>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

[Dokładny wynik + Dutching] Test systemu

dancooper 498

dancooper

Użytkownik
Cześć,
chciałbym Wam przedstawić system, który polega na połączeniu gry na dokładny wynik i dutchingu.

Zasady systemu:
- kursy na 1X2 muszą być równe lub większe niż 2,00
- gramy wyłącznie na wyniki:
1-0
2-0
2-1
1-1
0-1
0-2
1-2
(3-1 lub 1-3 - w zależności kto jest faworytem wg. kursu)

Zysk:
- średni kurs w przypadku wygranej wynosi ok. 1,40

Kalkulator do dutchingu:
http://www.oddschecker.com/betting-tools/dutching-calculator.html

Preferowany bukmacher:
- Betfair

Przykładowe mecze na dzisiaj:
Bahia - Corinthians
Botafogo RJ - Fluminense
U. De Concepcion - Huachipato
VPS - Inter Turku

Zapraszam do wspólnych testów ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Płaska stawka myślę, że tu będzie odpowiedniejsza.
Od siebie dodam, że od pewnego czasu śledzę mecze w/w kryteriów wyboru i te wyniki są jak najbardziej spotykane. Niestety wynik 1:1 pada też często.

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
tak na szybko z wczoraj:
Valarenga - Viking 2:2
kursy 2,66-3,48-2,85
Forde - Asker 4:2
2,37-4,00-2,85
Kumamoto - Yamaga 0:3
2,75-3,34-2,83
jak się wyeliminuje takie mecze to jestem jak najbardziej ZA!
pytanie tylko jak?
@DanCooper wiem że temat skubania buków nie jest ci obcy bo widzę po twoich wypowiedziach i tematach że znasz się na rzeczy:spokodfhgfh:
Piszesz że preferowany bukmacher o ile można to tak nazwać to Betfair i myślę że to jest klucz do jakiegoś małego sukcesu
Przerabiałem giełdę i naprawdę można trochę skubnąć tylko trzeba mieć trochę czasu i ślęczeć przed kompem pół dnia,ja niestety po jakimś czasie to zarzuciłem bo nie dawałem rady....
Dlaczego piszę o giełdzie ?ano dlatego że do podanego przez Ciebie systemu czy też sposobu jest ona najodpowiedniejsza z tego względu że można powiedzmy na 5 minut przed końcem przy stanie 2:0 zamknąć wszystko z mniejszym zyskiem,lub też przy 2:1 do przerwy zamknąć wszystko w diabły i ciąć straty-czego u normalnego buka nie zrobisz
Jednak sposób jak najbardziej do grania,ja jednak zostawiłbym w spokoju 3:1 i 1:3 i podniósł kurs do około @2,00
z mojej strony to wszystko leci plusik....
powodzenia! będę podglądał temacik
pozdrawiam
P.S
Właśnie się skończyło
Botafogo RJ - Fluminense
84 min. Seedorf Clarence
...tym razem by się udało...nie żebym się czepiał ale w 80 minucie ciął bym straty na 1:0 i 0:1 może nawet wcześniej....a u buka modlił bym się o cud albo Seedorfa :)

dancooper 498

dancooper

Użytkownik
Bahia - Corinthians ✅
Botafogo RJ - Fluminense ✅
U. De Concepcion - Huachipato ✅
VPS - Inter Turku ✅
Wynik : 4/4
Grając płaską stawką 100 zł / mecz, zysk wyniósłby: ~ 160 zł

Ten w/w link do podanego kalkulatora od pewnego czasu nie funkcjonuje - może więc zmień na ten:

http://www.imawinner.co.uk/#/dutching-calculator/4565002751

lub ten

http://www.aceodds.com/bet-calculator/dutching.html

Szczerze mówiąc edi8 ten kalkulator, który wrzuciłem działa mi cały czas :razz:

Będziesz do tego stosować progresję? W sensie jak pierwszy mecz nie wyjdzie, to zwiększasz stawkę grając następny mecz?
Oczywiście można grać progresję jednak nie mam czasu na obliczanie progów itd. Moim celem jest sprawdzenie skuteczności tego systemu.

jak się wyeliminuje takie mecze to jestem jak najbardziej ZA!
pytanie tylko jak?
Za pomocą analizy H2H ????

Jeżeli chodzi o wcześniejsze zamykanie zakładów - nie sprawdzałem jaki mógłby być wtedy zysk, jeżeli ktoś ma czas może to sprawdzić.

Natomiast co do nie obstawiania na wynik 3-1 na faworyta - ten wynik dość często pada więc wolę go zostawić.

Moje kolejne typy na dzisiaj:
Din. Minsk - Soligorsk
Lahti - MyPa

Niestety tylko dwa, ponieważ meczy towarzyskich nie biorę pod uwagę. Powodzenia i zapraszam do testów ????

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@DanCooper &gt;&gt;&gt; przed chwilą kolejny raz sprawdziłem ten link i ponownie - jak od kilku miesięcy - mam komunikat:

ERROR

The requested URL could not be retrieved

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Masz rację , bo pod Firefoxem jest OK - a ja się dotąd tym problemem z tamtą stroną pod IE nie przejmowałem , bo linków do kalkulatorów ( choć nie tylko ) u mnie dostatek..

Pozdrawiam i dzięki za tę &quot;pewkę&quot; ???? wrzuconą do kalkulatora!

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
wiem że naraze się teraz kilku osobom zwłaszcza @Edi 8 a i tobie pewnie też ale nie bardzo wierzę w H2H ,ale wiem to mój problem
Działaj dalej już się nie wcinam

dancooper 498

dancooper

Użytkownik
wiem że naraze się teraz kilku osobom zwłaszcza @Edi 8 a i tobie pewnie też ale nie bardzo wierzę w H2H ,ale wiem to mój problem
Działaj dalej już się nie wcinam
Co zamierzałeś osiągnąć tym postem?

Otrzymane punkty reputacji: +14
wudar72 346

wudar72

Użytkownik
chciałem tylko powiedzieć że nie do końca ufam statystykom
na moje pytanie jak wyeliminować takie mecze jak te podane przezemnie odpowiedziałeś że poprzez H2H a to mnie nie przekonuje,bo jak wiemy każdy mecz jest inny i to że dana drużyna od powiedzmy 10 meczy np. nie wygrała 3:0 wcale nie oznacza że tak się nie stanie za jedynastym razem
dla mnie wciąż szanse na 1:0 jak i na 3:0 będą identyczne......

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
[
Moje kolejne typy na dzisiaj:
Din. Minsk - Soligorsk
Lahti - MyPa

Niestety tylko dwa, ponieważ meczy towarzyskich nie biorę pod uwagę. Powodzenia i zapraszam do testów ????
No i masz Ci babo placek.
Miałem wam prędzej pisać ale jakoś nie chciałem się wtrącać.
Na około 100 spotkań z ostatniego tygodnia z zakresu kursów w/w mogę podpowiedzieć coś takiego:
1) nie ma czegoś takiego jak faworyt, a co więcej - chyba częściej wygrywał ten z wyższym kursem lub był remis
2) właśnie ten remis - wynik 1:1 padał o wiele więcej niż 3:1 i 1:3 tak więc proponuję usunąć te wyniki
3) H2H bym się tak mocno nie sugerował (inne składy , inny trener , każdy mecz jest inny)
4) Takie mecze grałbym głównie w ligach underowych i wystrzegał się wszelkiego rodzaju towarzyskich , narodowych i pucharowych
5) można też sugerować się bramkostrzelnośćią drużyn
6) zamiast 1:1 można spróbować dać remis, ale pod warunkiem gdy kurs jest coś koło 3.50
7) no i chyba najważniejsze na koniec: grać u bukmacherów, który daje największy kurs na dany typ.

Ps. strona www do dutchingu działa. W załączniku mój xls do dutchu

dancooper 498

dancooper

Użytkownik
W związki z tym, że użytkownik voic3d pisze totalne bzdury i stara się ukryć swój idiotyzm pisząc pseudo mądre posty, informuję, że postanowiłem zakończyć testy. Nie mam zamiaru wyczytywać tego typu bzdur w swoim temacie, który zrobiłem tylko i wyłącznie dla użytkowników tego forum - w przeciwnym wypadku zapisywałbym sobie typy i wyniki w notatniku. Dzięki takim użytkownikom jak voic3d to forum schodzi na psy. Żegnam.

Otrzymane punkty reputacji: +4
dancooper 498

dancooper

Użytkownik
Home United FC - Albirex Niigata FC

1-0 @ 16
2-0 @ 18
2-1 @ 11
1-1 @ 8.6
0-1 @ 16.5
0-2 @ 21
1-2 @ 11.5