R 8 rammzes Użytkownik Wrzesień 16, 2007 #1 Druczki zamowilem piec dni temu. Kiedy one przyjda? Zamawial je ktos kiedys?
2 flinstone Użytkownik Wrzesień 17, 2007 #2 Hej Trzeba troszke jeszcze poczekac. Z tego co pamietam, to przysylaja je z Malty :grin: ja czekalem ponad tydzien.... 8)
Hej Trzeba troszke jeszcze poczekac. Z tego co pamietam, to przysylaja je z Malty :grin: ja czekalem ponad tydzien.... 8)
52 jemjogurt Użytkownik Wrzesień 17, 2007 #3 przecie przy zamawianiu pisalo ile beda szły, do 2tygodni - jakos tak ????
0 piecia999 Użytkownik Wrzesień 17, 2007 #4 ja zamawiałem juz kilka razy i zawsze szły cztery dni robocze. Jak zamówiłem w sobote lub niedziele to w czwartek już miałem je w skrzynce ????
ja zamawiałem juz kilka razy i zawsze szły cztery dni robocze. Jak zamówiłem w sobote lub niedziele to w czwartek już miałem je w skrzynce ????
2 flinstone Użytkownik Wrzesień 18, 2007 #6 To sa normalne druczki, ktore mozna samemu wypelnic. Wystarczy przejsc sie na poczte, zabrac druczek i pokreslic troche dlugopisem ;-) DRUCZEK
To sa normalne druczki, ktore mozna samemu wypelnic. Wystarczy przejsc sie na poczte, zabrac druczek i pokreslic troche dlugopisem ;-) DRUCZEK
0 swierdziu Użytkownik Wrzesień 18, 2007 #8 Ja przez przypadek zamówiłem ???? jakieś 2 tyg. temu , jeszcze ich nie dostałem .
R 8 rammzes Użytkownik Wrzesień 19, 2007 #11 a za te druczki się płaci? Kliknij aby rozwinąć... Nie, sa darmowe.