>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dobre typy... ale slaby system - co polecacie?

H 19

havierx

Użytkownik
Witajcie!
Od kilku lat gram u bukmachera, glownie w formie zabawy, ale nie tylko. Pozwala mi to dorobic &#39;kilka groszy&#39; na rozmaitosci. Ogolnie rzecz biorac jestem na duzym plusie (lacznie grubo ponad kilka tysiecy zl).
Ale o co chodzi? Chodzi o to, ze nie umiem stawkowac i rozporzadzac budzetem. Typy mam dobre, jakis czas temu mierzylem sobie yeld i skutecznosc - byly na fajnym plusie. Gram glownie single + system 2/3 po kursach min. 1.5. Nie wiem jednak jak sensownie dobierac stawki, zdarza mi sie, ze np. zaczynajac od 50zl - zrobie w ciagu 2 dni np. 400zl po czym obstawie calosc (zachlannosc) i przegram.
Jak wybrnac z tej sytuacji? Jest gdzies rozpisane jak dysponowac budzetem, jakis poradnik czy cos? A moze wasze wlasne sugestie? Wszystko to aby zmaksymalizowac zyski, przeciez o to chodzi w tej grze. ????

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Tak w internecie znajdziesz złoty poradnik.
Pewnie zaraz się tu znajdą banalne porady i słusznie. Nikt Cię nie nauczy grać przez internet. Skoro masz takie dobre typy to graj za te 50 zł. Co my możemy przez internet Ci wpoić skoro jak sam piszesz jesteś zachłanny. Albo grasz za mniej, albo nie szukaj głupich prostych banalnych rad na forum internetowym.
Zresztą skoro jesteś na takim dużym plusie to po co Ci te rady skoro tak dobrze Ci podobno idzie.

edi143 3

edi143

Użytkownik
Witajcie!
Od kilku lat gram u bukmachera, glownie w formie zabawy, ale nie tylko. Pozwala mi to dorobic &#39;kilka groszy&#39; na rozmaitosci. Ogolnie rzecz biorac jestem na duzym plusie (lacznie grubo ponad kilka tysiecy zl).
Ale o co chodzi? Chodzi o to, ze nie umiem stawkowac i rozporzadzac budzetem. Typy mam dobre, jakis czas temu mierzylem sobie yeld i skutecznosc - byly na fajnym plusie. Gram glownie single + system 2/3 po kursach min. 1.5. Nie wiem jednak jak sensownie dobierac stawki, zdarza mi sie, ze np. zaczynajac od 50zl - zrobie w ciagu 2 dni np. 400zl po czym obstawie calosc (zachlannosc) i przegram.
Jak wybrnac z tej sytuacji? Jest gdzies rozpisane jak dysponowac budzetem, jakis poradnik czy cos? A moze wasze wlasne sugestie? Wszystko to aby zmaksymalizowac zyski, przeciez o to chodzi w tej grze. ????

System pelny 3z7=35 kupnow. System skrocony 3z7=14 kuponow.Trafiasz 4 mecze i masz min 1 -2 kupony trafne.Koszt wysłania systemu skroconego 2,5 razy mniejszy .Ponizej system rozpisany przykladowo.Wstaw wlasne mecze i zagraj.

&lt;br&gt;
jest to czesc systemu 3z13............
Warto grac takimi systemami .
=======================
System 7z10=5kuponow.Grajac pewnakami o kursach 1,4-1,9,warto grac systemem 7z10.System przy 1-2 bledach daje jeszcze szanse na wygrany kupon.Polecam i zachecam do pobrania programu z w/w systemem .

H 19

havierx

Użytkownik
Tak w internecie znajdziesz złoty poradnik.
Pewnie zaraz się tu znajdą banalne porady i słusznie. Nikt Cię nie nauczy grać przez internet. Skoro masz takie dobre typy to graj za te 50 zł. Co my możemy przez internet Ci wpoić skoro jak sam piszesz jesteś zachłanny. Albo grasz za mniej, albo nie szukaj głupich prostych banalnych rad na forum internetowym.
Zresztą skoro jesteś na takim dużym plusie to po co Ci te rady skoro tak dobrze Ci podobno idzie.
Ale przepraszam Ciebie, czemu na mnie od razu wjezdzasz? ????
Ja nie szukam zlotego poradnika, systemu 100% czy innych niemozliwosci. Zwyczajnie chce wiecej zarabiac na swoich typach. Zachlannosc w przypadku tych 50zl zrobionych w 400zl to wczorajsza wtopa, taki przyklad. Dlatego chce to zmienic.
Mi chodzi o jakas ogolnosc, no nie wiem, np. obstawianie 1/10 budzetu czy cos takiego. Jakies przemyslenia, jak sobie radzicie z tym itp.
Spokojnie, ja tylko pytam ;)

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Ok, graj za 1/10 budżetu. Lepiej ?
Jak sam widzisz to nie ma sensu.
Stawkuj sobie od 10 zł do 100 zł i oceniaj prawdopodobieństwo wejścia kuponu. Im większe tym większa stawka.
Ciężko w ogóle coś wywnioskować z Twojej wypowiedzi. Bo nie wiadomo ile Ci kuponów wchodzi, ile typów grasz, jakie kursy obstawiasz itp.

H 19

havierx

Użytkownik
Ok, graj za 1/10 budżetu. Lepiej ?
Jak sam widzisz to nie ma sensu.
Stawkuj sobie od 10 zł do 100 zł i oceniaj prawdopodobieństwo wejścia kuponu. Im większe tym większa stawka.
Ciężko w ogóle coś wywnioskować z Twojej wypowiedzi. Bo nie wiadomo ile Ci kuponów wchodzi, ile typów grasz, jakie kursy obstawiasz itp.
O widzisz, usuwajac dwie pierwsze linijki Twojej wypowiedzi, z czego pierwsza jest ironiczna a druga juz z wiekszym sensem - mozna uzyskac rzeczowy post. To jest ciekawy pomysl z tym stawkowaniem. Poszukam w sieci informacji bardziej ogolnych, odwolujacych sie do jednostek a nie konkretnych kwot.

N 7

norek22

Użytkownik
Ponieważ spodobało mi się Twoje podejście do trolującej braci, więc pomogę jak mogę.
Tabelka przedstawia stawkowanie FK dla kursów 1.8 (dlaczego takich, o tym za chwilę)

Właściwie wszystko co potrzebujesz, znajduje się w tabelce. Wygrywasz na 3 pierwszych poziomach, jeśli masz dobrą skuteczność, to rzadko poza nie wychodzić będziesz. Przy kursie minimalnym wygrywasz jedną ustaloną jednostkę, wszystko co powyżej tego kursu jest dodatkowym zarobkiem
Jak to wygląda w rzeczywistości pokażę na realnych kursach z realnego archiwum. Ostatni miesiąc, czyli wrzesień serwisu o bardzo dobrej skuteczności: ARCHIWUM
Podstawiając to pod stawkowanie FK z tabelki wyżej mamy następujący wynik:
1 września stawka 1.3 j, kurs 2.25, + 1.62j
3 września stawka 1.3 j, lose, - 1 j
4 września stawka 2.9 j. lose, - 2.9 j

5 września stawka 6.5 j., kurs 2.11, + 7.21 j
7 września stawka 1.3 j, kurs 1.76, + 0,98

8 września stawka 1 j., zwrot
10 września stawka 1.3j. , kurs 2.10, + 1.43 j.
11 września stawka 1.3j., kurs 1.98, +1.27 j
.
12 września stawka 1.3j. , kurs 2.14, +1.48 j.
13 września stawka 1.3j. , kurs 2.20, + 1.56 j.

14 września lose - 1.3 j.
15 września stawka 2.9 j, kurs 1.93, + 2.7 j.
16 września stawka 1.3j. , kurs 2.14, +1.48 j.
17 września stawka 1.3j. , kurs 1.81, +1.05 j.
18 września stawka 1.3 j., kurs 1.98, + 1.27 j.

itd itd...(podane kursy są realne, pochodzą z archiwum betexplorer) Na wstępie podałem kurs 1.8 - jest to po prostu najniższy możliwy kurs dla typów z serwisu Secretbettingtips, którego archiwum użyłem jako wzorca do zilustrowania tematu.
W ten sposób możesz grać sobie spokojnie, skuteczność pozwoli Ci na bezpieczne żeglowanie po poziomach, a o zarządzanie kapitałem nie musisz się martwić, ponieważ po prostu trzymasz się tabelki.

H 19

havierx

Użytkownik
Dzieki Norek22! Wlasnie czegos takiego szukalem! Twoja propozycja wydaje sie idealna pod moj sposob grania, przekonam sie w praktyce jak sie bedzie spisywac ????
A co do trolowania - zwyczajnie wystarczy nie karmic trola, ginie bez &#39;jedzenia&#39; szybko.

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
A ja od siebie tylko dodam zebys nie gral Ako tylko kazde spotkanie oddzielnie.
Zminimalizuje to ryzyko bankructwa oraz zmaksymalizuje ewentualne zyski ze wzgledu na brak mnozenia sie marzy przy graniu kuponow.
Zapraszam do mojego tamatu, na pewno znajdziesz tam pare przydatnych informacji.

Do góry Bottom