>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

doradzcie mi...

endriu19 0

endriu19

Użytkownik
doradzcie mi jaki buk waszym zdaniem jest najlepszy, od wczoraj jestem na Expekt ale wkurza mnie to ciągłe obciążenie ich strony, nieraz tak wolno się wyświetla że nie mogę zdąrzyć w ostatniej chwili, czekam na propozycje i rady ??? ????

jacek89 5

jacek89

Użytkownik
doradzcie mi jaki buk waszym zdaniem jest najlepszy, od wczoraj jestem na Expekt ale wkurza mnie to ciągłe obciążenie ich strony, nieraz tak wolno się wyświetla że nie mogę zdąrzyć w ostatniej chwili, czekam na propozycje i rady ??? ????
Mi też Ecpekt ostatnio dobrze nie działa. Mam nadzieję, że to chwilowe problemy. To naprawdę solidny buk.
Jeśli mimo to chcesz zmienić bukmachera- zdecydowanie polecam sportingbet (praktycznie same plusy):spokodfhgfh:

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Ja powiem zależne jaką dyscypline chcesz
Dokładnie. Każdy buk ma swoje plus i minusy. Jednak najważniejsze jest to co chcesz grać i jak grać.
Np. jeśli chcesz grac single to najlepsze kursy ma chyba Betfair. Ale tam masz ograniczone możlwosci stawiania kuponów.
EXP nie jest taki zły. Ma całkiem dobre kursy. Kupony na Exp to dobra sprawa.
Zobacz też oferte na dana dyscypline co Cie interesuje.
Kolega wyżej napisał, że gra na BAH. Dla mnie to totalna porażka.To co gram daja tam marne kursy i oferta tez strasznie uboga. NA BAH to chyba można ładnie grać tenis ( maja super szerokoa oferte jak na buka w necie), i football też jest oferta ok.
pozdr

T 9

tosterkm

Użytkownik
ktos wyzej polecal betsson, gram tam teraz i nie polecam, przede wszystkim dlatego ze maja bardzo uboga oferta live i bardzo ubogi system zakladow rozpisowych (mozna powiedziec ze nie ma tego wcale, bo mozna sobie zagrac tylko zaklad &quot;(n-1) z n&quot;, czyli np 4z5, 2z3, 7z8 itd), jezeli nie sa to dla ciebie problemy (dla mnie sa) to polecam, reszta jest ok i jedyne co mnie wkurza to czasem jak jest jakis wazny mecz (np liga mistrzow) to stronka troche jest zawalona i muli, ale da sie przezyc, to samo tyczy sie sportingbeta, strona czasem sie muli
tak naprawde to jak z kazdym wyborem, najwazniejsze sa twoje oczekiwania, jezeli chcesz duza oferte live to tylko bwin, jezeli gielde to betfair itd, kazdy buk ma swoje plusy i minusy
dobrze jest zajrzec do tematow poswieconych poszczegolnym bukom, tam masz opinie uzytkownikow i wiele potrzebnych informacji
pozdrawiam

Do góry Bottom