Wszystko z bet365
A.Lebiediew poniżej 6 2,05 [5]
Łotysze dzisiaj będą wozić ogony i o punkty będą bić się z Amerykanami ale wcale to takie łatwe nie będzie ponieważ ci jeżdża właśnie na torach angielskich. Oczywiście Greg nie śmiga w Anglii ale On jest w świetnej formie i nie sądzę aby miał jakies dzisiaj problemy z tego powodu. W tamtym sezonie Greg na tym torze 19pkt! Co do Andrzeja to zapowiadal się naprawdę dobrze i myslałem że szybko trafi do najwyższej klasy rozgrywkowej ale tak się nie stało i ten sezon ma naprawdę średni. Dzisiaj rywale mega mocni bo Angole i
Kangury będa nie do zlapania. Fisher czy Manzares na torach angielskich też o wiele lepiej się prezentują niz na innych torach więc dzisiaj o pkt bardzo ciężko.
G.Hancock powyżej 13 1,95 !!! [11]
Jak wyżej wspomniałem Greg na tym torze czuje się bardzo dobrze. Wynik z tamtego roku tylko przekonuje by grać taka linie. Dzisiaj napewno 6 startów Grega więc tak naprawdę 4x2pkt + 2x3pkt i wchodzi a to nie powinno stanowić jakiegoś wielkiego problemu dla Herbiego.
R.Lambert (+2) - Ch.Holder 1 2,00 [7-11]
Dla osób nie interesujących się Elit League zapewno takie zestawienie jest bardzo dziwne. Crispi powraca na dobre tory i dzisiaj pewnie solidnie zapunktuje. Dlaczego wiec gram na Lamberta? Po pierwsze prezentuje dobrą formę w Anglii, po drugie to jest jego domowy tor bo jeździ w King's Lynn i zna wszystkie ścieżki co napewno jest sporym plusem. Według mnie jeden jak i drugi dzisiaj zdobędą po 10+pkt.
Fisher - Podzuks 1 2,05 [5-1]
Amerykanin tor zna bo jeździł już niejednokrotnie na tym torze. Łotysz nie miał okazji się ścigać a różnica między jego owalem na Łotwie a tym jest bardzo duża. Zanim się połapie o co tu chodzi i jak jeździć to będzie po zawodach. Fisher kilka oczek powinen zdobyć i nawet 4-5 pkt może wystarczyć żeby okazać się lepszym ok Łotysza.
USA (-9) -
Łotwa 1 1,95 [22-9]
Jak wyżej pisałem jeźdźcy z
USA znają realia jazdy na angielskich torach w przeciwieństwie do Łotyszy. W tamtym roku na tym torze pukntowali tak:
G.Hancock: 19pkt
G.Manzares : 9pkt
M.Ruml: 4pkt
I jechał wtedy Wells a dzisiaj mamy Fishera.
Sam Greg Hancock może być bliski pokrycia tego handi. Jeśli koledzy z drużyny pojadą w miarę swoich możliwości i przywiozą po 4-5oczek to typ wejdzie na luzaku.
Wielka Brytania powyżej 40pkt 1,95 [43]
I tu gram na gospodarzy ktorzy dzisiaj z Kangurami będą walczyć o bezpośredni awans. Woffinden kosmiczna forma i On tu będzie liderem pewnie z 12oczek zdobedzie. Lambert opisany wyzej na swoim torze jeśli tylko się nie spali to te 10pkt jest w stanie spokojnie zdobyć. Harris może to nie jest jakiś rewelacyjny zawodnik jednak w Anglii na torach przeważnie spisuje sie bardzo dobrze i przy takich rywalach również 10-11pkt jak najbardziej w zasięgu. Najbardziej obawiam się występu Kinga jednak ostatnie wyniki pokazują,że nie powinno być źle. W tamtym roku 11pkt przywiózł jeśli dzis by to powtórzył to ta linia pęknie bez problemu.