>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Do znawców footballu

Status
Zamknięty.
new 0

new

Użytkownik
Sytuacja pierwsza:

Mistrzostwa świata, grupa A, cztery zespoły, każdy z każdym zalicza remis 0-0
Pytanie - kto wychodzi z grupy?

Pytanie 2

Mecz, piłkarz od połowy boiska leci sam na sam z bramką, i z około 11 metrów oddaje strzał, nic nie może przeszkodzic piłce żeby ta wpadła do bramki, gdy nagle wylatuje kibic i wykopuje piłkę. Jaka ocena sędziego?

Może powiecie co o tym myślicie, bo mnie takie sytuacje od dawna nurtują ;)

pele69 3

pele69

Użytkownik
to moze jeszcze zadaj pytanie 3: Biegnie Ronaldinho z pilka i nagle laduje Ufo z ktorego wychodzi Michael Scofield ktory twierdzi ze jest diablem i oferuje etat pilkarzowi w niebie. Co zrobi Ronaldniho?? ;-)

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Sytuacja pierwsza:

Pytanie 2

Mecz, piłkarz od połowy boiska leci sam na sam z bramką, i z około 11 metrów oddaje strzał, nic nie może przeszkodzic piłce żeby ta wpadła do bramki, gdy nagle wylatuje kibic i wykopuje piłkę. Jaka ocena sędziego?

W pierwszym przypadku mogli by zrobić losowanie kto wychodzi (nie chce się pomylić, ale to się nazywa chyba &quot;zielony stolik&quot;), dodatkowe mecze, bądź poprostu karne.

Drugi przykład, nie ma różnicy jak piłka leci, jeżeli zostanie ruszona przez kibica to będzie najprawdopodobniej rzut sędziowski.

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Sytuacja pierwsza:

Pytanie 2

W pierwszym przypadku mogli by zrobić losowanie kto wychodzi (nie chce się pomylić, ale to się nazywa chyba &quot;zielony stolik&quot;), dodatkowe mecze, bądź poprostu karne.
Losowanie bedzie , a na karne nie bedzie czasu jak są MŚ

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom