>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

DobryBet vol.2

D 10

dobrybet

Użytkownik
Cześć wszystkim. To już moje drugie podejście do założenia tutaj tematu. Niestety za pierwszym razem szybko się zniechęciłem + doszedł do tego wyjazd z kraju więc całą sprawę mówiąc krótko olałem. Tym razem postaram się to zrobić lepiej! Pierwszy typ już niebawem. Pozdrawiam ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
D 10

dobrybet

Użytkownik
DUDI SELA - CARLOS BERLOCQ typ:1 1,39 ✅
Mirjana Lucic-Baroni - Sesil Karatancheva typ 1 1,35 ✅
AKO:1,88
Stawka 250zl
betsafe
Powodzenia!!
e: +220zl! Dobry początek!✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
D 10

dobrybet

Użytkownik
Serbia - Francja typ:2✅
kurs:1,64
stawka 300zl
betsafe
Dlaczego Francja? Głównie dlatego, że w mojej opinii są dużo lepsi na tym turnieju. U Serbów kompletnie nie przekonuje mnie Atanasijević. Ten chłopak zapomniał chyba, że potrafi grać w siatkówkę na wysokim poziomie, bo nie wiem czy ktokolwiek na tym turnieju dostał tyle czap co Aleksandar. Nikola Kovacević momentami gra fajnie, ale czasem łapie duże dołki w swojej grze i wydaje mi się, że francuzi to wykorzystają. Co do trójkolorowych to jak każdy widział, oni też grają nierówno. Ngapetha + Rouziera w mojej opinii jest dużo większa. Grają oni po prostu dużo inteligentniejszą siatkówkę. Są dożo bardziej wyrachowani i myślę, że jeden set ugrany przez serbów to max. Pozdrawiam i powodzenia!
Suuper mecz! Tak jak oczekiwałem, Serbowie mimo niezłej gry ugrali seta. I zwracam honor dla Atana! Trzymał atak Serbów.
✅ 192zł ✅

D 10

dobrybet

Użytkownik
Polska - Iran typ:1✅
Kurs 1,75
Stawka 250zl
betsafe
Powodzenia!
e: Powiedzieć, że Polacy przespali swoją wielką szansę to nic nie powiedzieć... Dobrze, że udało się wyciągnąć to 16:14. Co by nie mówić jutro dalej wszystko w naszych rękach. Jaszczerze powiem, że po przegranym 3 secie postawiłem kontre na iran. Więc nie udało się specjalnie zarobić na tym meczu. Ale Kupon wszedł więc fajnie ;)
✅187,5zl ✅

Otrzymane punkty reputacji: +4
D 10

dobrybet

Użytkownik
Alla Kudryavtseva - Rika Fujiwara typ:1 1,14✅
Nicole Gibbs - So-Ra Lee typ:1 1,14✅
Da Hye Kim - Nastja Kolar typ:2 1,14✅
Yuuki Tanaka - Elizaveta Kulichkova typ:2 1,08✅
AKO: 1,6
Stawka 400zl
e: Przyjemny kupon po kursach.
✅ 240zł ✅

D 10

dobrybet

Użytkownik
Adrian Ungur - Elias Ymer typ:1 1,3 ✅
Sergiy Stakhovsky - David Goffin typ:2 1,4✅
AKO:1,82
stawka 300zł
betsafe
Powodzenia!
✅246zł✅

D 10

dobrybet

Użytkownik
ARGENTYNA - STANY ZJEDNOCZONE
Typ: USA -2,5 seta
kurs 1,8
Stawka 500zł
betsafe
Argentyna gra o pietruszkę,a USA musi wygrać za 3 punkty. Do tego dochodzi dużo lepsza dyspozycja Jankesów na tym turnieju. Nie widzę innej opcji niż szybki, trzysetowy mecz.
⛔500zł⛔
e: No nie wierze. 18:13 w drugim secie. Potem 24:23 i setowa w górze...

D 10

dobrybet

Użytkownik
Zrobiło się troszkę czerwono, ale w sumie, jeżeli mówimy o USA to cieszę się, że ten typ nie wszedł. Kto wie jakim wynikiem skończył by się mecz z Francją gdyby ciążyła na nas dodatkowa presja. No nic, postaramy się zrobić coś żeby znowu zagościł tu kolor zielony.
Julia Glushko - Karolina Pliskova typ:2 1,17✅
Agnieszka Radwanska - Polona Hercog typ: 2:0 1,3✅
Victoria Azarenka - Kimiko Date Krumm typ:1 1,14✅
AKO 1,73
Stawka 300zł
betsafe
Powodzonka ;)
✅219zl✅

D 10

dobrybet

Użytkownik
Jarkko Nieminen - Sergiy Stakhovsky typ:1 1,38 ✅
Florent Serra - David Goffin typ:2 1,14 ✅
Jo Wilfried Tsonga - Gilles Muller typ:1 1,22 ✅
AKO 1,90
Stawka: 300
betsafe
✅270zl✅
Mam dziwne przeczucie co do typu na Tsonge. Ten kurs cos za duzy. Pewnie jest cos o czym nie wiem, ale zobaczymy.

e: Jednak nie było tak źle! ;) Zielony dalej na salonach ;)

D 10

dobrybet

Użytkownik
NIEMCY - IRAN
Typ: iran -1,5seta
kurs. 1,62
stawka 300
betsafe
Nie widzę tu szans dla druzyny Niemieckiej. Vital Heynen szumnie zapowiada walke o medale... Ale proszę... O czym my mówimy. Kogo ograli Niemcy na tym mundialu? Kuba, Finlandia, Kanada, chiny... Same &quot;potęgi&quot;. Jak przyszło do grania z drużynami z topu to Zarówno z Brazylią(do 21,19 i 17) jak i z Rosją(17,18,24) walki nie było. Z Francuzami też specjalnie nie powalczyli. Za słabi przyjmujący. Za mała siła ataku. Iran zmiecie Niemców z boiska. Zwłaszcza, że Niemcy są pod ścianą a Iran sam moze sobie zapewnić awans już dzisiaj.
⛔300⛔
e:biję się w pierś i zwracam honor.

D 10

dobrybet

Użytkownik
Carla Suarez-Navarro - Daria Gavrilova typ:1 1,13 ✅
Jarmila Gajdosova - Caroline Wozniacki typ:zero:2 1,25 ⛔
Tobias Kamke - David Goffin typ:2 1,28 ✅
Philipp Kohlschreiber - Paolo Lorenzi typ:1 1,16✅
AKO:2,10
Stawka300
betsafe
Powodzenia ;)
⛔300zl⛔

D 10

dobrybet

Użytkownik
Ana Ivanovic - Lucie Safarova typ:1 1,54 ✅
Philipp Kohlschreiber - Jan-Lennard Struff typ:1 1,35 ZWROT
AKO: 2,08
stawka 300zl
betsafe
Powodzonka ????
Po 20 kuponach moze jakies male podsumowanie zrobie. Będę się starał robić podsumowania co 20 kuponów.
✅162zl✅

Do góry Bottom