>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Drogie Hobby, czyli jazda z tematem

Czarnuckas 744

Czarnuckas

Użytkownik
Proszę bez zbędnego spamu. Postaram się zawsze zostawić jakieś uwagi, aczkolwiek czasami uważam to za zbędne, bo co komu da informacja, że gram coś, bo tak, a nie inaczej. Wszystkie typy, które podaje są przeze mnie przeanalizowane w mniejszym lub większym stopniu, natomiast nie gram nic z kapelusza.
Dodatkowo będę publikować typy bonusowe - tzn. coś w rodzaju value, ale nie będę ich zaliczać do yieldu, będą to raczej typy z większymi kursami, aczkolwiek przemyślane.
Post automatycznie złączony:

Stawka: 1j
Bukmacher: EWINNER
ax.png

Ostatnia edycja:
Czarnuckas 744

Czarnuckas

Użytkownik
*BONUS TYP*
ax.png
Spotkanie będzie rozgrywane formułą Best of 5, co oznacza, że obejrzymy co najmniej 3 mapy. Selfmade z tych postaci najwięcej do tej pory grał Gravesem, Evelynn i Lilią(tak myślę,że nią). Obstawiam, że Evelynn raczej będzie wykluczana, aczkolwiek nie jest to tak istotne. Kluczowe dla tego typu jest to, że Graves to jest obecnie najczęściej wybierany champion do jungli i mało kto go banuje, bo lepiej go po prostu wybrać z racji tego, jak uniwersalnym wyborem jest ta postać. Teraz skąd pomysł na Nidalee, w końcu jest niemalże na końcu listy potencjalnych wyborów i już tłumaczę - otóż Nidalee jest możliwie najlepszym wyborem przeciwko Gravesowi (tj.counterpickiem), więc przy scenariuszu, gdzie to właśnie drużyna TOPESPORTS wybiera Gravesa to szanse na wybór Nidalee przez Selfmada wzrastają do jakiś 80-90%. Oczywiście są też kompozycje, w których po prostu Nidalee jest dobrym wyborym z racji tego, że może być asasynem, pokować albo być nie jako supportem oraz pasuje do kompozycji mocno early gamowych. Nie szalałbym tutaj z budżetem, ale kurs na to wydarzenie jest według mnie mocno przespany przez buka, bo Graves jest chyba najbardziej pożądanym obecnie wyborem przez wszystkich junglerów na turnieju, nie tylko przez Selfmada i czy on go wybierze czy przeciwnik to prawdopodobieństwo wyboru Nidalee przy takim scenariuszu wzrasta niesamowicie.

Do góry Bottom