>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dodatkowe 40zl na koncie? Blad czy prezent?

Status
Zamknięty.
I 0

irko

Użytkownik
Witam. Dzisiaj logujac sie na konto w expekt sposprzeglem ze na moim koncie jest 40 zl wiecej niz powinno byc. Zdziwilo mnie poniewaz od okolo 2 dni nic nie postawilem i nic nie wygralem. Nie wiem czy to jakas pomylka czy moze jakis prezent noworoczny? Pozdrawiam i dzieki za odpowiedz ;)

I 0

irko

Użytkownik
Sprawdzalem i nic nie ma. Sadzilem ze to jakas promocja a suport juz nie dziala o tej porze:-( wiec pomyslalem ze ktos cos wie

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
dawali 40zl jak grales w ich gry do 2 stycznia...za 40zl warunek tj raz obrocic po kursie 1,5 i jak obrocisz mozesz bez problemu wyplacic.Ja mialem taka promocje.Ewentulanie moze dostales e-mail ze jak wplacisz 80zl dostaniesz dzis 40zl...Tez takie maja oferty...Ale w obu przypadkach musisz raz zagrac po kursie 1,5 aby wyplacic...

I 0

irko

Użytkownik
Dzieki chlopie za odpowiedz ;D faktycznie gralem w gry . Tylko dlaczego nie bylo o tym zadnych informacji? ;/
EDIT: Musze zagrac za 40 zl czy moge podzielic to na pare kuponow?

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Moze e-mail skasowales.E-mail byl tydzien temu...dokladnie 29 grudnia cos takiego powinienes miec na poczcie:
Szanowny Graczu!
Expekt Games przygotowały dla Ciebie bonus 10 €, który możesz wykorzystać w zakładach sportowych.
Zagraj za 10 € w grę slot Cashdrop, która oferuje 3 jackpoty z maksymalną wygrana 25 000 €, lub zagraj w jedną z ponad 30 różnych gier i odbierz bonus 10 €!
AK ODEBRAĆ BONUS 10 €?
Zaloguj się do Expekt Games.
Do niedzieli, 2 stycznia 2011 zagraj za 10 € w jedną z ponad 30 gier.
W czwartek 6 stycznia odbierz 10 € i zagraj w ulubione gry!
A przyznali jak zwykle z opoznieniem ale dali.Raz zagrasz za 1,5 i kasa twoja ???? Pozdr

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Ponawiam pytanie: po kursie 1,5 za calosc czy moge np 4 x 10zl?
Obrotu zawsze można dokonywać &quot;na raty&quot;.
Jeśli wystarczy obrócić raz (zgodnie z tym co napisał slukasz123) to po zagraniu w dowolny sposób za łączną kwotę 40 złotych, środki zostaną uwolnione.
Zamykam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom