wiem że ostatnio złamałem zasadę najważniejszą bo chciałem jak najszybciej odbić te stracone kupony ;/ Dodatkowo znacie jakieś strony z dobrymi statystykami ? (po formacie wszystko straciłem). Jako że do polskiej ligi jest jeszcze trochę czasu jaką wy ligę polecacie? ( przeważnie gram piłkę nożna ale może trafniejszy byłby hokej, koszykówka?) . Z góry dziękuje.
grałem u naziemnych buków i udawało mi się wygrać najdłuższa sera to 12 kuponów weszło za 2-3zł a zysk powyżej 15zł, niedawno spróbowałem grać na internetowym ale w ogóle 1 zakład na 4 wchodzi. Wychodzi na to że musiałem mieć niezłego farta wtedy