>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Druga pomoc

Status
Zamknięty.
M 0

masters4

Użytkownik
Witam wszystkich,
grałem u naziemnych buków i udawało mi się wygrać najdłuższa sera to 12 kuponów weszło za 2-3zł a zysk powyżej 15zł, niedawno spróbowałem grać na internetowym ale w ogóle 1 zakład na 4 wchodzi. Wychodzi na to że musiałem mieć niezłego farta wtedy ;) Proszę doradźcie jakim systemem grać? (gram na bet-at-home) na razie 55groszy na koncie ;/ miejmy nadzieję że Nigeria utrzyma wynik do końca(3-4 min ) jakim systemem grać aby odrobić? wiem że ostatnio złamałem zasadę najważniejszą bo chciałem jak najszybciej odbić te stracone kupony ;/ Dodatkowo znacie jakieś strony z dobrymi statystykami ? (po formacie wszystko straciłem). Jako że do polskiej ligi jest jeszcze trochę czasu jaką wy ligę polecacie? ( przeważnie gram piłkę nożna ale może trafniejszy byłby hokej, koszykówka?) . Z góry dziękuje.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Nie ma żadnego systemu pewnego co by Ci zysk przyniósł. Ja od siebie mogę Ci powiedzieć, że gram sobie duble-triple i źle na tym nie wychodzę. AKO 2-3 i jakoś się kręci. Z tym, ze bukamcherke traktuje jako zabawę a nie jakieś źródło dochodu więc jak mi coś nie wejdzie to się nie podpalam, że zaraz muszę to odrobić.
Polecam Ci poszperać po forum , masz sporo tematów dla początkujących, sporo tematów opinii o bukmacherach i sporo tematów z kuponami innych osób. Popatrz jak grają, wyciągnij wnioski i graj ;) Pozdro i powodzenia.
Temat zamknę bo sporo było takich tematów jak ten typu jak grać żeby wygrać.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom