>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Dream 18 & Glory 4 Tokyo - 31/12/2012

Status
Zamknięty.
Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik

Nareszcie na to czekałem od dłuższego czasu turniej K-1 IS BACK . Pamiętam poprzednie lata gdzie co roku wyczekiwałem grudnia i turnieju . Sylwestrowa gala MMA i K-1 z turniejem wagi ciężkiej gdzie 16 ( zabraknie tylko Sponga ) w chwili obecnej najlepszych kick boxerów zawalczy o 400.000 $ ( główna pula 600.000$ ) a wszystko to jednego dnia . Wygrany będzie musiał stoczyć aż 4 walki w przeciągu około 3 godzin . W głównej walce MMA zawalczy artysta BJJ fenomenalny Shinya Aoki . Walki MMA od rana 31.12 od godziny około 9 . Walki K-1 na żywo od 12 na Orange Sport . Z tego co widzę unibet i Bet-at-home posiadają wszystkie walki w ofercie , możliwe że inne też będą je mieli . W rozpiskach znane nazwiska MMA .
DREAM.18 &amp; GLORY 4 – NYE Special 2012
Data: 31 grudnia, 2012 . Saitama Super Arena - Tokio – Japoni
Walki MMA:
70 kg.: Shinya Aoki (31-6) vs. Antonio McKee (28-4-2)
61 kg.: Bibiano Fernandes (12-3) vs. Yoshiro Maeda (30-11-4)
66 kg.: Tatsuya Kawajiri (31-7-2) vs. Michihiro Omigawa (13-12-1)
84 kg.: Melvin Manhoef (26-9-1) vs. Denis Kang (35-15-2)
66 kg.: Hiroyuki Takaya (17-9-1) vs. Georgi Karakhanyan (19-3-1)
70 kg.: Will Brooks (7-0) vs. Satoru Kitaoka (30-11-9)
77 kg.: Hayato Sakurai (36-12-2) vs. Phil Baroni (15-15)

Walki K-1 ( turniej wagi ciężkiej ):
Semmy Schilt (39-6-1) vs. Brice Guidon (28-7)
Sergei Kharitonov (21-7) vs. Rico Verhoeven (31-6-1)
Gokhan Saki (76-15) vs. Raoumaru
Anderson „Braddock” Silva (32-7-1) vs. Igor Jurković (44-5)
Remy Bonjasky (75-14) vs. Filip Verlinden
Errol Zimmerman (76-17) vs. Jamal Ben Saddik (22-0)
Peter Aerts (103-28-1) vs. Mourad Bouzidi (73-19-2)
Daniel Ghita (35-7) vs. Jhonata Diniz

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Ja gram tak
S hinya Aoki✅ &amp; Semmy Schilt✅ - 1.44 - 10/10✅✅✅ - Unibet .
Dla mnie to bank ostatniego dnia roku . Aoki walczący w Japoni w ringu jest praktycznie nie do pokonania .
Jest to artysta BJJ i artysta w poddawaniu swoich rywali . W chwili obecnej jeden z najlepszych grapplerów na świecie w wadze do 70 kg . Rywal 42 letni zawodnik z USA nie ma żadnych argumentów w stójce i na ziemi .
Jeśli walka rozegra się w parterze to koniec nastąpi bardzo szybko w pierwszej rundzie jeśli w stójce Aoki swoim arsenałem kopnięć wygra łatwo przez decyzje . Stawiam zdecydowanie na poddanie i będzie zapewne to dźwignia .
Schilt numer jeden rankingu i numer jeden tego turnieju . Holenderski karateka , wielokrotny już triumfator Grand Prix ( tegoroczny mistrz Glory Series ). Swoimi rozmiarami ( 212 wzrost i 224 zasięg ) zazwyczaj nie daje żadnych szans swoim rywalom .
Schilt przegrywa bardzo rzadko a do najważniejszych walk jest zawsze przygotowany na 100 % . Z Guidonem walczył już w tym roku w marcu gdzie rywal padał po ciosach albo ze zmęczenia parę razy w trakcie walki . Teraz będzie podobnie to nie ta liga .
Z innych pewnych walk widzę mojego ulubieńca Gokhana Sakiego i Daniela Ghite który według mnie wygra ten turniej o ile miedzy walkami nie dostanie żadnej kontuzji . Obydwaj odniosą dosyć pewne wygrane .
PS. Z pozdrowieniami dla wszystkich pseudo hejterów tego forum .
Edit: Aoki wi n 2 runda - submission (punch) . Sc hilt TKO 2 runda .

Otrzymane punkty reputacji: +7
K 116

kopakos

Użytkownik
Co sądzicie o Filipie Verlindenie ? Oglądałem ostatnią walkę Remyego Bonjaskiego i to jest kompletnie inny zawodnik niż ten co wygrywał WGP. Te operacje siatkówki oka musiały go mocno podniszczyć. Nie było już nawet tych słynnych akcji kolanami, jedynie jakieś marne próby. Może warto zagrać na Verlindena po kursie ~4.30 ?

hayto 631

hayto

Użytkownik
Satoru Kitaoka - Will Brooks Brooks (3.85 Unibet) ✅ TKO 2 runda
Co zwróciło na mnie uwagę przed tą walką to na pewno różnica wzrostu i zasięgu pomiędzy oba Panami, Kitaoka 167, Brooks 180cm wzrostu. Satoru to solidny, doświadczony japoński lekki posiadający czarny pas BJJ oraz Judo, swoje walki wygrywa głownie przez poddania. Brooks jest to &quot;raczkujący&quot; ale dobrze zapowiadający się zawodnik, jeszcze nie zaznał goryczy porażki ale również nie miał zbyt wymagających zawodników. Dla niego ta walka będzie wielkim sprawdzianem umiejętności, swoje walki toczy głównie w stójce i tutaj z pewnością będzie szukał swojej szansy wykorzystując swój zasięg ramion, mam nadzieję iż Will sprawi niespodziankę i pokona Japończyka, stawka 1/10 grany singlem.

edit.
na Betsafe i betssonie wisi nadal zakład Remy Bonjasky - Filip Verlinden, Bonjasky wygrał przez decyzje więc jak ktoś chce sobie lokate 15% założyć to jest dobra okazja.

Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom