>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dodać dwa zera

S 0

slodkijohny

Użytkownik
Cześć,
na początku opowiem Wam historię. Gdyby człowiek nie był tak pazerny wczorajsza LM zamknięta w połowie obu meczy sprawiłaby, że ten temat w ogóle by nie powstał, a ja byłbym teraz w drodze na wakacje ????
No cóż - bywa.
Na Bet365 została więc niecała dycha. Dycha, która przy odpowiednim podejściu powinna przekształcić się w nieco większe pieniądze.
Cel: 1000zł

Droga: Trochę live, sporo piłki, mało typów 1/2.

S 0

slodkijohny

Użytkownik
Zaczniemy od dzisiejszej LE, a na tapecie mecz Manchesteru United z St. Etienne. ManU gra himerycznie, natomiast na pewno jest półkę wyżej od swojego rywala.
To, co przykuło moją uwagę to ilość rzutów rożnych. W poprzednim meczu było ich 6 (w I połowie tylko 2).
ManU w LE przy zaliczce 3:0 nie będzie grało piłki ofensywnej, będą się starać wygrać ten mecz jak najmniejszym nakładem sił, jest to ewidentny mecz na przetrwanie. Przeciwnicy w poprzednim meczu nie oddali strzału w światło bramki, a BET365 wystawia nam kurs 1.83, a więc:
18:00, LE, Manchester United - St.Etienne
under 10 rzutów rożnych
Stawka: 5 złotych
Kurs: 1.83
Zysk/Strata:+9,17

S 0

slodkijohny

Użytkownik
I jeszcze jeden AKO, bardzo bezpieczny na dzisiejszą LM:
Szczerze? Jak zobaczyłem mecz Porto-Juve myślę: remis. Na razie wszystkie mecze LM były arcyszalone, więc dla odpoczynku 0:0 lub 1:1. Natomiast Porto ma bardzo długą serię meczy nieprzegranych na własnym boisku, a jak wiadomo każda seria kiedyś się kończy.
Sevilla - Leicester... Kurde, naprawdę chciałbym wierzyć, że oni naprawdę mogą powalczyć w LM, to byłby piękny sen tego klubu, natomiast wyniki z ligi mówią same za siebie. Taka drużyna nie pociągnie gry na 3 frontach - LM, krajowy Puchar z którego wylecieli plus Premier League to zdecydowanie za dużo dla takiej drużyny, więc tutaj nawet handi-1 na Sevillę jest fajną opcją.
Dodam jeszcze jedno - Leicester jest po prostu k...wa słabe.
FC PORTO - JUVE x2 kurs: 1.34
SEVILLA - LEICESTER kurs: 1.36
AKO: 1.8
Stawka: 2PLN
ZYSK/STRATA: +3,06 byłoby 3.8 ale zamknąłem przed czasem, mimo tego typ na +

S 0

slodkijohny

Użytkownik
@up,
Wczoraj pograne jeszcze na livie w meczu Ramos A. - Fognini F na zw. 2 seta i oczywiście ✅✅✅ z kursem 1,95
Także wczoraj 4/4 typy, jednak zgodnie z regulaminem działu typów live nie podaje się więc uznajmy 2/2.
Juve też mogło dać zarobić, bo chciałem postawić przy kursie 2.20 w drugiej połowie, ale ... bramka i kurs spadł ???? Potem druga i już sensu nie było.
Co na dzisiaj ?
Zaczniemy od meczu Tottenhamu z Gent.
Przede wszystkim - Tottenham u Belgów nie zagrał na 100%. 3 dni później rozgromili Fullham 3:0, gdy Belgowie remisowali ze St. Liege. Belgowie powinni być zajechani jak stare baby na targu, tak szerokiej kadry jak Tottenham to oni mieć nie mają.
.a Tottenham jest 3 siłą Premier League to raz, dwa - grają u siebie, trzy, a tu już zacytuję:
&quot;Na konferencji prasowej Mauricio Pochettino zapewnił, że postawi na najmocniejszy skład, aby droga do awansu była jak najłatwiejsza. Argentyńczyk zdaje sobie sprawę, że wynik 0-1 z pierwszego meczu nie jest korzystny, ale dostrzega, że nie jest to sytuacja nie do wyjścia.&quot;
Stawkuję wysoko (jak na mnie 5/10), bo po prostu nie widzę szans Belgów na piekielnie trudnym terenie. Jak pójdzie źle będzie 2:0, jak pójdzie dobrze to będzie dziki zachód. :]:]:]
21:05 LE, Tottenham - Gent handi -1,5, 1
kurs: 1.92
stawka: 10 zł

Zysk/Strata: -10zł

S 0

slodkijohny

Użytkownik
Uwaga HIT!
Dzisiaj będziemy świadkami spotkania Sparta Praga - FK Rostov.
Na to spotkanie proponuję pograć oczywiście na drużynę rosyjską. A teraz czas na uzasadnienie:
A) wynik pierwszego meczu 4 - ucho, to jednak dyskredytacja totalna
B) Sparta Praga po meczu z Rostov grała mecz z Bohemians, który wygrała skromnie 1:0, kolejny mecz grają już za 3 dni z drużyną Jablonec, a żeby wygrać ligę potrzebują punktów, których tracą aktualnie 4 do lidera
C) absencja zawodników Sparty:

Dockal B.
Frydek M.
Kadlec V.
Konate T.
Marecek L.
Rosicky T.
Zahustel O.
D) Sparta ma serie bez przegranej u siebie, a jak wiadomo każda seria ....
Biorąc to wszystko do kupy uważam, że Sparcie Liga Europy potrzebna jest jak starej babie dron, a kurs taki, że naprawdę warto.
21:05, LE, Sparta Praga - FK Rostov - 2
Kurs: 3.80
stawka: 5 zł

Zysk/Strata: -5zł

S 0

slodkijohny

Użytkownik
Ostatni typ na dzisiaj!
Dzisiaj w Marsylii mecz, który może zakończyć się tylko w jeden sposób. Analizowałem poprzednie mecze Querreya i uważam, że tutaj młody Donaldson ma może 20% szans na urwanie seta.
Dla niezbyt zdecydowanych polecam -2,5 gema.
Sam Querrey v Jared Donaldson - Querrey wygra 2-0
Kurs: 1.90
Stawka: 5,30zł
ZYSK/STRATA:10,12zł

S 0

slodkijohny

Użytkownik
Szybciutko, bo zaraz mecz!
W Rosyjskim KHL mamy taki meczyk:
Mecze tych drużyn obfitują w bramki, mimo tego gram bardzo bezpiecznie za ostatnie pieniądze, gdyż wczoraj lekki melanż sprawił, że dla zabawy poszedł kurs na awans Legii na livie (alkohol rządzi się swoimi prawami i jest nieodłączną częścią bukmacherki):

Traktor Czelabińsk - Barys Astana over 4,5
Kurs: 1.85
Stawka: 5,12

ZYSK/STRATA: 9,48zł

Do góry Bottom