B 0 binklu Użytkownik Wrzesień 14, 2011 #1 Witam Postawiłem w sts'ie na barcelone 1 w meczy barcelona - milan (13.09). Barcelona wygrywała do 92 minuty, wtedy padł wyrównujący gol. Moje pytanie, czy mój zakład się liczy, czy nie?
Witam Postawiłem w sts'ie na barcelone 1 w meczy barcelona - milan (13.09). Barcelona wygrywała do 92 minuty, wtedy padł wyrównujący gol. Moje pytanie, czy mój zakład się liczy, czy nie?
47 tomek18 Użytkownik Wrzesień 14, 2011 #2 Liczy się .... ale jako przegrany Ja bym Ci odradził typować, a jeśli już tak bardzo chcesz to najpierw poczytaj chociaż trochę o bukmacherce
Liczy się .... ale jako przegrany Ja bym Ci odradził typować, a jeśli już tak bardzo chcesz to najpierw poczytaj chociaż trochę o bukmacherce
115 incubus7 Użytkownik Wrzesień 14, 2011 #3 przegrałeś, to normalne... wszystkie mecze są liczone do końcowego gwizdka, chyba że zakład mówi inaczej np. kto awansuje? a o meczu decydują karne...
przegrałeś, to normalne... wszystkie mecze są liczone do końcowego gwizdka, chyba że zakład mówi inaczej np. kto awansuje? a o meczu decydują karne...
B 0 binklu Użytkownik Wrzesień 14, 2011 #4 gdzieś czytałem że liczy się wynik do 90 minuty, ale jak tak no to trudno.
B 178 becks-59091 Użytkownik Wrzesień 15, 2011 #5 W tym wypadku bramka padła w 90 minucie. To, że było to w doliczonym czasie to tylko dodatek, który nijak nie zmieni rozliczenia zakładu.
W tym wypadku bramka padła w 90 minucie. To, że było to w doliczonym czasie to tylko dodatek, który nijak nie zmieni rozliczenia zakładu.
K 0 kurald Użytkownik Wrzesień 15, 2011 #6 zakłady na zwycięstwo czyli powszechne 1X2 są ważne w regulaminowym czasie gry a czas doliczony jest traktowany także jako regulaminowy
zakłady na zwycięstwo czyli powszechne 1X2 są ważne w regulaminowym czasie gry a czas doliczony jest traktowany także jako regulaminowy