>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dokładny wynik gema: do 15

krocze-szatana 18

krocze-szatana

Użytkownik
Witam. Typujemy live, że serwujący wygra swoje podanie do 15. Czemu akurat do 15? Z moich obserwacji i kursu bukmachera (ok. 3.75 Bet365) wynika, że zdarzenie to wypada najczęściej.
Dla bezpieczeństwa stawkujemy ½ ciągu Fibonacciego czyli:
1, 1.5, 2.5, 4, 6.5, 10.5, 17, 27.5, 44.5, 77, 116.5 itd…
Po wygranej cofamy się do pierwszego poziomu. Odpuszczamy w 2 lub 3 secie- w zależności od tego jak układa się spotkanie.
Gdy nie uda nam się zakończyć progresji przechodzimy do kolejnego spotkania kontynuując stawkowanie lub po prostu odpuszczamy.
Oto wyniki z wczoraj:
Benneteau J. (Fra) 2 - 1 Brands D. (Ger) Gemy w których padł wynik do 15:
4
10
11
14
15
24
Dalej odpuściłem
Zysk 81.11✅
Sweeting R. (Usa) 0 - 2 Ljubicic I. (Cro)
Gemy:
1
3
9
10
11
w 15 gemie ze względu na szybkie przełamanie i dominacje Luby odpuściłem
Zysk 21.49✅
Haase R. (Ned) 1 - 2 Dolgopolov Jr. (Ukr)
Gemy:
5
7
8
17
23
Dalej odpuściłem
Zysk 79.98✅
Obliczenia robiłem późnym wieczorem dlatego możliwe jakieś groszowe błędy.
Jak na razie nie gram tym systemem. Chce przeprowadzić symulacje przynajmniej 25 spotkań i zobaczyć jak długi ciąg bez zwycięstwa może się przydarzyć i jaki budżet trzeba zgromadzić.
Uwagi a także pomoc, gdyby ktoś oglądał mecz i wypisałby w których gemach pada wynik do 15 dla serwującego- BARDZO MILE WIDZIANE.
Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +1
skeleton 729

skeleton

Użytkownik
System co najmniej intrygujący. Jednak co mnie zastanawia - czy w przypadku nietrafienia typu np. w 1 gemie, zdążysz złożyć zakład na zwycięzcę w gemie drugim ? Z tego co zauważyłem, w momencie zakończenia gemu x, bukmacher blokuje typy na zwycięzce gemu x+1, jednocześnie podając już do obstawiania zakłady na gem x+2

S 8

speedar

Użytkownik
witam,
widzę ze akurat te mecze Ci dobrze weszły...
przyglądałem się trochę temu dzisiaj i dwa mecze maiały aż 13 progów które kończyły się innym wynikiem więc dużo by trzeba było zainwestować ....

pytanie czy nie lepszym rozwiązaniem jest już granie na win gema odbierającego gdzie np. odbierający jest faworytem?? kursy też całkiem, calkiem od 2,5 minimum do 3,5.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
A nie lepsze jest granie równowagi..? Pytania można mnożyć, jedno jest pewne. Przy graniu tego rodzaju typów potrzeba dużego kapitału, chyba, że ktoś nie gra do skutku, a jedynie np. seta i albo wychodzi na plus lub też kończy mecz na sporym minusie...

Otrzymane punkty reputacji: +1
krocze-szatana 18

krocze-szatana

Użytkownik
czy w przypadku nietrafienia typu np. w 1 gemie, zdążysz złożyć zakład na zwycięzcę w gemie drugim ?
Często oglądając mecz przed TV doskakuje do komputera i składam zakład- a to ładne pare metrów:grin:
Także spokojnie zdążysz:grin:
przyglądałem się trochę temu dzisiaj i dwa mecze maiały aż 13 progów które kończyły się innym wynikiem więc dużo by trzeba było zainwestować ....
13 próg to niestety wydatek już 811.5 zł
A dzisiaj nawet trafił mi się 14 ????
Anderson K. (Rsa) 2 - 0 Karlovic I. (Cro)
Gemy:
4
18
21
A nie lepsze jest granie równowagi..?
Przy odpowiednim dobieraniu spotkań (musiałyby być wyrównane) na pewno jest to dochodowe.

Otrzymane punkty reputacji: +4
krocze-szatana 18

krocze-szatana

Użytkownik
WTA bywa dochodowe w kwestii równowag:wink:
To prawda- przełamań i równowag w WTA nie brakuje.
Wpadł mi teraz do głowy pomysł aby grać tylko do pierwszego zdarzenia kiedy do serwujący wygra do 15- można by wtedy grać zwykłym ciągiem Fibonacciego bo zdarzenia te padają szybko.
Dzisiaj posiedzę troche nad tym i zrobie statystyke.
Dzięki za uwagi i zainteresowanie tematem.

krocze-szatana 18

krocze-szatana

Użytkownik
System na pierwsze zdarzenie kiedy to serwujący wygrywa podanie do 15.
Kurs 3.75.

Berrer M. (Ger) 0 - 2 Tsonga J-W. (Fra)
Gem:
7
Zysk 25.75✅

Bemelmans R. (Bel) 1 - 2 Berdych T. (Cze)
3
Zysk 5.25✅

Monfils G. (Fra) 0 - 0 Serra F. (Fra)
4
Zysk 7.75✅
Verdasco F. (Esp) 2 - 0 Mahut N. (Fra)
1
Zysk 2.75✅
Stepanek R. (Cze) 2 - 0 Soeda G. (Jpn)
2
Zysk 4.5✅
Marchenko I. (Ukr) 0 - 2 Nalbandian D. (Arg)
1
Zysk 2.75✅
Lopez F. (Esp) 1 - 2 Roddick A. (Usa)
2
Zysk 4.5✅
Wawrinka S. (Sui) 0 - 2 Ward J. (Gbr)
2
Zysk 4.5✅
Anderson K. (Rsa) 2 - 0 Karlovic I. (Cro)
4
Zysk 7.75✅
Walter L. (Fra) 0 - 2 Muller G. (Lux)
4
Zysk 7.75✅
Łącznie za ten okres: 73.25✅
Jak widać kokosów z tego nie ma ale zysk stały;)
Będę kontynuował sprawdzanie tego systemu bo jeśli nie będą się trafiać takie historie jak w meczu Berrer – Tonga (7 poziom) kiedy do Francuz wygrał pierwszego seta 0:6 – można by zastosować progresje.

S 8

speedar

Użytkownik
ciekawy ten pomysł z pierwszym wygranie do 15 a i w przykałdach co rozpisałeś kasa nie taka mała. Przeliczając to na dzienną &quot;zabawę&quot; u buka robi się miło :)
tak zastanawiałem się nad pomysłem OBSERWATORA i myślę czy by nie spróbować pojechać równolegle z zadładem na równowagę szczegónie na WTA??
C

S 8

speedar

Użytkownik
skąd czerpiesz staty tych meczy czy obserwowałeś na live?
Berrer M. (Ger) 0 - 2 Tsonga J-W. (Fra)
Gem:
7
Zysk 25.75✅

Bemelmans R. (Bel) 1 - 2 Berdych T. (Cze)
3
Zysk 5.25✅

Monfils G. (Fra) 0 - 0 Serra F. (Fra)
4
Zysk 7.75✅
Łącznie za ten okres: 73.25✅

Jak widać kokosów z tego nie ma ale zysk stały;)
Będę kontynuował sprawdzanie tego systemu bo jeśli nie będą się trafiać takie historie jak w meczu Berrer – Tonga (7 poziom) kiedy do Francuz wygrał pierwszego seta 0:6 – można by zastosować progresje.[/quote]

krocze-szatana 18

krocze-szatana

Użytkownik
ciekawy ten pomysł z pierwszym wygranie do 15 a i w przykałdach co rozpisałeś kasa nie taka mała. Przeliczając to na dzienną &quot;zabawę&quot; u buka robi się miło :smile:
System ten na pewno jest dla osób cierpliwych które nie wymagają szybkiego zysku.
Wydaje mi się to lepszym i mniej ryzykownym rozwiązaniem niż granie np kursów 1.01 itd.
tak zastanawiałem się nad pomysłem OBSERWATORA i myślę czy by nie spróbować pojechać równolegle z zadładem na równowagę szczegónie na WTA??
Kursy na przełamania w WTA są mizerne i podejrzewam, że z równowagą jest podobnie.
Jak się myle to proszę o poprawienie mnie.
skąd czerpiesz staty tych meczy czy obserwowałeś na live?
W Bet365 na live jest możliwość prześledzenia jak układał się każdy poszczególny gem- bardzo ciekawa opcja

P 0

pavlocebo

Użytkownik
Gdyby ktoś jeszcze był zainteresowany grą na wynik gema, to materiał do analizy czyli szczegółowe wyniki wszystkich gemów wszystkich meczów Rolanda Garrosa&#39;2011 znajdziemy na stronie internetowej turnieju - statsy na IBM PointStream. Sam w wolnej chwili postaram się przeanalizować.

mesdved 27

mesdved

Użytkownik
wydaje mi się, że w przypadku szczególnie turniejów na nawierzchni trawiastej taki system jest dość skuteczny w przypadku gdy gramy tylko jednego seta, to znaczy gramy, aż do momentu gdy zawodnik wygra w secie do 15, potem albo czekamy na następnego seta, albo gramy inne spotkanie. Ważne, żeby grać od początku spotkania. Testowałem podobny system przez dłuższy czas i naprawdę trafność jest bardzo wysoka.

krocze-szatana 18

krocze-szatana

Użytkownik
Testowałem podobny system przez dłuższy czas i naprawdę trafność jest bardzo wysoka.
Podobny tzn?
Trafność faktycznie jest wysoka bo takie zdarzenie prędzej czy później wpaść musi.
Problem w tym, że raz na 10-15 spotkań zdarza się mecz taki jak ten:
Anderson K. (Rsa) 2 - 0 Young D. (Usa)
11
i trzeba mieć już większy budżet żeby go pokryć
pozostałe wyniki z dni poprzednich:
Mayer L. (Arg) 0 - 2 Hewitt L. (Aus)
7
Hernych J. (Cze) 0 - 2 Berdych T. (Cze)
3
Troicki V. (Srb) 2 - 0 Andreev I. (Rus)
1
Cilic M. (Cro) 2 - 0 Clement A. (Fra)
6
Malisse X. (Bel) 1 - 2 Murray A. (Gbr)
1
Raonic M. (Can) 2 - 0 Kamke T. (Ger)
1
Bozoljac I. (Srb) 0 - 2 Nalbandian D. (Arg)
2
Lojda D. (Cze) 1 - 2 Rosol L. (Cze)
5
Ilhan M. (Tur) 1 - 2 Bellucci T. (Bra)
4
Nadal R. (Esp) 2 - 0 Ebden M. (Aus)
9
Chardy J. (Fra) 2 - 1 Farah R. (Col)
3
Monfils G. (Fra) 2 - 0 Dodig I. (Cro)
9
Mannarino A. (Fra) 1 - 1 Simon G. (Fra)
2
Tipsarevic J. (Srb) 0 - 2 Murray A. (Gbr)
2
Lu Y-H. (Tpe) 1 - 2 Mayer F. (Ger)
1

P 13

pipel

Użytkownik
Ja swego czasu grając progress na równowagi, zaczynając od 5zl wtopiłem 500, a wszystko dzięki Querreyowi i Roddickowi którzy przez 26 gemów grali bez równowagi (ja popłynąłem przy 23 ;p). Polecam osobiście grać na równowagi w meczach między top5, a resztę DW w gemie to i tak prędzej czy później trafi kosa na kamień ale nie grając wszystkiego co popadnie to da się coś ugrać.
Do dziś nie mogę uwierzyć jak to się stało no ale jednak.
14/02-10 San Jose, USA Semifinals America Hardcourt indoor Roddick, Andy 1:2 62 67 67

S 0

shymon1987

Użytkownik
Witam. Typujemy live, że serwujący wygra swoje podanie do 15. Czemu akurat do 15? Z moich obserwacji i kursu bukmachera (ok. 3.75 Bet365) wynika, że zdarzenie to wypada najczęściej.
Dla bezpieczeństwa stawkujemy ½ ciągu Fibonacciego czyli:
1, 1.5, 2.5, 4, 6.5, 10.5, 17, 27.5, 44.5, 77, 116.5 itd…
Po wygranej cofamy się do pierwszego poziomu. Odpuszczamy w 2 lub 3 secie- w zależności od tego jak układa się spotkanie.
Gdy nie uda nam się zakończyć progresji przechodzimy do kolejnego spotkania kontynuując stawkowanie lub po prostu odpuszczamy.
Oto wyniki z wczoraj:
Benneteau J. (Fra) 2 - 1 Brands D. (Ger) Gemy w których padł wynik do 15:
4
10
11
14
15
24
Dalej odpuściłem
Zysk 81.11✅

Sweeting R. (Usa) 0 - 2 Ljubicic I. (Cro)
Gemy:
1
3
9
10
11
w 15 gemie ze względu na szybkie przełamanie i dominacje Luby odpuściłem
Zysk 21.49✅

Haase R. (Ned) 1 - 2 Dolgopolov Jr. (Ukr)
Gemy:
5
7
8
17
23
Dalej odpuściłem
Zysk 79.98✅

Obliczenia robiłem późnym wieczorem dlatego możliwe jakieś groszowe błędy.
Jak na razie nie gram tym systemem. Chce przeprowadzić symulacje przynajmniej 25 spotkań i zobaczyć jak długi ciąg bez zwycięstwa może się przydarzyć i jaki budżet trzeba zgromadzić.
Uwagi a także pomoc, gdyby ktoś oglądał mecz i wypisałby w których gemach pada wynik do 15 dla serwującego- BARDZO MILE WIDZIANE.
Pozdrawiam
Gram już jakiś czas podobnym systemem i jest on dochodowy potrzebuje jedynie statystyki a tych nie potrafie znaleść, weryfikują zawodnika x później zawodnika y rodzaj kortu oraz wagę turnieju i kilka innych jesteśmy w stanie typowanie na do 15 na faworyta lub do 40 na niżej rozstawionego po kursach 11 i więcej jesteśmy w stanie wyjść na swoje. Brakuje mi tylko statystyk.... ????

D 77

dalik

Użytkownik

Nie do końca to rozumiem.
Postawiłem np: 1 ,1 , 3 ,5 czyli straciłem 10 i mam odpuścić ?

V 31

vector77

Użytkownik
mecz radwanska kirilenko. gemow zakonczonych do 15 nie zbyt duzo za to do deuce calkiem sporo.. przy stawkowaniu na do 15 na jedna zawodniczke mamy zaklad kilkudrogowy. przy grze na deuce jest typowa dwudroda bo nie wazne czy bedzie deuce przy serwisie czy pod serwis.
5 razy w meczu bylo do 15 hold/brake---czyli przy serwie i pod serw przeciwniczki.
9 razy gra do rownowagi. zwykle gra do rownowagi to kurs 3 i wyzej.
mysle ze dobor meczy pomiedzy danymi zawodniczkami.

Do góry Bottom