>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

Drużyny

banan23 150

banan23

Użytkownik
Witam, od nowego sezonu zamierzam grać systemem, który polega na obstawianiu gospodarza, który kolejkę temu w lidze przegrał na wyjeździe. Tu na forum jest gdzieś opisany dokładniej ten sposób gry. Chciałem Was spytać czy wybrałem dobre drużyny, oto one:

Anglia- ManU, ManCity, Chelsea
Francja- PSG,
Grecja-PAOK,
Hiszpania- Real, Barca,
Holandia-Ajax,PSV, Feynord,
Niemcy- Bayern, Dortmund,
Portugalia- Benfica, FC Porto
Rosja- CSKA, Petersburg, Dynamo Moskwa,
Szkocja- Celtic,
Turcja- Galatasaray

Jeżeli macie jeszcze jakieś propozycję- bardzo bym prosił. Przy wyborze w/w drużyn brałem pod uwagę ich wyniki z ostatnich 5 spotkań na własnym boisku.

civilpl 280

civilpl

Użytkownik
Będziesz grał Real i Barcę na zwycięstwo na własnym boisku po tym jak przegrają na wyjeździe? Jaki to ma sens? Dlaczego zakładasz warunek porażki na wyjeździe?

banan23 150

banan23

Użytkownik
Na tym polega właśnie ten system wyczytany przeze mnie na tym forum. Po porażce na wyjeździe drużyna chce się zrehabilitować przed własną publicznością. Oczywiście nie oznacza to, że należy obstawiać na pałe bez żadnej analizy oraz można odpuścić mecze &#39;na szczycie&#39; ????

krisbarca_92 481

krisbarca_92

Użytkownik
Grajac Barce/Real po porazce zagrasz moze z 5 meczy w calym sezonie ???? , grajac przy tym po kursach w granicy 1,1/1,2 wiec raczej wiekszego sensu grania tych druzyn w Hiszpanii chyba nie ma :p

banan23 150

banan23

Użytkownik
Ale to nie tylko mecze Real, Barca, będe obstawiał 4-5 meczy na kuponie, wtedy można coś wyciągnąć. A ogólnie to chciałem, by ktoś jeszcze mi poradził jakie drużyny wybrać do tego systemu ;)

Do góry Bottom