karabatic1980
Użytkownik
Witam w moim autorskim wątku.Graniem u bumacherów zajmuje się już dłuższy czas, jest to chleb powszedni można by powiedzieć. Gram w wielu firmach bukmacherskich takich jak bet365, betclic, Unibet itd. Zawsze powtarzam, że grunt to grać przemyślanie i z najwyższymi kursami, które w późniejszym rozrachunku i na przestrzeni miesięcy dają zyski większe o kilka do kilkuset złotych. Prosiłbym bez zbędnych komentarzy, chciałbym aby ten temat był jak najbardziej profesjonalnym wątkiem i typami oraz anaizami spotkań oraz lig. Moim celem jest kolejny raz tak ja w opisie tematu doprowadzić bukmachera do łez. Bukmacherzy mają przewagę nad zwykłym graczem praktycznie zawsze nie dość że mają dużo większe informacje to często w superofertach czy kursach dnia podają nam przysłowiową minę. Osoba która typuje ma wyczucie przegrywa i na dłuższą metę nie można się sugerować kursami które pokazują i ustalają nam oddsmakerzy. W wątku biedę pokazywał jak to robić i jakixh błędów unikać. Jeżeli mamy wiedzę na temat danego spotkania i odrobinę szczęścia które zawsze jednak jakąś rolę odgrywa to jesteśmy w stanie odnieść długofalowe zyski. Współpracowałem z kilkoma serwisami typwrskimi i teraz postanowiłem odłączyć sie i zacząć korzystać ze źródeł do których mam dostęp.
Prosiłbym bez zbędnych komentarzy, chciałbym aby ten temat był jak najbardziej profesjonalnym wątkiem i typami oraz anaizami spotkań oraz lig.
Zaczynamy z budżetem 1000.00 PLN
Będę starał wam się pokazac kilka skutecznych metod i systemów które przynoszą wymierne zyski.
Cel - doprowadzenie buka do łez innymi słowy nałożenie blokad na zakłady i bardzo dużych limitów; )
Prosiłbym bez zbędnych komentarzy, chciałbym aby ten temat był jak najbardziej profesjonalnym wątkiem i typami oraz anaizami spotkań oraz lig.
Zaczynamy z budżetem 1000.00 PLN
Będę starał wam się pokazac kilka skutecznych metod i systemów które przynoszą wymierne zyski.
Cel - doprowadzenie buka do łez innymi słowy nałożenie blokad na zakłady i bardzo dużych limitów; )