20 iseecrazy Użytkownik Październik 27, 2012 #1 Witajcie mam pewien problem gdyz dostalem ok 8€ za nic. W pzreliczeniu wysżło mi 24,25 zł i mam to na koncie Przelew wszedł od Affiliate promotion LET
Witajcie mam pewien problem gdyz dostalem ok 8€ za nic. W pzreliczeniu wysżło mi 24,25 zł i mam to na koncie Przelew wszedł od Affiliate promotion LET
202 zaglebie13 Użytkownik Październik 27, 2012 #2 Jakby ci zabrali to bym sie martwił a jak dostałes za darmo to wpłacaj do buka albo cos a nie sie zastanawiasz
Jakby ci zabrali to bym sie martwił a jak dostałes za darmo to wpłacaj do buka albo cos a nie sie zastanawiasz
29K al_capone Gangster Październik 27, 2012 #3 Rejestrowałeś się z naszych promocyjnych linków? Więcej info poniżej: 25% zwrotu gotówkowego, nawet do €10 na Skrill + status VIP - tylko u nas!
Rejestrowałeś się z naszych promocyjnych linków? Więcej info poniżej: 25% zwrotu gotówkowego, nawet do €10 na Skrill + status VIP - tylko u nas!
20 iseecrazy Użytkownik Październik 27, 2012 #4 No tak tylko to zawsze moze byc jakis błąd. Wiadomo kasa jest ale nigdzie od tak za darmo nie daja.