>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

do expertów

K 16

kkkc2

Użytkownik
Użytkownik: xxx
Kupony trafione: 12
Kupony nietrafione: 69
Zysk: 8476 zł

I tu moje pytanie. Jak można być do przodu ponad 8000 zł, gdy nie trafiło się 69 kuponów, a trafionych 12? Jaką kwote postawił na te 81 kuponów użytkownik, że jest tyle do przodu?

esio-police 0

esio-police

Użytkownik
a) mógł on grać tasiemce płaską stawką
b) mógł mieć kapitał 100 tys., grać progresją i miał szczęście
c) jeszcze na pewno jakieś opcje są

A po co ci to wiedzieć? Ktoś ci to powiedział, a ty mu nie wierzysz? Jeśli tak jest to najprawdopodobniej masz rację:-D i on tyle nie wygrał.

arbiter_erhan 136

arbiter_erhan

Użytkownik

I tu moje pytanie. Jak można być do przodu ponad 8000 zł, gdy nie trafiło się 69 kuponów, a trafionych 12? Jaką kwote postawił na te 81 kuponów użytkownik, że jest tyle do przodu?
Genialne stawkowanie - więcej szczęscia niż rozumu, oszustwo, więcej szczęścia niż rozumu, extremalny fuxiarz, więcej szczęscia niż rozumu, oszustwo.

detmold 6

detmold

Użytkownik
Genialne stawkowanie - więcej szczęscia niż rozumu, oszustwo, więcej szczęścia niż rozumu, extremalny fuxiarz, więcej szczęscia niż rozumu, oszustwo.
Można wiedzieć na jakiej podstawie wnioskujesz? Generalnie cała gra u buka to fuks lub jego brak więc......?

arbiter_erhan 136

arbiter_erhan

Użytkownik

Odnioslem sie tylko i wylacznie do tego wyzej przytoczonego przykladu

Do góry Bottom