>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

dobór kursów i stawkowanie

stardog 250

stardog

Użytkownik
witam
to moj pierwszy post na forum. zakladami interesuje sie od dawna, ale do tej pory byly to naziemne buki i gra od czasu do czasu, ale od listopada postanowilem nie dreptac juz po miescie w celu postawienia zakladu ???? . jako poczatkujacy mam prosbe o jakies porady glownie w kwestii stawkowania i doboru kursow. co tu duzo mowic moj kapital poczatkowy nie ma na koncu trzech zer. w pewnym momencie osiagnalem 550, ale dzis jestem juz na poziomie 270zl...zwykle gram single lub double, a stawke dobieralem wedlug szacowanego przez siebie prawdopodobienstwa (i sadze, ze w duzej mierze to spowodowalo ten regres ???? . bede wdzieczny za kilka rad i wskazowek

deniak 0

deniak

Użytkownik
Jeśli jesteś dobry w jakiejś dziedzinie i znajdujesz błędy buka to dobrym systemem stawkowania jest Kelly (pogoogluj sobie o tym).
Oczywiście musisz zawrzeć pewną ilość zakładów, by się o tym przekonać ????
Jeśli nie wpisujesz się w powyższe kategorie, to grając zwykle typy na pewno popłyniesz.
W innej opcji pozostają Ci surebety, ale musisz liczyć się z zarobkami &gt;1% postawionej kwoty na zakład.

matiq 1

matiq

Użytkownik
Może podepnę się pod ten temat. Gram praktycznie tylko duble (czasami single) z ako od 2-4. Mam pytanie, jako że staram się grac płaską stawką to jaki system stawkowania polecacie. Wymyśliłem sobie że będe grał za 1/30 mojego stanu konta. Powiedzmy że mam 300zł, więc gram kazdy zaklad za 10zł, kiedy bede spadał i przegram 10takich zakładów (znaczy się mój stan konta skurczy sie o 10*10 czyli o 100) i zostanie mi 200 wtedy gram od 6,5zl, gdy zas dojade do np 450zl wtedy zaczynam gre za 15zl, co o tym sądzicie, gram w pokera i tam jest takie cos jak bm, i na tym to opierałem.

Do góry Bottom